Toto app

Toto is een van de bekendste bookmakers van Nederland, omdat het door de staatsloterij wordt gerund. Alleen; met de app lijkt er toch het een en ander te zijn misgelopen. We geven je hier graag meer details over de gefaalde Toto.nl app voor mobiel en tablet.

Hoewel Toto beschikbaar is in Nederland, zijn er betere deals te vinden. We raden je graag aan om onze mobiel wedden apps te bekijken.  

Toto mobile website

De Toto mobiele website is makkelijk te gebruiken. Net zoals de desktop versie is deze ontwikkeld om snel te laden en een duidelijk overzicht aan haar spelers te bieden. Zo vind je meteen het menu dat je doorverwijst naar de belangrijkste categorieën, namelijk casino en sport. Mocht je nog geen account hebben, maak er dan alvast een aan. De mobiele website laat je dit makkelijk toe. Maak jij toch liever gebruik van een app op mobiel of tablet, dan heeft Toto ook dat in aanbieding voor je. We raden je de app echter af, vanwege sterke minpunten.

Toto:                                                                        Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Grootte 57 MB 123 MB
Update zelden zelden
Storten
Uitbetalen

 

Toto App Downloaden

Alvorens je de app gaat beginnen downloaden, raden we je eigenlijk aan om dat niet te doen. De reden? Er zijn er een heel aantal. Kijk eerst eens naar de reviews en beoordelingen die de Toto app krijgt in de App store. Daar zou al meteen een belletje moeten gaan rinkelen, dat deze app eigenlijk niet zo fantastisch is. Wanneer je meer in detail gaat lezen, ontdek je ook waarom dat zo is.

We lezen er regelmatig terug dat de app niet naar behoren werkt, de pagina’s erg traag laden en niet overzichtelijk zijn, en het ook helemaal niet duidelijk is wanneer je nu al dan niet bets aan je weddenschappen-lijstje hebt toegevoegd. Of je nu een Android of iOS gebruiker bent, Toto app raden we je dus ten zeerste af op basis van andere gebruikers hun mening.

Toto app

Toto App Android

Met deze hebben we zelf niet bepaald een goede ervaring. Omdat we de reviews wilden uittesten op betrouwbaarheid, hebben we uit nieuwsgierigheid de Toto app op onze telefoon gedownload. Wat bleek? Enorm trage laadtijd van de pagina’s, soms zelfs zo traag dat we het opgaven. Bovendien leidden sommige links ons rechtstreeks de dieperik in: we kregen maar al te vaak pagina’s die helemaal niet opdaagden. In plaats daarvan de melding dat er een fout is opgetreden…

Toch nog interesse in de toto. nl app? Je kan de app downloaden via de site. Onderaan de site vind je de ‘App download’ optie, waar je ook een handig filmpje terugvindt hoe je de app stap voor stap kan downloaden en installeren op je mobiele telefoon. Niets is dus makkelijker, en Android gebruikers hebben het geluk dat Toto hun best heeft gedaan om het hele proces aan te tonen met deze beelden.

De grote maar in dit verhaal is echter dat de app niet erg gebruiksvriendelijk is, om het minste te zeggen. Het lijkt niet uit te maken of je op iOS of Android werkt. De Toto app bewijst zichzelf niet als de beste app. Kijk maar naar deze beoordelingen volgense de app store:

reviews toto app

Toto App iPhone

iOS gebruikers moeten het met minder stellen dan de Android gebruikers. Gelukkig is dat relatief. Er mag dan wel geen filmpje tonen hoe het downloadproces van de Toto app werkt. We weten het inmiddels wel, de Toto app is niet om over naar huis te schrijven, zelfs niet als je op sterven na dood ligt. Wanneer we in de App Store van Apple kijken om de app terug te vinden, stoten we namelijk op de recensies van andere gebruikers. Daar wordt het al snel duidelijk. Met een quotering van 1.8 op 5 scoort de app alles behalve goed. De term ‘Toto app’ zal je dan ook weinig wedplezier opleveren. Daarentegen raden we je aan om eens een kijkje te nemen naar onze lijst bookmakers Nederland.

Toto App Windows

Toto heeft geen specifiek programma of applicatie voor spelers op Windows computers. Dat is ook niet nodig, aangezien de website van Toto NL helemaal naar behoren werkt. Als je per se via een app wil spelen, raden we je aan om je telefoon of tablet te benutten en ver weg van Toto te navigeren, maar eerder gebruik te maken van een andere bookmakers app.

Toto App Ervaringen

Toto staat bekend als een van de grote namen onder de Nederlandse bookmakers. Daar heeft vooral hun site voor gezorgd; hun mobiele app heeft weinig bijgedragen aan deze status. Ook hebben wel meer met hun Toto klantenservice te maken gehad dan bij eender welke andere bookmaker. Ook een Toto bonus als welkomstgeschenk hoef je niet te verwachten bij Toto.nl, wat best jammer is.

Over bonussen gesproken: wie houdt van spelen via de app en van risicovrij wedden, raden we aan om in plaats van te wedden bij Toto, eerder de Interwetten app bonus te checken.  Wie de Interwetten app downloadt, heeft daar namelijk recht op de mobiele Interwetten bonus van € 25.

FAQ - Alles over de Toto app

Waar kan je de Toto app downloaden?

Afhankelijk van op welk toestel je surft, zal je het .apk-bestand dat je nodig hebt elders vinden.  Wie in het bezit is van een Android-toestel of -tablet, kan hiervoor terecht op de Google Play Store. Voor gebruikers van iPhones of iPads is die locatie de App Store. In beide gevallen kan je eenvoudig de toto app vinden door in de zoekbalk bovenaan ‘Toto NL app’ te zoeken. Lees echter ook eens de reviews van andere gebruikers, om te weten hoe zij over de app van Toto denken.

Toto app: is deze ook voor Android beschikbaar?

Zowel voor gebruikers van iPhone en iPad, alsook voor Android-gebruikers is er een Toto app beschikbaar. Spelers die beschikken over een Android-toestel, kunnen de Toto NL mobiel wedden-app vinden in de Google Play Store. Deze staat standaard geïnstalleerd op alle recente Android-modellen. Je kan het apk-bestand dus aldaar downloaden op je toestel, of je kan ook gewoon verkiezen om Toto te bezoeken via de mobiele browser van je toestel.

Biedt de Toto app ook een bonus?

In Nederland is Toto momenteel een van de weinige bookmakers die ook effectief over een Nederlandse licentie beschikt. Dat wil ook zeggen dat zij zich aan de Nederlandse Kansspelwetgeving dienen te houden. Daarom zal je bij de Toto app geen speciale bonus vinden. Voor wie op zoek is naar een degelijke bonus voor mobiel wedden, kan eens een kijkje nemen op onze pagina bookmaker bonussen.


 

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie