NFL Wildcard weekend € 5,00 gratis met Jacks Overseas promotie

Jeroen van den Berg
13.01.2023

Dit weekend staan er in het NFL Super Wildcard Weekend een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Om je alvast op weg te helpen, hebben we de wedstrijden niet alleen op een rijtje gezet, maar zetten we ook gelijk een mooie welkomstbonus voor je klaar.

5 euro freebet jacks overseas bonus

© Jack’s – screenshot van 13-01-2023

Mooie Jack’s promotie bij het wedden op Super Bowl

Wedden op Super Bowl is in Nederland minder populair dan het gokken op voetbal en zelfs darts. Toch betekent dat niet dat je bij de bet sites Nederland terecht kunt om te wedden op Superbowl en andere wedstrijden. Jack’s is zo’n bookmaker die je namelijk op je wenken bedient. Hier staat een mooie bonus voor je klaar om te wedden op Amerikaanse sporten zoals de NHL, NBA en dus ook wedden op Super Bowl 2023.

Die promotie luistert naar de naam “Overseas met Jack’s”. Elke week kun je een € 5,00 live free bet verdienen door te wedden op Amerikaanse sporten. De bonus staat nu al voor je klaar in de bonus sectie in je account. Door vier keer € 10,00 in te zetten op de NFL, NBA, MLB, NHL of UFC met minimale odds van 1.40 per selectie, pak je een € 5,00 free live bet. Dat komt dus goed uit met het aankomende NFL programma van dit weekend.

Hoe werkt de Jack’s Overseas bonus + voorwaarden

De bonus staat klaar voor alle spelers van 24 jaar of ouder bij Jack’s en elke week kun je deze opnieuw activeren. Zet wekelijks vier keer € 10,00 in op de NFL of een van de Amerikaanse sporten. Hierbij zorg je ervoor dat elke selectie odds heeft van 1.40. De weddenschappen moeten zijn afgerond voor maandag 08.00 uur en kunnen zowel live als pre-match bets zijn. Door dus in totaal € 40,00 in te zetten voor maandag 8 uur ‘s ochtends, ontvang je een € 5,00 live free bet.

hoe werkt de jacks overseas bonus

© Jack’s – screenshot van 13-01-2023

De gratis weddenschap krijg je direct na het afwikkelen van je laatste weddenschap. Dit is een free bet die je kunt gebruiken voor live weddenschappen. Dit hoeft geen NFL weddenschap te zijn. Je kunt dus op elke sport inzetten zolang je maar een live weddenschap kiest. Je dient de live free bet binnen 7 dagen na ontvangst te gebruiken en je kunt geen free bet tokens gebruiken om deze bonus te activeren. De winst van de free bet is direct opneembaar in je account.

Wedden op de NFL dit weekend

Het wordt een mooi weekend voor American Football liefhebbers. Dit weekend vindt namelijk het NFL Super Wildcards weekend plaats. Er zijn zes wedstrijden waarbij de mooiste op maandag is. Dan nemen de Dallas Cowboys het op tegen de Tampa Bay Buccaneers van Tom Brady. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om tot die vier weddenschappen van € 10,00 te komen om de gratis weddenschap van de Jack’s welkomstbonus te pakken.

Dit zijn de wedstrijden van aankomend weekend. Wie gaat er door om zo in de race te blijven voor de Super Bowl?

Zaterdag 14 januari:

  • Seattle Seahawks – San Francisco 49ers
  • Los Angeles Chargers – Jacksonville Jaguars

Zondag 15 januari

  • Miami Dolphins – Buffalo Bills
  • New York Giants – Minnesota Vikings
  • Baltimore Ravens – Cincinnati Bengals

Maandag 16 januari

  • Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.