Quoteringen BetCity Feyenoord – Ajax Odds Boost 100x inzet

Sam Balk
17.01.2023

Komende zondag is het weer zo ver, een klassieker voor de boeg tussen Feyenoord en Ajax. Ditmaal spelen ze in de Kuip in Rotterdam en komt BetCity met een geweldige 100x Odds Boost op Feyenoord – Ajax. Alle nieuwe spelers bij deze betting site kunnen gebruik maken van de promotie en wij vertellen jou hoe je hiervan kunt profiteren.

Ajax Feyenoord BetCity 100x je inzet odds boost
Claim de 100x BetCity Odds Boost hier!

Hoe pak je deze 100x Odds Boost op Feyenoord – Ajax

Voor nieuwe spelers is er bij BetCity nu de mogelijkheid om gebruik te maken van de 100x odds boost op Feyenoord – Ajax. De odds boost is bruikbaar op beide teams, je kunt dus zelf kiezen of je potentieel 100 euro kunt winnen op Feyenoord of Ajax. Klik op de bovenstaande afbeelding en meld je snel om gebruik te maken van 100x je inzet op Feyenoord – Ajax bij BetCity! Voor deze promotie is er geen BetCity bonus code nodig.

Stappen claimen 100x inzet Feyenoord – Ajax

De maximale inzet voor deze wedstrijd bedraagt 1 euro en als nieuwe speler kun je dus deze welkomstbonus claimen. Na het aanmaken van je account dien je 20 euro te storten en kun je direct 100x inzetten op Feyenoord – Ajax. Nadat je deze weddenschap hebt geplaatst hoef je enkel 20 euro van je storting 1 keer rondspelen. Is je BetCity Feyenoord – Ajax weddenschap goed afgerond dan kun jij sowieso 100 euro uit laten betalen op je bankrekening.

 1. Klik op de onderstaande afbeelding
 2. Maak een account aan bij BetCity
 3. Claim de Odds Boost via de promotiepagina
 4. Stort 20 euro
 5. Zet 1 euro in op Feyenoord of Ajax
 6. Claim 100 euro bij een goede weddenschap

Stappen BetCity odds boost Feyenoord - Ajax

Voorwaarden BetCity 100x Feyenoord – Ajax odds boost

Bij BetCity weten ze wat goede bonussen zijn, toch zijn er altijd voorwaarden waar je rekening mee moet houden. De voorwaarden zijn helemaal niet gek en er zijn geen rare kleine lettertjes, toch gaan wij voor jou langs de belangrijkste voorwaarden waar jij rekening mee dient te houden met de 100x BetCity Odds Boost Feyenoord – Ajax.

 • De BetCity 100x Odds Boost is alleen voor nieuwe spelers
 • Je dient 20 euro te storten
 • De maximale inzet op de klassieker odds boost bedraagt 1 euro
 • Je kunt gebruik maken van deze actie tot de wedstrijd start
 • Als je voor de Feyenoord – Ajax Odds Boost kies, dan kun je niet meer kiezen voor andere welkomstbonussen
 • Je dient 24 jaar of ouder te zijn voor deze promotie
 • Je kunt BetCity Odds Boost maar één keer gebruiken
Pak de Feyenoord – Ajax 100x BetCity Odds Boost!

BetCity Odds Feyenoord – Ajax

Feyenoord wist afgelopen weekend overtuigend te winnen van FC Groningen met 3-0, waar Ajax al vroeg in de wedstrijd rood kreeg en uiteindelijk op een 0-0 belande tegen FC Twente. Afgelopen jaren was Ajax altijd de favorieten van de betting sites Nederland. Gaat het dit jaar Feyenoord lukken om in de Kuip te winnen tegen de ploeg uit Amsterdam. Om een goed beeld te krijgen gaan we langs verschillende interessante Feyenoord – Ajax BetCity Odds die jij inzetten voor de wedstrijd komende zondag om 14:30.

 Quoteringen Klassieker BetCity Odds Feyenoord – Ajax 17-01-2023
Bookmaker  betcity.nl
Feyenoord wint Quotering: @2,75
Gelijkspel Quotering : @3,70
Ajax wint Quotering: @2,49
Over 3,5 goals: Quotering: @2,40
Under 3,5 goals: Quotering: @1,56
Feyenoord kampioen Eredivisie Quotering: @2,75
Ajax kampioen Eredivisie Quotering: @2,50

Andere Feyenoord – Ajax BetCity Promoties

Naast de 100x BetCity Odds Boost voor Feyenoord – Ajax is dat natuurlijk niet het enige wat deze bookmaker te bieden heeft. Je kunt namelijk ook nog kiezen voor een Sportsbook BetCity welkomstbonus. Je krijgt hiermee een gratis weddenschap van het bedrag van je eerste storting tot een maximaal bedrag van 50 euro.  Je hebt 30 dagen na het claimen van deze promotie om hem succesvol af te ronden. Je kunt gebruik maken van de onderstaande button om direct deze promotie te claimen die je kunt gebruiken voor wedden op Feyenoord – Ajax.

BetCity Bonus 50 euro free bet!

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.