Wedden op AZ – FC Utrecht met € 20,00 extra!

Jeroen van den Berg
27.01.2023

Het wordt opnieuw een geweldig Eredivisie weekend en een van de wedstrijden die er uitspringt is toch wel AZ – FC Utrecht. Dit is ook de Match of the Week bij Circus en dat levert je een freebet op tot maximaal € 20,00.

Circus Free Bet AZ - FC Utrecht

Hoe pak je de € 20,00 gratis weddenschap bij Circus?

Op zaterdag spelen AZ en FC Utrecht tegen elkaar in Alkmaar. Vorig jaar werd het 5-1 voor AZ en dat betekent dat Utrecht op revanche uit is. AZ hoopt opnieuw in te lopen op koploper Feyenoord en zal vol voor de overwinning gaan. Tegelijkertijd hoop FC Utrecht aansluiting te vinden bij de top vijf. Wedden op deze zaterdagavond wedstrijd is dan ook heel interessant. Met de gratis weddenschap van Circus die je kunt verdienen, wordt de match natuurlijk gelijk een stuk interessanter.

Door in te zetten op deze wedstrijd krijg je een 100% freebet tot maximaal € 20,00. Plaats een pre-match of live single bet op de wedstrijd AZ – FC Utrecht met minimale odds van 1.30. Dat is al voldoende om een gratis weddenschap ter waarde van jouw initiële bet te ontvangen. Vergeet niet voor het plaatsen van je bet de promotie in je wedbriefje te selecteren. Heb je dat gedaan? Dan staat de freebet tot maximaal € 20,00 direct na afwikkeling van je weddenschap in je account.

Voorwaarden bij de Match of the Week promotie van Circus

Deze Circus welkomstbonus is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Net zoals andere bonussen in Nederland, wordt deze niet aangeboden als je jonger bent. Je kunt alleen single bets plaatsen, maar dit mogen zowel prematch- als live weddenschappen zijn. De minimale odd om je te kwalificeren voor de bonus is 1.30. De maximale waarde van de freebet is € 20,00 en het bedrag wordt gekoppeld aan je kwalificerende weddenschap. Zet je tien euro in, dan is je freebet dus ook tien euro.

Tenslotte kun je geen freebets of ander bonusgeld gebruiken om deze gratis weddenschap vrij te spelen. Als je nog geen account hebt bij Circus kun je je aanmelden door op de afbeelding hierboven te klikken, of via een van de links in dit artikel.

Nieuwe spelers pakken ook mooie Circus welkomstbonus

Natuurlijk is de Match of the Week een mooie bonus, maar wist je dat Circus ook de hoogste bonus van alle sports betting Nederland sites heeft? Je kunt hier namelijk tot € 250 aan gratis weddenschappen ontvangen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je aanmelden bij Circus en een eerste storting te doen. Bij een storting van € 20,00 kun je 2 freebets van € 10,00 verdien, maar dit kan wel oplopen tot wel 25 freebets van € 10,00!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.