Toto Bonus

Weldra volgt een update over de TOTO bonus, eenmaal er meer informatie bekend is! Tot die tijd raden we de Betcity bonus aan.

Deze pagina waarin we de Toto bonus uit de doeken willen doen, is een tikkeltje overbodig. Er bestaat namelijk niet zoiets als een Toto promotie code of Toto welkomstbonus, want deze staatsloterij doet niet aan liefdadigheid als het op Toto aanmelden met bonus aankomt. Onlangs probeerden ze wel via een voucher om iets gelijkaardigs aan te bieden, maar dat draaide uit op een mislukking. Bij Toto dus geen bonus van 100% tot een bepaald bedrag, laat staan interessante bonusvoorwaarden of voordelige rondspeelvoorwaarden.

Maar de beste stuurlui staan aan wal natuurlijk. Om deze reden raden wij niet alleen de Toto voucher bonus af. Ook bieden we graag een alternatief voor de Toto Nederland bookmaker. Zelfs andere regelmatige promoties zoals Toto free bets en cashback ontbreken aan het lijstje van Toto voucher en promo codes. Wij kunnen alleen maar wijzen op enkele andere Nederlandse bookmakers die wel een interessant welkomstaanbod hebben. Belgische spelers kunnen overigens niet spelen bij Toto. Zij kunnen wel terecht op de Belgische bookmakers pagina.

De Toto Bonus details:  -/10
Bonus Type: Geen Toto bonus code beschikbaar
Min Storting:
Percentage
Maximum Bedrag
Toto Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: Geen rondspeelvoorwaarden
Tijdsduur + Voorbeeld

Wij raden als bonus alternatief de Interwetten bonus aan! Deze laat je toe om je 100% bonus tot 100 euro te winnen, met rondspeelvoorwaarden van slechts 5x tegen 1.70(+) odds, en dit binnen de 14 dagen. vb. Interwetten bonus:

(100 x 5)  = € 500

 

Zoals je ziet krijg je bij Interwetten dus wel een van de beste bonussen die er op de markt is. Bovendien kan je nog een € 20 risicovrije weddenschap verdienen, als je voor het eerst gebruik maakt van Betcity. (Die site is trouwens beter dan de Toto app.) Dit kan zelfs zonder gebruik te maken van een speciale actiecode. Je krijgt deze free bet wanneer je de app downloadt. Als dat niet automatisch gebeurt, kan je contact opnemen met de Interwetten klantenservice.

Interwetten Bonus Voorbeeld

Stel dat je de maximum promotie bonus wenst bij Interwetten, dan zal je 100 euro dienen te storten. Deze biedt je dan 100 euro bonusgeld aan. Een van de voordelen van Interwetten bonus is dat je geen Toto actie code of bonus code nodig hebt, alsook dat je deze slechts een beperkt aantal keer hoeft rond te spelen.

De Interwetten bonus is al vrijgespeeld na 5x het inzetten van je stortingsbedrag, en dit kan al op weddenschappen met odds vanaf 1.70. Je dient dus op een storting van 100 euro, een totaal bedrag van € 500 rond te spelen en dit binnen een periode van 14 dagen, om jouw bonus te claimen. Dat is een van de voordeligste bonussen die je kan vinden, alsook is deze beter dan het gebrek aan bonus bij Toto.

Vergeet ook niet dat je de risk free bet van € 25 kan claimen mits je gebruik maakt van de Interwetten mobiele applicatie.

Interwetten mobiele app

Toto Bonus Conclusie

Aangezien er geen Toto bonus ter beschikking wordt gesteld, valt er dus ook weinig te concluderen. Het heeft er vast wel mee te maken dat online gokken volgens de wet niet zomaar mag worden aangeboden. Ook over Toto als bookmaker zijn we niet echt enthousiast – behalve de Toto klantendienst is er niet veel moois te vertellen, maar ook daar is verbetering nodig. De enige conclusie die we wel hebben kunnen trekken na dit artikel is duidelijk: wij stellen meer vertrouwen in de Interwetten bonus, en raden deze dan ook graag aan als alternatief. Vanaf 1 oktober 2021 kan je opnieuw terecht op onze sportweddenschappen bonussen pagina voor nieuwe bonussen.

> Sportweddenschappen BelgieOnline Voetbal Gokken Sites Nederland

Toto Bonus FAQ

Is er een Toto bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Wedden bij Toto is momenteel een van de weinige legale opties voor spelers in Nederland die online willen gokken op sport. Omdat Toto een aanbieder is met een Nederlandse licentie, zijn er een aantal voorwaarden waaraan ze dienen te voldoen. Een daarvan is jammer genoeg, dat ze geen bonussen mogen aanbieden aan nieuwe spelers.

Wat is het beste Toto bonus alternatief?

Wil je kost wat kost profiteren van een bonus als nieuwe speler? Zoals we eerder op deze pagina al verwezen, kan je dat doen met de Interwetten bonus. Lees er alles over in de gelinkte pagina. Is dit toch niet de geschikte bonus voor jou? Neem dan gerust een kijkje naar onze bookmaker bonussen-pagina om er jouw geschikte bonus te vinden.

Was er voorheen wel een bonus beschikbaar bij Toto?

Er bestond een tijd waarin Toto wel nog bonussen kon aanbieden. Ze probeerden toen een aantal verschillende tactieken, waaronder ook de beruchte Toto vouchers codes. Laat je overigens niet vangen online. Je vindt misschien nog allerlei voucher codes om bij Toto te spelen op allerlei obscure websites, maar geen enkele daarvan functioneert momenteel.