Toto Bonus

Deze pagina waarin we de Toto bonus uit de doeken willen doen, is een tikkeltje overbodig. Er bestaat namelijk niet zoiets als een Toto promotie code of Toto welkomstbonus, want deze staatsloterij doet niet aan liefdadigheid als het op Toto aanmelden met bonus aankomt. Onlangs probeerde ze wel via een voucher om iets gelijkaardigs aan te bieden, maar dat draaide ook uit op een volledige mislukking. Bij Toto dus geen bonus van 100% tot een bepaald bedrag, laat staan interessante bonusvoorwaarden of voordelige rondspeelvoorwaarden.

Maar de beste stuurlui staan aan wal natuurlijk. Om deze reden raden wij niet alleen de Toto voucher bonus af. Ook bieden we graag een alternatief voor de Toto Nederland bookmaker. andere regelmatige promoties zoals Toto free bets en cashback ontbreken aan het lijstje van Toto voucher en promo codes. Wij kunnen alleen maar wijzen op enkele andere Nederlandse bookmakers die wel een interessant welkomstaanbod hebben.

De Toto Bonus details: 0/10
Bonus Type: Geen Toto bonus code beschikbaar
Min Storting:
Percentage
Maximum Bedrag
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: Geen rondspeelvoorwaarden
Tijdsduur + Voorbeeld

Wij raden als bonus alternatief de Interwetten bonus aan! Deze laat je toe om je 100% bonus tot 100 euro te winnen, met rondspeelvoorwaarden van slechts 5x tegen 1.70(+) odds, en dit binnen de 14 dagen. vb. Interwetten bonus:

(100 x 5)  = € 500

 

Zoals je ziet krijg je bij Interwetten dus wel een van de beste bonussen die er op de markt is. Bovendien kan je nog een € 25 risicovrije weddenschap verdienen, als je voor het eerst gebruik maakt van de Interwetten app. (Die is trouwens tien keer beter dan de Toto app.) Dit kan zelfs zonder gebruik te maken van een speciale actiecode. Je krijgt deze free bet wanneer je de app downloadt. Als dat niet automatisch gebeurt, kan je contact opnemen met de Interwetten klantenservice.

Interwetten Bonus Voorbeeld

Stel dat je de maximum promotie bonus wenst bij Interwetten, dan zal je 100 euro dienen te storten. Deze biedt je dan 100 euro bonusgeld aan. Een van de voordelen van Interwetten bonus is dat je geen Toto actie code of bonus code nodig hebt, alsook dat je deze slechts een beperkt aantal keer hoeft rond te spelen.

De Interwetten bonus is al vrijgespeeld na 5x het inzetten van je stortingsbedrag, en dit kan al op weddenschappen met odds vanaf 1.70. Je dient dus op een storting van 100 euro, een totaal bedrag van € 500 rond te spelen en dit binnen een periode van 14 dagen, om jouw bonus te claimen. Dat is een van de voordeligste bonussen die je kan vinden, alsook is deze beter dan het gebrek aan bonus bij Toto.

Vergeet ook niet dat je de risk free bet van € 25 kan claimen mits je gebruik maakt van de Interwetten mobiele applicatie.

Interwetten mobiele app

Toto Bonus Conclusie

Aangezien er geen Toto bonus ter beschikking wordt gesteld, valt er dus ook weinig te concluderen. Ook over Toto als bookmaker zijn we niet echt enthousiast – zelfs de Toto klantendienst trekt op niets. De enige conclusie die we wel hebben kunnen trekken na dit artikel is duidelijk: wij stellen meer vertrouwen in de Interwetten bonus, en raden deze dan ook graag aan als alternatief.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie