Wed op Feyenoord – Ajax bij Toto en krijg een free bet bij elk doelpunt!

Jeroen van den Berg
20.01.2023

Toto heeft voor de Klassieker een geweldige bonus waarbij je voor elk doelpunt dat valt een freebet van € 5,00 krijgt. Dat wordt dus hopen op een doelpuntrijk duel! Hier leggen we uit hoe deze bonus werkt

Toto Free Bet Feyenoord - Ajax

Hoe werkt deze Toto Bonus bij Feyenoord – Ajax

Voor elk doelpunt bij Feyenoord – Ajax een freebet ontvangen? Dat klinkt natuurlijk als muziek in je oren. Het enige wat je hoeft te doen is € 10,00 in te zetten op deze wedstrijd op weddenschappen met een minimale odd van 1.50 Je mag je € 10,00 verdelen over meerdere weddenschappen, zolang je elk van deze weddenschappen maar odds van 1.50 of hoger heeft. Voor het eerste doelpunt krijg je een gratis weddenschap ter waarde van € 5,00 en voor elk daaropvolgende goald wordt deze freebet verhoogd met €5,00

Stappenplan bij deze Klassieker bonus van Toto

Een groot voordeel van deze bonus is dat je geen Toto promotiecode nodig hebt. Bovendien wordt er ook nog eens een hoofdprijs verloot in de vorm van een gratis weddenschap x 1000. Daarmee kun je in totaal € 25.000 winnen. Meedoen is heel gemakkelijk en is ook mogelijk voor spelers die al vaker hebben gespeeld bij Toto.

  1. Registreer je bij Toto via de links op deze pagina
  2. Maak een eerste storting om je account te activeren
  3. Wed minimaal € 10,00 op Feyenoord Ajax met odds van 1.50 per bet
  4. De weddenschappen moeten zijn afgerond voor de wedstrijd begint (zondag 14.30)
  5. De gratis weddenschap staat uiterlijk maandag om 12.00 in je account
  6. Je hebt drie dagen om de gratis weddenschap in te zetten.

Aanmelden bij TOTO

Speciale voorwaarden bij deze bonus

Het kan natuurlijk niet anders dan dat er een paar voorwaarden aan deze bonus vastzitten. Zo kun je alleen meedoen als je 24 jaar of ouder bent. Je minimale inzet op Feyenoord – Ajax is € 10,00. Je mag dit bedrag verdelen over meerdere weddenschappen maar elke bet moet een odd hebben van minimaal 1.50. Ook dienen alle kwalificerende weddenschappen te zijn afgelopen voor zondag 14.30 uur. Je kunt dus geen live weddenschappen plaatsen.

Behalve live weddenschappen zijn ook andere bonussen en bijvoorbeeld de Lekker Man special niet te gebruiken bij deze promotie. Er is één hoofdprijs: eén speler wint de Gratis Weddenschap x 1000. Die prijs is minimaal €5.000 en kan oplopen tot €25.000! De trekking van deze prijs vindt plaats op 27 januari. Tenslotte wijzen we je er op dat je behalve de hoofdprijs maximaal 5 keer € 5,00 kunt winnen met deze promotie. Gratis weddenschappen tellen niet mee om aan de totale inzet van € 10,00 te komen. Daarmee zijn de belangrijkste voorwaarden wel genoemd. Niets om je zorgen over te maken!

 Quoteringen Klassieker Toto Odds Feyenoord – Ajax 22-01-2023
Bookmaker  toto logo
Feyenoord wint Quotering: @2,75
Gelijkspel Quotering : @3.55
Ajax wint Quotering: @2.60
Beide teams scoren Quotering: @1.47
Over 2,5 goals: Quotering: @1,56
Feyenoord wint met 2-1 Quotering: @8.00
Ajax wint met 1-2 Quotering: @8.00

Quoteringen van 19-01-2023 – odds kunnen veranderen

Quoteringen Feyenoord – Ajax van Toto

Natuurlijk is een mooie bonus zeker de moeite waard, maar goede odds maken het wedden op deze wedstrijd nog interessanter. Dat begrijpen ze bij Toto maar al te goed. De quoteringen zijn namelijk zeker de moeite waard. Er staat een hoop op het spel tijdens de Klassieker. Dit keer gaat het om veel meer dan de eer aangezien het kampioenschap op het spel staat. Ajax staat nu al vijf punten achter op koploper Feyenoord dat al bijna begint met het organiseren van de huldiging op de Coolsingel. Kunnen de Amsterdammers zich terugvechten in de kampioensstrijd? De mooiste weddenschappen bij deze Feyenoord – Ajax editie kom je hieronder tegen in een handig overzicht.

Pak de Toto Bonus

Toto bonus: Gratis weddenschap x 1000

Behalve de gratis weddenschap die met € 5,00 verhoogd bij elk doelpunt is er dus nog een extra bonus. Van alle deelnemers aan deze bonus in het Toto Sportsbook wint een speler een gratis weddenschap x 1000 van € 5.000 gegarandeerd. Dat kan echter oplopen tot maximaal € 25.000! Dat zijn dus genoeg redenen om je gelijk aan te melden bij Toto!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.