BetFIRST Uitbetalen

Naast BetFIRST Storten informatie verstrekken we ook graag BetFIRST Uitbetaling informatie. We laten je weten hoe een uitbetaling in zijn werk gaat, met welke methodes je kunt uitbetalen, wat de bijbehorende kosten zijn en hoelang het uitbetalingsproces in beslag neemt. Lees ook ons BetFIRST review of

GA NAAR BETFIRST

BetFIRST Uitbetaling

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen bij BetFIRST?

Als je bent ingelogd en je klikt naast je saldo op de storten knop kom je in de cashier terecht. Hier kun je vervolgens het tabblad ´Uitbetalen´ aanklikken en kiezen voor de door jou gewenst methode. Een bankoverschrijving is altijd mogelijk, de andere opties zijn mogelijk wanneer je ook met diezelfde methode hebt gestort. Uitbetalen kan reeds vanaf € 10. Als je voor de eerste keer een BetFIRST uitbetaling aanvraagt, word je gevraagd om je persoonlijke gegevens te verifiereen. Het verificatieproces kan enkele dagen in beslag nemen. Nadat je het proces doorlopen hebt, wordt je uitbetaling uitgevoerd. Als je betaling nog niet verwerkt is heb je altijd via de ´uitbetaling annuleren´ knop de gelegenheid om je uitbetaling te annuleren en verder te spelen. Om witwassen te voorkomen dien je minimaal 20% van je gestorte bedrag ingezet te hebben voordat je een uitbetaling kunt aanvragen. Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende uitbetaalopties. Ook met de BetFIRST App kan je makkelijk laten uitbetalen.

Bankoverschrijving

Ongeacht met welke methode je een storting hebt gemaakt, kun je kiezen BetFIRST geld overmaken naar bank. Veiligheidshalve kun je enkel uitbetalen naar de bankkaart die je in je account geregistreerd hebt. Het neemt 2 tot 3 werkdagen in beslag tot het geld uiteindelijk op je rekening staat.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: 2-3 werkdagen

PayPal

Als je een storting gemaakt hebt met PayPal, heb je ook de gelegenheid om een BetFIRST uitbetaling aan te vragen via PayPal. Doorgaans staat het opgevraagde bedrag binnen 24 uur terug op je PayPal rekening.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: <24 uur

Uitbetalen BetFIRST

Skrill / Neteller

Zowel voor Skrill als voor Neteller geldt dat je kunt uitbetalen via de bewuste methode waarmee je ook een storting verricht hebt. Je geld staat binnen uiterlijk 24 uur op je rekening maar vaak is dit ook al na enkele minuten het geval. Zeker als je voorheen al een uitbetaling naar het bewuste kanaal hebt uitgevoerd.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: <24 uur

PaySafeCard

BetFIRST is een van de weinige bookmakers die je de gelegenheid geeft voor BetFIRST Geld Opnemen via PaySafeCard. Als je een PaySafe account hebt, kun je de gegevens hiervan invullen in het uitbetalingsveld en erna BetFIRST Uitbetalen voltooien. Ook deze methode kan tot 24 uur in beslag nemen.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Transactiekosten: 0%
 • Tijdsduur: <24 uur
UITBETALEN BIJ BETFIRST

BetFIRST Uitbetalen Conclusie

BetFIRST Geld Opnemen is mogelijk met 5 verschillende methodes uit te betalen, dit wel afhankelijk van met welke methode je gestort hebt. Dit is echter iets dat je ook bij andere bookmakers zult tegenkomen. Veel bookmakers verplichten je zelfs om je eerste uitbetaling middels een bankoverschrijving uit te voeren, dit is bij BetFIRST niet het geval. Het is jammer dat je geen bedragen kleiner dan € 10 kunt uitbetalen maar van de andere kant is dit ook begrijpelijk. BetFIRST brengt geen transactiekosten in rekening dus mag het ook een kleine tegenprestatie verwachten. De tijdsduur van de uitbetaling is verder kort waardoor je snel beschikking over je geld hebt. Al met al is BetFIRST Withdrawal dus meer dan uitstekend dus! Heb je nog geen account bij BetFIRST? Voor info over de BetFIRST bonus moet je naar hun bet site gaan!

 

> Ga naar BetFIRST Review