Jacks: Wedden op Feyenoord vs Ajax – 50x of 100x inzet Boost

Jeroen van den Berg
20.01.2023

Met de klassieker in aantocht ben je natuurlijk op zoek naar een goede bonus om te wedden op Feyenoord- Ajax dit weekend. Jack’s bedient je op je wenken. Je kunt namelijk wel 100x je inzet pakken als beide teams scoren.

50/100x je inzet bij Feyenoord - Ajax bij jack's

Pak 50x of zelfs 100x je inleg bij Feyenoord – Ajax

Nieuwe spelers profiteren dit weekend extra bij het wedden op Feyenoord – Ajax. Door je aan te melden bij Jack’s en tien euro of meer te storten, krijg je een odds boost van 50x. Stort je echter minimaal € 100, dan krijg je een odds boost van 100x. Je hebt voor deze bonus overigens geen jacks casino bonus code nodig. Aanmelden via een van de links op deze pagina is al voldoende om dus 50 of 100 x te krijgen als beide teams scoren.

Zo claim je de Jack’s bonus bij Feyenoord – Ajax

Om de maximale bonus te pakken dien je na het aanmelden minimaal € 100 te storten bij Jack’s. Je kunt maximaal € 1,00 inzetten en daarmee pak je dus maximaal 100x je inleg. Als je tussen de € 10 en € 99,99 stort en inzet op beide teams scoren, pak je € 50,00 als je weddenschap uitkomt. Zodra je € 100 of meer stort wordt de Jack’s odds boost 100x. Dit geldt voor dezelfde weddenschap: beide teams scoren. Hieronder zie je stap voor stap hoe je de bonus kunt pakken.

 1. Meld je aan door op de onderstaande afbeelding te klikken
 2. Stort minimaal € 10,00 om je 50x odds boost te claimen
 3. Voor de 100x odds boost, stort je €100,00 of meer.
 4. Claim je bonus tijdens het storten
 5. Zet € 1,00 in op “beide teams scoren’ bij Feyenoord – Ajax
 6. Ontvang afhankelijk van je eerste storting € 50,00 of € 100 bij een correcte weddenschap

Zo pak je de jacks bonus bij Feyenoord Ajax

Voorwaarden bij de Feyenoord – Ajax odds boost van Jack’s

Deze promotie is alleen van toepassing voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder en je hebt tot zondag 14.00 uur om de Jack’s welkomstbonus te claimen. Verder kom je een aantal voorwaarden tegen die je bij vrijwel elke andere bonus ook ziet. Om zeker te zijn dat je op de hoogte bent van de meest belangrijke voorwaarden zetten we ze even voor je op een rijtje.

 • Deze promotie is geldig van 19 januari 2023 12.00 uur tot en met zondag 22 januari 2023 14.00 uur
 • De odds boost kun je alleen gebruiken voor de weddenschap beide teams scoren bij de wedstrijd Feyenoord – Ajax
 • Het minimale bedrag om in aanmerking te komen voor de 50x odds boost is € 10,00
 • Het minimale bedrag om in aanmerking te komen voor de 100x odds boost is € 100
 • Je kunt maximaal € 1,00 inzetten
 • Je dient je storting minimaal één keer in te zetten voordat je eventuele winsten kunt uitbetalen
 • Deze welkomstbonus is slechts één keer te gebruiken

Top quoteringen om te wedden op Feyenoord – Ajax

Behalve de odds boost, heeft Jack’s van de sports betting Nederland sites ook nog eens de hoogste odds bij veel weddenschappen. Bij een mooie wedstrijd zoals Feyenoord – Ajax horen natuurlijk mooie odds. Hoewel Feyenoord vijf punten voorsprong heeft op Ajax en ze thuis in Rotterdam spelen, zijn de Amsterdammers licht favoriet voor de zege.

Als we de quoteringen vergelijken krijg je namelijk 2.75 voor een overwinning van Feyenoord terwijl Ajax op 2.45 staat. Een gelijkspel levert 3.70 op. Wil je niet wedden met de odds boost, maar kies je voor een andere bonus maar denk je toch dat beide teams scoren? Dan pak je hier bij Jack’s 1.48 voor. De odd voor beide teams scoren niet, levert je 2.55 op. Tenslotte wijzen we je nog op “minder dan 2,5 goals” wat goed is voor 2.35 bij deze bookmaker.

Meer Feyenoord – Ajax bonussen bij Jack’s

Behalve de odds boost kun je ook nog andere bonussen pakken bij deze bookmaker. De andere welkomstbonus is bijvoorbeeld een promotie waarbij je vijf keer een gratis weddenschap krijgt van € 10,00. Die kun je natuurlijk gebruiken voor Feyenoord – Ajax of een andere wedstrijd of sport. We hebben ook gelijk een mooie bonus gevonden voor reeds geregistreerde spelers. Dat zijn nameijk 4 profitboosts bij een storting die je kunt inzetten op Nederlands voetbal. Zo heb je dus meer dan genoeg redenen om je aan te melden bij Jack’s en ben je dus zeker op tijd om te wedden op Feyenoord – Ajax.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.