Interwetten App

Interwetten heeft een uitgebreide Interwetten mobiele website, maar ook een Interwetten Android App, Interwetten Iphone App en Interwetten Windows App. Hieronder beschrijven we onze ervaringen met de zowel de mobiele website als de app. Wil je de app onmiddellijk downloaden? Dan kan je verder op deze pagina op de knop klikken op Interwetten App downloaden. Nadat je je account hebt aangemaakt of ingelogd bent, kun je eenvoudig de app downloaden. Ontdek ons Interwetten review voor meer info.

Let op: Interwetten is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. Interwetten heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Interwetten:                                                      Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Update 2-wekelijks 2-wekelijks
Storten
Uitbetalen

 

Het mooie aan de Interwetten app is ook dat ze met een risicovrije weddenschap komt. Wie namelijk de app voor de eerste keer gebruikt, kan tot 25 euro plaatsen op een weddenschap en wanneer deze niet uitkomt, deze inzet terug krijgen. Voorwaarde om deze Interwetten bonus te claimen is wel dat je een mailtje stuurt naar win@interwetten.com, met als onderwerp ‘mobile cashback’.

Interwetten App Android, iOS, Windows, Mobiele Website


android app icon Logo
  • 1.7 MB
iOS app icon Logo
  • 2.3 MB
windows app icon Logo
  • Tussen 1.03 en 2.81 MB
mobile app icon Logo
  • Mobiele versie werkt op alle toestellen.

Interwetten Mobile Website

Het gemakkelijke van een mobiele site is dat je niets hoeft te downloaden als je Interwetten wilt gebruiken. Het maakt geen verschil of je surft met je mobiel of tablet. Er zijn een paar voordelen aan verbonden. Je hoeft geen app te downloaden en het gebruikt ook geen opslag op je telefoon of tablet. Je hoeft geen apps te updaten en geen nieuwe downloads te realiseren. De Interwetten mobiele website surft gemakkelijk en is altijd up to date.

Interwetten App Downloaden

Het gemakkelijkste om de Interwetten App te verkrijgen is via je de button hierboven of via de foto hieronder. Als je op deze link klikt, kom je rechtstreeks op de Interwetten site uit. Maak hier een account aan of log in. Daarna kan je het tabblad Mobile selecteren om dan de juiste links te verkrijgen naar Android, iOS of Windows.

Interwetten App Android

Android gebruikers moesten tot voor kort, altijd de settings in hun telefoon wijzigen, zodat ze sports apps konden installeren. Google heeft hun policy gewijzigd, zodat de moeilijke wijzigingen niet meer hoeven. Nu kan je heel simpel de Interwetten App Android downloaden via de site van Interwetten.

apps toelaten Android

Interwetten App iPhone

Voor alle Apple klanten zal het proces ondertussen wel duidelijk bekend zijn. Je kan de App downloaden van de Interwetten site of je kan de Interwetten App Iphone downloaden in de Apple Appstore. Er is geen onderscheid tussen de App voor telefoon of tablet. Het iOS besturingssysteem van je apparaat moet wel hoger zijn dan 7.0.

Interwetten App Windows

Gebruikers van de Windows Phone kunnen opgelucht adem halen. Interwetten heeft namelijk ook een App speciaal voor de Windows Phone ontwikkeld. Zelfs met een Windows 8 of Windows 10 besturingssysteem kan je toegang krijgen tot de applicatie. Klik hier op de foto of button en selecteer mobiel. Daarna kan je de Interwetten App Windows downloaden en installeren.

App interwetten

Interwetten App Ervaringen

Het grote voordeel van interwetten, is dat de App beschikbaar is voor zowel Android, iOS als Windows. Daarnaast moeten we ook vermelden dat de Interwetten mobiele website uitzonderlijk goed in elkaar zit. Al de Interwetten applicaties zijn vergelijkbaar met elkaar, met eenzelfde menu en eenvoudige bet-mogelijkheden. Het live wedden is een punt waar Interwetten veel aandacht heeft besteed. Ook het storten van geld, een uitbetaling aanvragen of een overzicht van de bonussen zijn simpel en eenvoudig te verrichten.

Klik op onderstaande afbeelding en download de Interwetten App:Pari Interwetten mobile app

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie