BetFIRST Klantenservice

Wellicht dat je een vraag hebt rondom BetFIRST Registeren of BetFIRST Storten of een ander thema en hiervoor de klantenservice wil contacteren. Graag geven we je daarom een overzicht van de verschillende kanalen via welke je de klantenservice kunt bereiken inclusief een toelichting per kanaal. Ten slotte geven we ook nog wat algemene informatie over BetFIRST.

GA NAAR BETFIRST

BetFIRST Contact

BetFIRST Klantenservice Algemeen

In bovenstaande afbeelding zie je reeds dat BetFIRST Contact via live-chat, telefoon en e-mail te bereiken is. Daarnaast is er ook een FAQ sectie en kun je een brief sturen. Goed om te weten is dat de BetFIRST klantenservice in het Nederlands te benaderen is. Ook kun je kiezen voor de Engelse taal of het Frans. Met een beetje geluk tref je zelf een medewerker die ook nog de Duitse taal machtig is. Op die manier word je zo persoonlijk mogelijk geholpen. Onderstaand bekijken we alle klantenservice kanalen uitgebrei van één van de beste Voetbal Gokken Sites.

BetFIRST Mail

De meest voorkomende manier van contact is per e-mail. Ook bij BetFIRST Contact is dit mogelijk. Het eerste e-mailcontact kun je maken door het web-formulier in te vullen. Je vindt het web-formulier door allereerst in het menu op Hulp te klikken. Erna klik je op het Contact pictogram. Door erna naar beneden te scrollen kom je bij het contact formulier terecht. Selecteer de juiste afbeelding en vul de verdere velden in en klik ten slotte op Verzenden. Vaak heb je binnen 1 werkdag reeds antwoord op je vraag.

BetFIRST Live-Chat

Als je snel een antwoord op je vraag wil, kun je het beste contact opnemen via de BetFIRST live chat. Via de desktop versie zie je rechtsonder een pop up met ´stuur een bericht´. Als je hierop klikt kun je de klantenservice direct contacteren. De live-chat is beschikbaar van 09.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond.

BetFIRST Telefoon

Heb je liever dat een medewerker je te woord staat in plaats van dat je een e-mail of chat bericht stuurt? Ook dan word je door BetFIRST op je wenken bedient, je kunt namelijk telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via het BetFIRST telefoonnummer 0032 (0)7848 0597. De telefoondienst is dagelijks van 12.00u tot 20.00u beschikbaar en de standaard tarieven gelden voor het telefoongesprek.

BetFIRST FAQ

Om je zoveel mogelijk van dienst te zijn zonder dat je contact hoeft op te nemen met een medewerker heeft BetFIRST Contact een FAQ (veel gestelde vragen) sectie gecreëerd. De FAQ vind je terug door in het menu op hulp te drukken en vervolgens het eerste pictogram aan te klikken. Over verschillende onderwerpen vind je de meest gestelde vragen terug.

FAQ BetFIRST

BetFIRST Post

Met name de oudere generatie kruipt nog graag in de pen, en ook voor de liefhebber hiervan is er een mogelijkheid om BetFIRST te contacteren. Via het onderstaande adres kun je BetFIRST een brief sturen. Vermeld in de brief je gebruikersnaam en e-mailadres.

BetFIRST SAGEVAS
Rue des Francs 79
1040 Brussel
Belgie

CONTACTEER BETFIRST

BetFIRST Klantenservice Conclusie

Zoals je kunt zien kun je de BetFIRST Helpdesk via alle denkbare kanalen bereikbaar. De klantenservice is ook nog eens in het Nederlands beschikbaar en van ´s morgenvroeg tot ´s avond laat. Ten slotte is de service ook nog eens vriendelijk en adequaat waardoor we niets anders dan concluderen kunnen dat BetFIRST een top klantenservice heeft.

BetFIRST Algemene Informatie

BetFIRST is onderdeel van het Belgische bedrijf Sagevas SA en reeds jarenlang actief als bookmaker en beschikt over een officiële licentie in België. Namelijk de F+ en F1+ licentie, uitgegeven door de Belgische Kansspelcommissie. Het is hiermee een betrouwbare partner. Je zult BetFIRST niet enkel online tegenkomen, ook zie je ze in bijvoorbeeld de supermarkt middels de verkoop van BetFIRST Prepaid Kaart en doen ze aan sponsoring. Het heeft haar naam onder andere verbonden aan de voetbalverenigingen KV Kortrijk en RFC Seraing. Al met al genoeg reden om je aan te melden bij BetFIRST. Voor informatie over de BetFIRST bookmaker bonus moeten we je verwijzen naar hun website zelf via onze link.

 

> Ga naar BetFIRST Review