Quoteringen Feyenoord vs Ajax – Circus 20€ gratis

Jeroen van den Berg
18.01.2023

Ben je van plan om te wedden op Feyenoord – Ajax dit weekend? Doe dit dan met een mooie bonus van Circus waarbij je een gratis weddenschap ontvangt van wel € 20,00! Zet je in de op de Klassieker? Dan krijg je de freebet direct na het afhandelen van je weddenschap.

 

Hoe pak je de bonus van €20,00 bij Circus?

Het is eenvoudiger dan je denkt! Plaats een enkelvoudige weddenschap met een quotering van minimaal 1.30 op Feyenoord – Ajax en dat is al voldoende om deze bonus te pakken. Bovendien selecteert Circus elke week een andere “wedstrijd van de week”. Dat betekent dat je niet alleen kunt profiteren van de Feyenoord – Ajax freebet, maar volgende week dus weer een andere bonus kunt pakken. Daarmee onderscheid Circus zich gelijk ten opzichte van andere sports betting Nederland sites.

 

Je hebt natuurlijk wel een Circus account nodig om deze bonus te pakken en via de link hieronder kun je je gelijk aanmelden. Dat levert je ook gelijk een welkomstbonus op die losstaat van deze promotie. Je slaat dus twee vliegen in één klap.

De belangrijkste voorwaarden bij deze bonus

Om deze free bet te ontvangen, heb je geen Circus bonuscode nodig. Wel dien je 24 jaar of ouder zijn en dus geregistreerd zijn bij deze bookmaker. Het is van belang dat je een single bet met minimale odds van 1.30 plaatst op Feyenoord Ajax en de promotie aanvinkt in je betting slip. De maximale free bet die je kunt ontvangen is € 20,00. Die krijg je als je € 20,00 of meer in één weddenschap inzet. Het bedrag van je gratis weddenschap wordt dus gebaseerd op jouw initiële bet. Zet je € 5,00 in, dan krijg je een freebet van € 5,00.

Het maakt niet uit of je voorspelling uitkomt. Je krijgt sowieso je freebet. Wel kun je geen gebruik maken van free bet tokens en krijg je de gratis weddenschap niet als je jouw weddenschap vroegtijdig uitbetaald.Vergeet niet om je gratis weddenschap binnen 7 dagen na ontvangst in te zetten. Anders komt deze namelijk te vervallen. Daarmee hebben we de belangrijkste voorwaarden bij deze bonus genoemd en weet je dus dat je je naar hartelust kunt aanmelden bij deze bookmaker.

Quoteringen Feyenoord - Ajax 22-01-2023

© Circus – 17-01-2023- quoteringen kunnen verandern

 

Mooie odds om te wedden op Feyenoord – Ajax

Naast deze bonus biedt Circus ook geweldige quoteringen voor de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Feyenoord is koploper en Ajax verspeelt de laatste weken punt na punt. Het onderlinge verschil is maar liefst vijf punten. Als Ajax punten verspeeld, lijkt de Eredivisie titel uit het zich. De koploper speelt in een stijf uitverkochte Kuip zonder Amsterdamse supporters, maar toch zien we in de Circus app dat Ajax lichtjes favoriet is. Voor winst van Ajax pak je namelijk 2.33 en voor Feyenoord 2.75. Een gelijkspel levert je met 3.75 het meeste op.

Weet Ajax het tij te keren en het gat met de koploper te verkleinen? Je ziet het op zondag. Vergeet je niet aan te melden voor de bonus en zet alvast in op de Klassieker.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.