Odds West Ham United – AZ: Conference League

Jeroen van den Berg
08.05.2023

AZ staat op donderdag in de halve finale van de Conference League en neemt het op tegen West Ham United. Wat zijn de kansen van AZ en pakken ze een goed resultaat voor de return in eigen huis? Speciaal bij deze wedstrijd hebben we de beste odds en een goede bonus voor je opgezocht.

West Ham United erg wisselvallig dit seizoen

Hoewel het behalen van de halve finale van de Conference League zeker niet mis is, is er dit seizoen toch ook de nodige kritiek op het team van David Moyes. Zo staan ze bijvoorbeeld met de 15e plek niet zo ver van de degradatiestreep en werd er dit seizoen vaker verloren dan gewonnen. De Europa League is ook nog het enige toernooi waar een prijs gepakt kan worden.De Hammers vlogen in de vijfde ronde uit de FA Cup na een nederlaag tegen Manchester United. Van datzelfde ManU werd dit weekend dan weer wel gewonnen en dat is natuurlijk een opsteker voor de eerste halve finale in eigen huis tegen AZ.

Wedden op West Ham – AZ bij BetCity

David Moyes kan beschikken over enkele grote talenten in zijn selectie. Aguerd, Zouma, Rica en Paqueta zijn zomaar wat namen uit de verwachte basiself. Hoewel Kurt Zouma nog een twijfelgeval is vanwege een voetblessure, lijkt Moyes verder te kunnen starten met zijn sterkste elftal. Vorig jaar stond West Ham in de finale van de Europa League. Die wedstrijd werd kansloos met 4-0 verloren. Gaat het dit keer wel lukken om een Europese prijs te pakken? Een overwinning op AZ is voor de Engelsen een goede start, maar ze weten toch ook dat het kan spoken in Alkmaar. De betting sites Nederland geven voor winst van West Ham 1.67 en dat wijst op een favorietenrol in het eerste duel. Laten we snel kijken wat de odds en kansen voor AZ zijn

Az underdog tegen West Ham United Conference League

AZ kan historie schrijven

Vorig jaar bereikte AZ de achtste van de Europa League en dit jaar is Pascal Jansen er opnieuw in geslaagd om ver in het toernooi te komen. Nu ging dat niet zonder slag of stoot want in de vorige ronde verloor de ploeg uit Alkmaar de eerste uitwedstrijd met 2-0 van Anderlecht. Uiteindelijk werd thuis het resultaat rechtgetrokken waardoor AZ nu in de halve finale staat. De laatste keer dat AZ zo ver wist te komen in Europa was in 2012 toen het in de kwartfinale van de Europa League uitkwam.In Alkmaar zijn er voor dit duel wel wat blessuregevallen waardoor Jansen moet gaan puzzelen met zijn selectie. Zo lijken Odgaard en Meerdink wellicht het duel te moeten missen.

Natuurlijk is er ook nog de return, maar in het eerste duel een goed resultaat pakken lijkt toch het doel voor de Alkmaarders die zaterdag nog tegen Ajax 0-0 gelijk speelden in een lastige wedstrijd. Volgens de bookmakers België gaat AZ het lastig krijgen. Dat zie je ook terug aan de quoteringen voor een Alkmaarse overwinning. Hier krijg je namelijk 5.25 voor. Een gelijkspel lijkt er eerder in te zitten met een odd van 3.90. Behalve de beste odds hebben we ook nog een fantastische bonus gevonden bij Betcity die het wedden op deze wedstrijd wel heel interessant maakt.

BetCity welkomstbonus 50 euro

Aanmelden bij BetCity

Speciale bonus bij West Ham United – AZ wedden

Bij zo’n grote Europese wedstrijd verwachten we nog wel de nodige bonussen. Wellicht dat de Betcity 50x inzet promotie nog wordt aangeboden, maar deze is momenteel nog niet beschikbaar. Wel staat er al een Betcity bonus voor nieuwe spelers klaar waarbij je € 50,00 aan gratis weddenschappen krijgt. Met deze bonus kun je gratis wedden op West Ham United – AZ en tal van andere weddenschappen. Wel zo handig met de halve finales in de Europese competities en de vele kampioenswedstrijden die de komende weken volgen. Meld je daarom gelijk aan en laat deze mooie bonus niet liggen!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.