BetCity komt met een nieuwe sportsbook functie genaamd Bet Swipe

Sam Balk
18.01.2023

Er is weer iets nieuw bij sports betting Nederland, BetCity komt deze week met iets gloednieuws op de Nederlandse markt genaamd BetCity Bet Swipe.

  1. Klik op de blauwe knop in het sportsbook genaamd “BetCity Bet Swipe”
  2. Swipe op wedstrijden waarop jij wilt inzetten
  3. Klik op de afbeelding en en plaats je weddenschappen met BetCity Bet Swipe met het bedrag wat je wilt

Klik op de afbeelding om direct de nieuwe BetCity Bet Swipe functie te checken.


BetCity Bet Swipe

Hoe werkt BetCity Bet Swipe nou precies?

Het is eigenlijk super makkelijk het is een soort tinder voor sportweddenschappen. Je krijgt een overzicht met aanbevolen wedstrijden van komende week en je kunt zelf selecteren of je gebruik wilt maken van deze weddenschappen. Vaak je heb je de onderstaande keuzes voor BetCity Bet Swipe. Het mooie is dat je deze functie ook kunt gebruiken in de BetCity app.

Soorten weddenschappen BetCity Bet Swipe

  • 1×2: Je kunt dus kiezen uit het thuisteam wint, uitteam of gelijkspel in de wedstrijd
  • Over/under 2.5 goals: Deze spreekt redelijk voor zich, je kunt dus ook kiezen hoeveel goals er vallen, meestal wordt dit gedaan met over/under 2.5 goals. Bij sommige wedstrijden waar verwacht wordt kun je kiezen uit over/under 3.5 goals.

Nadat je een selectie hebt gemaakt van de wedstrijden worden ze automatisch toegevoegd in je BetCity Betslip. Er wordt een combinatie gemaakt en onderaan de BetCity Bet Swipe zie je het volgende staan. Je ziet de beste quoteringen staan onder het kopje “Totale odds”. Je ziet dus een automatische inzet van 5 euro staan en je potentiële winsten.

Inzetten BetCity Bet Swipe

Vervolgens kun je een kijkje nemen in je Betslip en je ziet direct alle weddenschappen staan die je hebt geselecteerd. Wij vinden het in ieder geval super handig, vele mensen zitten altijd te klooien met alle wedstrijden zoeken van aankomende week en moeten langs alle competities langs. Op deze manier komen alle grote wedstrijden naar jou toe en kun je gelijk bekijken welke wedstrijden mooie quoteringen hebben.

Je kunt in de weddenschappen nog altijd selecteren dat je de BetCity Bet Swipe ook als solo weddenschappen in wilt zetten, dit doe je door naar single te gaan. Je kunt daarna alle weddenschappen ook nog een per wedstrijd een bepaald bedrag inzetten en alle potentiële winst per weddenschap bekijken. Klik op de de afbeeldingen om direct naar BetCity Bet Swipe te gaan.

BetSlip BetCity Bet Swipe

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.