Real Madrid – Liverpool Champions League gratis wedden

Jeroen van den Berg
11.03.2023

Liverpool zal met het lood in de schoenen afreizen naar Madrid om de return van de achtste finales te spelen. In Engeland werd het 2-5 en daarmee lijkt Liverpool uitgeschakeld. Of hebben de Reds toch nog een kans?

Real Madrid favoriet bij de bookmakers?

Na een heel vroege 2-0 achterstand wist Real Madrid op magistrale wijze uiteindelijk met 2-5 te winnen. Binnen 36 minuten was het al vier keer raak en zo gingen beide ploegen met een 2-2 gelijkspel de kleedkamer in. Gelijk naar rust ging Real verder waar het voor rust gebleven waren. De eindscore werd beslist door Karim Benzema, maar die moet wellicht het thuisduel met Liverpool missen. Benzema sloeg deze week de trainingen over en het is nog niet zeker of hij fit genoeg is om op woensdag in actie te komen.

Bij Betcity aanmelden

Toch lijkt het erop dat Real Madrid zich niet al te veel zorgen hoeft te maken. De marge is ruim en bovendien kan Real rekenen op de eigen fans in Bernabeu. Bij de beste bookmakers is Real Madrid favoriet voor de overwinning. Bovendien kan het volgens Betcity ook niet anders dan dat Real de kwartfinale van de Champions League bereikt want de odd hiervoor staat op 1.01. Winst van Real Madrid op woensdag tegen Liverpool levert je overigens 2.35 op.

Gratis wedden op Real Madrid - Liverpool

© Betcity

© Betcity – 10-03-2023- quoteringen kunnen veranderen

Liverpool hoopt op een wonder

De Reds kenden een bliksemstart op Anfield, maar gingen dus toch kopje onder tegen de Koninklijke uit Madrid. Door de 2-5 nederlaag lijkt het behalen van de volgende ronde haast wel een utopie. Toch laat Liverpool zien tot bijzondere dingen in staat te zijn. De 7-0 overwinning op Manchester United is daar een prima voorbeeld van. Heel Liverpool hoop op het wonder van Madrid, maar de bookmakers geven ze niet al te veel kans.

Pak nu de free bet bij Betcity

Voor winst van Liverpool krijg je nog wel een mooie 285 en daarom lijkt een overwinning toch zeker niet uitgesloten. Echter krijg je voor het behalen van de volgende ronde van Liverpool maar liefst 17 keer je inleg. Mission Impossible of een geweldige kans om flink te scoren met hoge quoteringen? We hebben bovendien ook nog een bonus gevonden die het wedden op deze wedstrijd nog aantrekkelijker maakt!

BetCity welkomstbonus 50 euro

© Betcity

Wed nu met een € 50,00 freebet!

Wil je wedden op Real Madrid – Liverpool met een geweldige bonus? Pak dan de Betcity welkomstbonus. Daarmee krijg je namelijk tot wel € 50 om gratis in te zetten.Stort als nieuwe speler van 24 jaar of ouder minimaal € 20,00 om al een bonus van € 20,00 te ontvangen. Bij een storting van € 50,00 of meer loopt dit echter op tot een freebet van wel vijftig euro. Je pakt deze mooie bonus via de links in dit artikel en kunt zo dus gratis wedden op Real Madrid – Liverpool of een andere mooie wedstrijd.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.