Toto

Toto Bonus

Wij raden aan om voor een alternatieve bookmaker bonus te kiezen. Bekijk ons sportweddenschappen bonus overzicht voor de beste opties!

Er bestaat nu eindelijk wee zoiets als een Toto promotie code of Toto welkomstbonus. De staatsloterij doet immers opnieuw aan het aanbieden van een bonus, als het op Toto aanmelden voor nieuwe spelers van 24+ aankomt. Bij Toto dus eindelijk een stort bonus. Deze komt als een Toto free bet, ter waarde van 500% met 5 free bets ten waarde van 10 euro. tEn dat aan interessante bonusvoorwaarden! Ontdek hier de voordelige rondspeel-voorwaarden.

Toto Bonus

Vang 50 euro aan free bets TOTO

Wij zijn helemaal blij met de gratis weddenschap. Om deze reden raden wij niet alleen de Toto voucher bonus aan. We sturen je ook graag naar de Toto Nederland ervaringen pagina, om meer te ontdekken over deze bookmaker. Zelfs andere regelmatige promoties zoals Toto free bets en cashback ontbreken niet aan het lijstje van Toto voucher en promo codes!

Wij kunnen alleen maar wijzen dat Toto eindelijk hun best doet en met de  andere Nederlandse bookmakers nu ook een interessant welkomstaanbod hebben. Belgische spelers kunnen overigens niet spelen bij Toto. Zij kunnen wel terecht op de Belgische bookmakers pagina.

De Toto Bonus details: 8.9/10
Bonus Type: Free bet – Geen Toto bonus code nodig
Percentage 500%
Minimale storting: €10,-
Stortings methoden: iDeal
Maximum Bedrag 50 euro
Toto Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 1x je gewenste bonusbedrag inzetten
Tijdsduur + Voorbeeld

 Deze laat je toe om je 500% bonus tot 50 euro te winnen, met rondspeelvoorwaarden van slechts 1x tegen 1.50(+) odds, en dit binnen de 7 dagen. vb. Toto bonus:

1 x 10 euro inzetten op 1.50 odd= 5x € 10 gratis weddenschap

 

Zoals je ziet krijg je bij Toto dus wel een van de beste bonussen die er op de markt is. Hier kan je dus een € 50 risicovrije weddenschap verdienen, als je voor het eerst gebruik maakt van Toto. (De site is trouwens beter dan de Toto app, vinden wij zelf.)

Toto Freebet

Dit kan zelfs zonder gebruik te maken van een speciale actiecode. Je krijgt deze free bet wanneer je je aanmeldt. Als dat niet automatisch gebeurt, kan je contact opnemen met de Toto klantenservice.

Toto Bonus Voorbeeld

Je kunt een bonus claimen van 50 euro aan fee bets, dit doe je door 10 euro te storten en in te zetten op een minimale odd van 1.50. Je dient voor deze bonus 24 jaar of ouder te zijn, nadat je de weddenschap hebt geplaatst kun je in de promotie sectie op de site van Toto de 5 free bets claimen. Nadat de promotie is geclaimed begint de 7 roll-over om de bonus te voltooien. Voor de free bets geld dat je ze op alle competities en soorten bets kunt plaatsen, wel krijg je alleen de netto winst uitgekeerd. Je krijgt dus de totale winst – de waarde van de free bets.

Stel je plaatst 1 van de free bets op een weddenschap met een odd van 5.00 dan zou je normaal gesproken 50 euro ontvangen, in dit geval krijg je 40 euro uitbetaald. Je krijgt bij alle 5 de weddenschappen de totale winst min de 10 euro van de free bet. Hoe hoger de odds zijn hoe groter de potentiële winst zal zijn. Het heeft heel weinig zin om op een odd van 1.20 in te zetten aangezien je maar 2 euro winst uitgekeerd zal krijgen als deze weddenschap juist is.

toto free bet

Toto Bonus Conclusie

Aangezien er geen Toto bonus ter beschikking wordt gesteld voor onder de 24-jarigen, valt er dus te concluderen dat ze streng zijn? Integendeel, ze zijn net begaan met kwetsbare groepen. Het heeft er vast wel mee te maken dat online bonussen volgens de wet niet zomaar aan eender wie mogen worden aangeboden.

Ook over Toto als bookmaker zijn we dus laaiend enthousiast – behalve de Toto klantendienst is er nog veel moois te vertellen, maar ook af en toe verbetering nodig. De enige conclusie die we wel hebben kunnen trekken na dit artikel is duidelijk: wij stellen een groot vertrouwen in de Toto bonus, en raden deze dan ook graag aan als je ouder dan 24 bent en speelt voor het entertainment-gehalte.

Is de Toto gratis weddenschap toch niet helemaal je ding? Dan kan je opnieuw terecht op onze sportweddenschappen bonussen pagina voor nieuwe bonussen.

> Sportweddenschappen BelgieOnline Voetbal Gokken Sites Nederland

Toto Bonus FAQ

Is er een Toto bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Wedden bij Toto is momenteel een van de weinige legale opties voor spelers in Nederland die online willen gokken op sport. Omdat Toto een aanbieder is met een Nederlandse licentie, kan je nu ook profiteren van een mooie gratis weddenschap als nieuwe klant.

Wat is het beste Toto bonus alternatief?

Wil je kost wat kost profiteren van een bonus als nieuwe speler? Zoals we eerder op deze pagina al verwezen, kan je dat doen met de Toto bonus. Lees er alles over in de gelinkte pagina. Is dit toch niet de geschikte bonus voor jou? Neem dan gerust een kijkje naar onze bookmaker bonussen-pagina om er jouw geschikte bonus te vinden.

Is er ook een bonus code beschikbaar bij Toto?

Er bestond een tijd waarin Toto wel nog bonus codes kon aanbieden. Ze probeerden toen een aantal verschillende tactieken, waaronder ook de beruchte Toto vouchers codes. Laat je overigens niet vangen online. Je vindt misschien nog allerlei voucher codes om bij Toto te spelen op allerlei obscure websites, maar geen enkele daarvan functioneert momenteel. De sport bonus kan je  gewoon claimen op de site zelf.