25% extra bij BetCity om te wedden op NHL

Jeroen van den Berg
24.01.2023

Het belooft een geweldige week te worden voor NHL liefhebbers. Alle top club komen namelijk in actie. BetCity doet er met een speciale profit boost nog een stapje bovenop, je krijgt hier namelijk 25% extra!

Betcity NHL Profit boost promotie

25% Profit Boost bij BetCity voor wedden op NFL

Met wedstrijden zoals Dallas Stars vs Carolina Hurricanes en Vegas Golden Knights en New Jersey Devils wordt het deze week genieten. Dat is slechts een greep uit de wedstrijden van deze week en daarom dat een BetCity bonus natuurlijk wel zo welkom is. Met deze bonus pak je namelijk 25% extra winst. Dan moeten je weddenschappen natuurlijk wel uit komen. Je hebt uiteraard geen BetCity bonus code nodig enkel op de onderstaande button klikken is genoeg om jezelf te verzekeren van deze prachtige promotie.

Wedden met profit boost!

Meedoen is eenvoudig. Je meld je aan bij BetCity en als je een account hebt, claim je jouw profit boost in je account. Die kun je vervolgens gebruiken voor een pre-match weddenschap met odds van minimaal 4.00. Komt jouw weddenschap uit? Dan win je 25% extra bovenop je reguliere winst. Zou je normaliter met je weddenschap € 100 winnen, dan pak je met deze profit boost dus € 125! Bovendien kun je de wedstrijden in de NHL live volgen bij deze bookmaker.

Voorwaarden en stappenplan bij deze BetCity bonus

Met deze BetCity NFL bonus weet je zeker dat je de beste quoteringen pakt wat jou een groot voordeel geeft.  Daarbij komt ook nog dat je ook als geregistreerde speler deze bonus kunt pakken. De promotie is dus niet weggelegd voor enkel nieuwe spelers. De maximale winst bij de profit boost is vastgesteld op € 20,00. Zoals bij elke bonus in Nederland, is deze alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

NFL BetCity boost voorwaarden

Verder kun je de profit boost alleen pre-match gebruiken en is het van belang dat je de promotie eerst claimt in je betslip, anders wordt er geen verhoging toegepast. Je kunt overigens geen free bets gebruiken bij deze profit boost promotie. Zo pak je de BetCity 25% NHL Profit Boost in drie simpele stappen:

  • Zoek NHL op in het BetCity sportsbook
  • Selecteer (een) weddenschap(pen) met minimale odds van 4.00
  • Selecteer de profit boost in je betslip en win 25% extra
Pak de NHL Profit Boost Boost!

Nieuwe spelers pakken tot € 100 extra bij BetCity

Wil je optimaal profiteren bij het wedden op NHL? Pak dan als nieuwe speler ook een mooie welkomstbonus waarmee je kunt gratis wedden. Na het aanmelden via de links op deze pagina en het maken van een eerste storting pak je hier namelijk een gratis weddenschap tot wel € 50,00. Die kun je niet gebruiken in combinatie met de NHL bonus maar je kunt natuurlijk wel inzetten op de mooiste wedstrijden!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.