Ontvang 5 euro op Eredivisie wedstrijden van 24 januari 2023

Jeroen van den Berg
23.01.2023

Na een fascinerend Klassieker weekend, gaan we gelijk weer door met een midweekse speelronde in de Eredivisie. Wedden op de Eredivisie doe je deze week met een bonus van Livescore Bet ter waarde van € 5,00.

Livescorebet freebet bonus Eredivisie

© Livescore Bet – screenshot van 23-01-2023

Wed € 10 op de Eredivisie en pak een € 5,00 freebet

In tegenstelling tot andere promoties, hoef je bij  Livescorebet geen wedstrijd uit te kiezen. Door € 10,00 in te zetten op een van de vele weddenschappen in de Eredivisie deze week, krijg je een gratis weddenschap van vijf euro. Deze bonus is zowel beschikbaar voor nieuwe als reeds geregistreerde spelers van 24 jaar ouder. Veel hoef je niet te doen om deze bonus te activeren.

Ten eerste zorg je er natuurlijk voor dat je je registreert bij deze bookmaker. Heb je dat gedaan? Zorg dan dat je voldoende geld in je account hebt staan om minstens € 10,00 in te zetten op een Eredivisie Specials weddenschap die plaatsvindt op 24 januari 2023. Je kunt een enkelvoudige bet naar keuze selecteren, maar dient wel rekening te houden met minimale odds van 2.00. Hoe jouw kwalificerende Eredivisie weddenschap ook uitpakt, na afloop van de wedstrijd, ontvang je de gratis weddenschap binnen een uur in je account. Vervolgens heb je zeven dagen om deze in te zetten op een weddenschap en sport naar keuze.

Stappen Eredivisie gratis weddenschap LiveScoreBet

Voorwaarden bij deze LiveScore Bet bonus

Net zoals bij alle andere bet sites Nederland zitten er aan deze bonus voorwaarden. Niets om je zorgen over te maken, maar we lichten ze wel even toe. Je las net al dat je 24 jaar of ouder moet zijn om deze bonus te kunnen gebruiken. Hoewel ook nieuwe spelers de gratis weddenschap kunnen gebruiken, kun je geen free bet token uit de welkomstbonus inzetten om je te kwalificeren voor deze promotie.

Verder is het dus van belang dat je minimaal € 10,00 inzet op een Eredivisie special bij Livescore Bet en dat je odd kiest die hoger is dan 2.00. Deze actie loopt tot en met 24 januari Dat betekent effectief dat je kunt wedden op specials bij FC Emmen – PSV en Sparta – RKC Waalwijk. De gratis weddenschap staat binnen een uur na het afwikkelen van je kwalificerende weddenschap in je account. Je dient deze handmatig te accepteren voor 25 januari 23.59 uur. Na het accepteren heb je zeven dagen de tijd om je freebet in te zetten.

Welkomstbonus voor nieuwe spelers

Behalve deze mooie free bet staat er ook een LiveScoreBet bonus klaar voor nieuwe spelers. Die bonus kan oplopen tot wel € 100! Door je aan te melden via de links op deze pagina, krijg je namelijk een 100% free bet tot € 100. Het bedrag van jouw eerste weddenschap op odds hoger dan 1.50 wordt namelijk gematched met een gratis bet. Zet je dus € 25,00 in, dan ontvang je een freebet van € 25,00.

Om gebruik te maken van beide bonussen, heb je nog maar één dag. Meld je dus snel aan!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.