Odds Feyenoord – Ajax + Unibet UniBoost 100x inzet op Klassieker!

Sam Balk
20.01.2023

Aankomende zondag staat wederom affiche tussen Feyenoord en Ajax op het programma bij Unibet kan je nu 100x je inzet krijgen bij een overwinning van één van de 2 teams. Wij vertellen jou alles over wedden op de Klassieker met deze geweldige Unibet UniBoost. Als je op de onderstaande afbeelding klikt ga je direct naar de juiste pagina om je aan te melden voor deze Feyenoord – Ajax Unibet Uniboost promotie. 


UniBoost Feyenoord - Ajax

Claim 100x je inzet op de Klassieker hier!

Hoe pak je deze 100x Unibet Uniboost op Feyenoord – Ajax

Alle nieuwe spelers van Unibet die 24 jaar of ouder zijn kunnen gebruik maken van deze promotie, de promotie dienst als een soort Unibet Welkomstbonus. Je kunt dus met de Unibet Uniboost op Feyenoord – Ajax een verhoogde quotering pakken van 100x je inzet met een maximaal wedbedrag van 1 euro. Je kunt deze weddenschap inzetten op Feyenoord of Ajax, ook is het mogelijk om deze promotie te claimen in de Unibet App.

Stappen claimen 100x Unibet UniBoost Feyenoord – Ajax

Om de Unibet UniBoost te claimen dien je wel een aantal stappen door te lopen om dit tot een succesvolle weddenschap te volbrengen. Als eerst moet je registeren bij Unibet wat in 10 min is gebeurt, hierna kun je de Unibet UniBoost voor Feyenoord – Ajax claimen bij een storting. Er is slechts een storting van 10 euro nodig en je kunt vervolgens 1 euro inzetten op een quotering van 100x je inzet. Is de weddenschap goed afgerond dan hoef je het slechts 1x het gestorte bedrag rond te spelen voordat je het kan uitlaten betalen op je bankrekening.

 1. Klik op de onderstaande afbeelding of buttons op onze pagina
 2. Meld je aan bij Unibet
 3. Claim de Unibet UniBoost voor Feyenoord – Ajax
 4. Maak een storing van 10 euro
 5. Plaats een weddenschap van 1 euro op Feyenoord of Ajax
 6. Wacht tot de weddenschap is afgerond
 7. Als hij goed is moet je 1x het gestorte bedrag rondspelen
 8. Hierna kun je de totale winst uitbetalen


Unibet Odds Boost Klassieker stappen

Voorwaarden 100x Unibet UniBoost 100x Feyenoord – Ajax

Natuurlijk zijn er altijd wel kleine lettertjes waar je rekening mee et houden voordat je aan de Unibet UniBoost begint. Wij hebben alle voorwaarden voor wedden op Feyenoord – Ajax op een rijtje gezet om jullie het gemakkelijk te maken. Zo moet je 24 jaar of ouder zijn en woonachtig zijn in Nederland om deze promotie te claimen.

 • De Feyenoord vs Ajax Unibet Uniboost is alleen voor nieuwe speles van 24 jaar of ouder
 • Je moet minimaal 10 euro storten
 • Tijdens het storten moet je deze Unibet welkomstpromotie selecteren
 • Je kunt vervolgens maximaal 1 euro inzetten op Feyenoord of Ajax
 • De weddenschap is geldig tot de start van de wedstrijd
 • Je kunt 1x per huishouden gebruik maken van deze promotie
 • Je dient 1x het gestorte bedrag rond te spelen voordat je kunt laten uitbetale

Claim 100x je inzet op de Klassieker hier!

Odds Feyenoord vs Ajax Unibet – 22-01-2023

Voor wedden op Feyenoord – Ajax kan je de beste quoteringen vinden bij Unibet, wij hebben in het tabel verschillende interessante quoteringen voor de Klassieker neergezet. Volgens de sports betting Nederland blijft Ajax ondanks de niet geweldige vorm toch de favoriet om deze wedstrijd te winnen met een quotering van @2.60. Feyenoord heeft veel blessures in het team, toch denderen ze aardig door en laten ze nauwelijks punten liggen dit seizoen het is dan ook niet zo gek dat ze eerste staan in de Eredivisie met 4 punten voorsprong op AZ Alkmaar.

Weten de Rotterdammers deze wedstrijd te winnen dan maken ze grote stappen om richting een eventueel kampioenschap op de Coolsingel te gaan. Als we gaan kijken naar de huidige vorm van Feyenoord zien we dat ze zowel offensief als defensief erg sterk staat, waar Ajax veel tegendoelpunten krijgt. Onze experts voorspellen dan ook dat Feyenoord de favoriet is om deze wedstrijd te winnen. 

Odds Feyenoord vs Ajax – Unibet  22-01-2023
Weddenschappen Feyenoord – Ajax Unibet logo kleiner
Feyenoord wint Quotering: @2,65
Gelijkspel Quotering : @3,80
Ajax wint Quotering: @2,60
Over 3,5 goals: Quotering: @2,55
Under 3,5 goals: Quotering: @1,52
Feyenoord  kampioen Eredivisie Quotering: @2,75
Ajax kampioen Eredivisie Quotering: @2,50

Overige Feyenoord vs Ajax Unibet Promoties

Wij vinden die 100x Unibet UniBoost helemaal top, maar dat is niet het enige wat Unibet te bieden heeft. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken voor de Unibet welkomstbonus voor het sportsbook. Je kan hiermee met een storting van slechts 10 euro, 4 weddenschappen krijgen van 10 euro per stuk.

 • Pre-match Free Bet
 • €10 Live Free Bet
 • €10 Combinatie Free Bet (3+ selecties)
 • €10 Bet Builder Free Bet (3+ selecties)

Een stortingsbonus van 400% is in Nederland heel erg uniek, je krijgt dus 4 gratis weddenschappen die je kunt gebruiken voor het wedden op Feyenoord – Ajax. Na het claimen van deze Unibet welkomstbonus moet je wel snel aan de slag want je hebt 7 dagen om deze promotie af te ronden. Voor de 4 weddenschappen krijg je wel enkel het winstbedrag uitgekeerd min de waarde van de free bet. Dus stel je zet in op een quotering van 4.00 dan zou je normaal 40 euro terug krijgen nu krijg je dus 30 euro terug van die weddenschap. Wij vinden deze Unibet bonus erg interessant hoewel wij deze unieke mogelijkheid voor een 100x Unibet UniBoost niet zouden laten liggen voor het wedden op Feyenoord – Ajax.

Unibet welkomstbonus

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.