100x of 50x je inzet met BetCity Odds Boost

Jeroen van den Berg
05.12.2022

Bij BetCity hebben ze wekelijks mooie promoties voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Wil jij flink scoren dat kan bij BetCity met de super odds boost, hierbij is er een verhoging van 50x of 100x bij verschillende wedstrijden. Je kunt hierbij 1 euro inzetten en al gemakkelijk 50 winnen.

Er is een 100x BeCcity boost als Nederland wint tegen de argentinië:

betcity boost 100x

Oude aanbiedingen: 50x odds boost wedstrijden voor deze week bij BetCity

Hieronder hebben wij een lijstje van de odds boost van deze week.

  • Donderdag: 50x je inzet als Portugal de eerste wedstrijd van Groep G wint tegen Ghana!
  • Donderdag: 50x je inzet als Brazilië wint tegen Servië!

Deze week komt BetCity met vele 50x Odds Boosts voor wedstrijden van het WK 2022 in Qatar. Zo is er een BetCity Odds Boost van 50x voor de wedstrijd tussen Duitsland – Japan. De eerste wedstrijd van Groep E gaat gespeeld worden, weet Duitsland direct de leiding te nemen? Direct op dezelfde dag wordt ook de 2e wedstrijd van Groep E gespeeld tussen Spanje en Costa Rica. Daarnaast komt BetCity ook nog met een verhoogde quotering voor onze zuiderburen die een wedstrijd spelen tegen Canada die voor het eerst ooit op een wereldkampioenschap is. Lukt het De Rode Duivels om 3 punten binnen te slepen in Groep F?

Stappen BetCity odds boost

BetCity Odds boost

Bij BetCity kun jij mooie profit pakken, wij gaan jou precies uitleggen hoe je dat precies doet. Bij BetCity zijn er ongeveer wekelijks 5 verschillende verhoogde quoteringen voor nieuwe spelers. Als je 24 jaar of ouder bent en je registreert bij BetCity kun je tussen de BetCity welkomstbonus kiezen of 1 van de verschillende odds boost. Vaak zijn dit wedstrijden van de grote Europese wedstrijden, de Eredivisie, Formule 1 en veel meer! Ook met het WK in zicht verwachten wij veel mooie promoties met het wedden op Nederland! Je krijgt 50 keer je inzet op mooie wedstrijden, deze is gemakkelijk te claimen bij promoties. Dit zijn vaak wedstrijden waar een grotere club tegen een kleinere speelt, je kunt er dus vanuit gaan dat je dit vaker juist zult hebben dan reguliere weddenschappen. Het is wel enkel mogelijk om maximaal 1 euro in te zetten en daarnaast dien je 20 euro te storten. Dus pak je kans en meld je aan bij BetCity!

De meeste belangrijke voorwaarden voor de BetCity odds boost

  • Je moet 24 jaar of ouder zijn om deze promotie te claimen
  • Maximale inzet voor deze odds boost is 1 euro
  • Bij het aanmaken van je account dien je 20 euro te storten
  • Je kunt deze promotie maar één keer claimen
  • Je kunt deze aanbieding niet combineren met een andere welkomstbonus

Gemiste odds boost van BetCity

Hieronder een lijstje van BetCity 50x odds boost van afgelopen weken. Deze zijn alleen te claimen voor spelers van 24 jaar of ouder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.