Interwetten Bonus

De Interwetten bonus is een aantrekkelijke bonus en enig in zijn soort. Je krijgt een welkomstbonus van 100% tot € 100. Deze bonus is echter enkel beschikbaar voor nieuwe Nederlandse klanten, maar heeft wel flexibele bonusvoorwaarden. Lees hieronder als je alle details over deze bonus wilt weten. Daarnaast is er ook een mooie mobiele bonus beschikbaar. Lees ook onze Interwetten ervaringen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Interwetten behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden. De beste bonus voor Nederlanders is de Betcity bonus.

De Interwetten Bonus details: 9.6/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 100
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 5 x storting op 1.70(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

In totaal hoef je binnen de 14 dagen slechts 5 x je storting rond te spelen tegen 1.70(+) odds.

(100 x 5)  = € 500

De welkomstbonus van Interwetten is een 100% bonus tot € 100. Je zal je stortingsbedrag vijfmaal moeten rondspelen om de bonus vrij te spelen. Elke weddenschap van 1.70 telt al mee en je hebt hiervoor 14 dagen de tijd om hier aan te voldoen. Het flexibele aan deze bonusvoorwaarden is dat je bij elke keer dat je je stortingsbedrag eenmaal hebt rondgespeeld, je al 20% van de bonus ontvangt. Na deze 14 dagen raden we je ook aan om een bet te plaatsen van minimum € 10 via de Interwetten app met een minimale quotering van 1.70. Als je dit doet binnen de maand en de bet is een verliezende bet, dan kan je alsnog genieten van de mobiele cashback bonus tot € 25. Hiervoor hoef je dan enkel een email te sturen naar win@interwetten.com met als onderwerp ´Mobile Cashback´.Interwetten welcome bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Interwetten Stortingsbonus Voorbeeld

Stel dat je 100 euro stort op je spelersaccount en dat je een weddenschap plaatst van 100 euro op een wedstrijd met 2.00 odd. Bij winst zal je dus 200 euro hebben + 20 euro van de bonus. Je hebt eenmaal je stortingsbedrag rondgespeeld en ontvangt dus 20% van de bonus. Dit kan je een paar keer herhalen en elke keer als je 100 euro hebt rondgespeeld, ontvang je 20% tot maximaal 100 euro. Zodra je deze bonus hebt rondgespeeld, raden we je ook aan om een bet te plaatsen via de App Interwetten. Plaats minimum € 10 op een weddenschap van minstens 1.70 via je telefoon. Als de bet verloren gaat, krijg je tot € 25 terug en dit zonder enige voorwaarden. Niet vergeten om dan een email te sturen naar win@interwetten.com met als onderwerp ´Mobile Cashback´.

Interwetten Bonus Conclusie

Wij vinden deze Interwetten stortingsbonus een heel aantrekkelijke bonus. Je hebt de vrijheid om de weddenschap uit te kiezen aan odds van 1.70 en elke keer als je eenmaal je stortingsbedrag hebt rondgespeeld, ontvang je al 20% van de bonus. De volgende keer kan je dus meer inzetten om sneller de bonus vrij te spelen. Je hebt slechts 14 dagen de tijd om de bonus volledig vrij te spelen, maar omdat je altijd 20% ontvangt is dat haalbaar. Ook de mobiele Cashback bonus is absoluut de moeite waard!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie