BetFIRST Storten

Nadat je klaar bent met een BetFIRST Account Aanmaken kun je overgaan tot het maken van een storting. Onderstaand lichten we voor jou toe hoe je kunt storten, welke meest gebruikte betaalopties je hebt, of er kosten aan verbonden zijn en hoelang de verwerkingstijd is. Ook geven we kort wat extra informatie over de betaalopties zodat je optimaal bent voorbereid. Wil je nu reeds direct overgaan tot het maken van een storting? Klik dan op onderstaande button.

STORTEN BIJ BETFIRST

BetFIRST Geld Storten

Hoe kan ik storten bij BetFIRST?

Storten bij BetFIRST is zeer gemakkelijk net zoals bij andere goksites voetbal. Allereerst klik je rechtsboven naast je naam en saldo op de gele storten knop. Volgens kun je je gewenste betalingsmethode selecteren. Nadat je dit gedaan hebt vul je je gegevens in en het gewenste bedrag. Ten slotte klik je op ´maak een storting´ en afhankelijk van de gekozen betaaloptie staat het geld binnen x tijd op je rekening. De verschillende betaalopties bij BetFIRST vind je onderstaand terug.

BetFIRST Bancontact

Bancontact BetFIRST is met name populair onder Belgen en kan dan ook niet in dit lijstje ontbreken. Na enkele klikken staat het geld op je BetFIRST rekening.

 • Maximum storting:  € 10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

BetFIRST PayPal

PayPal is een immens populair betaalsysteem en wordt door veel wedders geliefd. Desalniettemin zijn er niet veel bookmakers die PayPal als betaaloptie aanbieden en daarom is het extra fijn dat BetFIRST wél PayPal BetFIRST aanbiedt. Je zet simpelweg geld in je PayPal account, geeft je details in op de BetFIRST Geld Storten pagina en erna staat het geld direct op je rekening.

 • Maximum storting: € 10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

BetFIRST Logo Large

BetFIRST Visa / Mastercard

Update: Betfirst laat omwege een Belgische Wetgeving het niet meer toe om met kredietkaarten te storten.

Een van de vaakst benutte betaalmethodes is een creditcard betaling. Het moge dan ook geen wonder heten dat de meeste bookmakers deze methode aanbieden. Ook bij een Visa / Mastercard overboeking staat het geld direct op je BetFIRST Storten rekening.

 • Maximum storting: € 10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

BetFIRST Skrill / BetFIRST Neteller

Veel wedders maken gebruik van Skrill BetFIRST of Neteller BetFIRST. Beide ´online banken´ bieden een prepaid Mastercard aan waardoor je je saldo direct kunt benutten om te betalen en te pinnen. Overboekingen via Skrill en Neteller gaan vliegensvlug, mede daarom zijn deze methodes zo populair.

 • Maximum storting: € 10.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

BetFIRST PaySafeCard

PaySafeCard BetFIRST is met name populair omdat je simpelweg in bijvoorbeeld een supermarkt een kaart kan kopen en het saldo hierop direct kan overboeken naar de bookmaker binnen enkele tellen. Zo hoef je dus geen online transactie via een bank te doen.

 • Maximum storting: € 250
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Overige BetFIRST Betaalopties

Naast bovengenoemde BetFIRST Storten methodes heb je zoals eerder aangegeven ook nog andere opties. Elk van de methodes is vrij van transactiekosten en storten kan heel eenvoudig. Het geld staat direct op je rekening. Wil je een bankoverschrijving maken? Lees dan onderstaande informatie en contacteer support@betfirst.be na je overboeking en vermeld je naam en bankgegevens.

Bankoverschrijving BetFIRST

NU STORTEN

Conclusie BetFIRST Geld Storten

Zoals je hebt kunnen zien heeft BetFIRST veel verschillende betaalopties. Het feit dat er geen transactiekosten in rekening worden gebracht is zeer positief. Het enige dat we kunnen opmerken in negatieve zin is dat je gebonden bent aan het overboeken van vaste voorgestelde bedragen, zoals bijvoorbeeld precies € 10, € 20 of € 30. Je kunt niet een bedrag zoals € 14,50 selecteren. Dat is enigszins jammer maar ook tegelijkertijd het enige mindere puntje. Verder is BetFIRST Geld Storten optimaal! Ga je voor de eerste keer geld storten bij BetFIRST? Voor info over de Betfirst Sports Betting Bonus verwijzen we je naar BetFIRST.

 

> Ga naar BetFIRST Ervaringen