Wedstrijd van de week met € 5,00 gratis bij Manchester City – Arsenal

Jeroen van den Berg
27.01.2023

Wil je wedden op de FA Cup kraker tussen Manchester City en Arsenal? Doe dat dan met een gratis weddenschap bij Betcity. Hier leggen we je uit hoe je deze bonus kunt pakken.

€ 5 freebet bij Manchester City - Arsenal Betcity

FA Cup wedden met een € 5,00 freebet bij Manchester City – Arsenal

De mooiste wedstrijd van dit weekend is die tussen Manchester City en Arsenal in de vierde ronde van de FA Cup. Deze wedstrijd wordt op vrijdagavond gespeeld en dat betekent dat je er dus snel bij moet zijn om nog te wedden op Manchester City – Arsenal. Bij Betcity kunt je gratis wedden op deze wedstrijd. Dat doe je door eerst € 20,00 of meer bij bookmaker te storten. Hierna zal je direct een freebet ontvangen die je kunt gebruiken bij het wedden op City – Arsenal. Je mag zelf een weddenschap uitkiezen, zolang je dit maar voor vrijdagavond 21.00 uur doet. De wedstrijd begint een uur eerder en dat betekent dat je dus ook een live weddenschap kunt kiezen.

De nettowinst van je freebet krijg je vervolgens direct na de wedstrijd uitgekeerd. Wat extra lekker is, is dat je niet hoeft te wedden om de gratis weddenschap te ontvangen. Storten is al genoeg. Juist daarom is dit een geweldige bonus die je via de link hieronder direct kunt claimen.

Wedden met €5,00 freebet

Zo pak de freebet bij Betcity

Deze bonus kun je alleen pakken als je al een account hebt bij deze bookmaker. Heb je nog geen Betcity account, meld je dan eerst aan. Je hebt geen Betcity bonus code nodig. Heb je eenmaal een account, dan dien je minstens € 20,00 te storten. Tijdens het storten kun je de bonus claimen. Zodra je storting is verwerkt, staat de gratis weddenschap direct voor je klaar.

Stappenplan Wedstrijd van de Week bonus Betcity

© Betcity – screenshot van 19-01-2023

De freebet kun je vervolgens tot 22.00 uur op vrijdag inzetten op de wedstrijd van de week bij Betcity, oftewel Manchester City – Arsenal. Selecteer een weddenschap naar keuze en als jouw bet uitkomt, krijg je direct na de wedstrijd je nettowinst op je rekening.

Pak de Betcity freebet!

Voorwaarden bij de Wedstrijd van de Week freebet

Voor je gelijk gaat storten, is het misschien wel even handig om ook te weten dat er voorwaarden aan deze bonus zijn verbonden. Ten eerste is de freebet alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder die al eens in het sportsbook gespeeld hebben. Je kunt de bonus claimen tot het moment dat de wedstrijd Manchester City – Arsenal begint.  Inzetten kan tot 22.00 uur op 27 januari.

Je mag zowel pre-match als live weddenschappen gebruiken voor je freebet en er zijn geen minimale beste  quoteringen. Wel dien je voordat je kunt uitbetalen jouw stortingsbedrag (minimaal € 20,00) één keer rondspelen. Al met al prima voorwaarden voor een bonus bij zo’n geweldige wedstrijd!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.