Toto klantenservice

Toto is in Nederland gewoon beschikbaar; wij raden echter als alternatief de beste bookmakers NL aan, waar je je vanaf 1 oktober 2021 kan registreren met een interessante Bookmaker bonus. Op deze pagina vind je wel alle info over de Toto klantenservice terug.

Indien je als Nederlander problemen hebt met bijvoorbeeld Toto registreren of Toto storten, is het mogelijk om de klantenservice te contacteren. Er zijn verschillende kanalen beschikbaar om hulp te krijgen bij hun customer support  afdeling. Hier presenteren we ze graag voor je. Daarnaast krijg je aan het einde van deze pagina nog wat extra algemene informatie over Toto, zoals bijvoorbeeld hun promoties.

Toto Klantenservice Algemeen

Zoals je je wel kan inbeelden, zijn er verschillende mogelijkheden om de helpdesk te bereiken. Er is ook een FAQ voorzien voor de meest algemene vragen. Voor meer specifieke vragen zijn er een aantal verschillende mogelijkheden om de klantenservice te bereiken. Ten eerste kun je bellen naar Toto. Indien je liever een e-mail schrijft, kan dat ook. Je kan hen zelfs bereiken via whatsapp en facebook, en tenslotte is er ook een live-chat functie voor snelle service. En, net zoals de Bwin klantenservice en Unibet klantenservice,  is de helpdesk bij Toto helemaal in het Nederlands beschikbaar.

Toto Nederland wedden

Toto Mail

Als je met vragen zit, wil je vaak meteen een antwoord. Toto contact is te bereiken via mail op totoservices@nederlandseloterij.nl. Het is echter niet meteen de snelste methode om je vraag beantwoord te zien. Daarvoor kan je beter gebruik maken van de live chat-methode op hun website, of je kan hen ook bereiken via facebook messenger of whatsapp, als je sneller antwoord op je vraag wil krijgen.

Toto Telefoon

Soms wil je gewoon liever menselijk contact, een stem horen aan de andere kant van de lijn. Ook dat is mogelijk bij Toto, net zoals bij vele andere bookmakers zoals bijvoorbeeld Circus contact. Via het Toto telefoonnummer 070 550 08 05 krijg je rechtstreeks iemand aan de lijn, en dat zelfs in het Nederlands. De standaard tarieven gelden voor het telefoongesprek. Let er wel op dat deze telefonische hulp niet constant beschikbaar is. Wanneer zijn ze te bereiken per telefoon? Dit kan enkel op weekdagen tussen 9 uur en 21 uur, of tijdens het weekend van 10 tot 17 uur. Heb je een dringende vraag die beantwoord dient te worden? Probeer dan zeker de live-chat of whatsapp, daar kan je hen dagelijks bereiken tot 23u.

Toto Live Chat

De live chat is voorzien voor wie snel een antwoord wil krijgen. Formuleer je vraag zo specifiek mogelijk, zodat ze niet doorsturen naar de FAQ-pagina. Klik op het live-chat icoon op de site om de klantenservice van Toto te contacteren. Deze is dagelijks tussen 9 en 23 uur bereikbaar, en ze helpen je verder in het Nederlands.

toto homepage

Toto promotie voor nieuwe spelers!

Toto heeft momenteel ook het hoogste percentage stortingsbonus voor nieuwe spelers. Je krijgt namelijk bij deze bookmaker een 500% Toto bonus met een storting van slechts 10 euro. Je krijgt 5 verschillende gratis weddenschappen waar je 7 dagen de tijd hebt om er gebruik van te maken. Voor deze promotie is echter geen Toto bonus code nodig, het enige wat je hoeft te doen is op de onderstaande button te klikken om hem te claimen!

Toto Bonus
Ontvang 50 euro aan free bets TOTO

Toto Klantenservice Conclusie

Toto maakt er een groot punt van om goed bereikbaar te zijn, ook bij hun afdeling customer support. Hun FAQ beantwoordt alvast de meest belangrijke vragen die gebruikers kunnen hebben. Daarnaast zijn ze origineel en vooruitstrevend, in die zin dat ze whatsapp en messenger ter beschikking stellen voor hun klantenservice. Ook hun ruime uren dat je ze kan bereiken spreken in hun voordeel als aanbieder van sportweddenschappen; dat maakt hen een van de grootste in Nederland.

Toto Algemene Informatie

We bieden je op onze Toto review pagina graag algemene info over Toto wedden. Ze bieden bijvoorbeeld geen Toto bonus aan bij registratie, maar doen wel soms promoties en dergelijke. Op de review pagina lees je er alles over. Hier staan we graag vlug even stil bij een interessanter alternatief voor Toto om jouw sportweddenschappen te plaatsen.

> Ga naar Overzicht bookmakers Nederland
Overzicht bookmakers België

Toto Contact

Wat is het Toto telefoonnummer?

Toto telefoneren kan je doen via hun vaste lijn. Deze is te bereiken op het telefoonnummer 070 550 08 05. Let op, dit is geen gratis nummer. Dit nummer, zoals alle nummers die met 070 beginnen in Nederland, is een gewoon telefoonnummer. Dit betekent dus dat dit je hetzelfde zal kosten als wanneer je een vaste lijn belt.

Wanneer kan ik Toto bereiken?

De Toto klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen, en dit telkens van 9.00 – 21.00 uur. Ook op zaterdag en zondag kan je bij Toto terecht voor al je vragen, en dit telkens van 10.00 – 17.00 uur. Je kan hen verder ook contacteren via de Facebook live chat, of zelfs via Twitter.  Let op dat je dan wat langer zal mogen wachten alvorens je antwoord krijgt, tegenover wanneer je hen opbelt via de vaste lijn.

Wat is het Toto email adres?

Als je niet bij hen terecht kan tijdens de reguliere openingsuren omwille van je werk of wat dan ook, kan je nog altijd bij Toto terecht via email. Een mailadres is wel bekend bij Toto (totoservices@nederlandseloterij.nl), maar het is niet meteen de ideale manier voor Toto contacteren. Ook zal je even moeten wachten op een antwoord, terwijl er snellere manieren zijn. Wel hebben ze een live chat beschikbaar op hun pagina, via Messenger of Twitter.