Bwin Uitbetalen

Weet je al alles over Bwin Storten omdat je onze pagina hebt gelezen? Perfect, dan gaan we nu door met het uitbetalen bij de online bookmaker. Een Bwin uitbetaling is in principe niet moeilijk, en op deze pagina vind je de meest belangrijke details. Ook bij het Bwin uitbetalen vind je een weelde aan betaalmethodes, al zijn het er net een paar minder dan bij het storten. Bij enkele methodes zijn er uitbetalingslimieten, en je moet ook altijd kijken, hoe lang het duurt alvorens een uitbetaling effectief is doorgevoerd. Lees ook eens onze Bwin Ervaringen.

Algemene informatie uitbetalen bij Bwin

Dit hangt er ook mee samen, dat Bwin een eigen controleteam heeft. Deze ploeg controleert elke aanvraag tot uitbetaling. Een uitbetaling is dus niet mogelijk, voordat de aanvraag is goedgekeurd door het interne controleteam. Je moet dus rekening houden met een extra 1 of 2 dagen voor het goedkeuren van je Bwin withdrawal. Dit duurt iets langer dan bij andere bookmakers, echter levert het ook een maximum aan veiligheid als gebruiker. Bij meerdere methodes zijn er minimale en maximale bedragen voor de uitbetaling. Wij vinden dit redelijk en moeten er meteen bij zeggen, dat de informatie op de pagina van de bookmaker heel duidelijk is.

Vele opties zijn er ook beschikbaar voor het uitbetalen bij Bwin

Bwin Visa

Geld opnemen via Visa is in België volgens de plaatselijke wetgeving mogelijk, en hiervan profiteer je dus bij de bookmaker. Er worden meestal geen transactiekosten in rekening gesteld voor het gebruik van Visa voor een Bwin uitbetaling. Wel behoudt de bookmaker zich in sommige gevallen het recht voor om naar eigen goeddunken uw uitbetalingen geheel of gedeeltelijk te verrekenen met eventuele eerdere transacties die zijn gedaan met uw creditcard. Let hier dus op.

  • Minimum uitbetaling: –
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: direct

Bwin Skrill / Neteller

Net zoals bij het storten vinden we de elektronische portemonnees Skrill en Neteller ook bij Bwin withdrawals weer terug. Hierbij moet je letten op het minimum bedrag en het maximum bedrag voor je Bwin uitbetaling. Hierbij moeten we meteen zeggen, dat het allebei heel redelijke bedragen zijn. Met € 10 is het minimum bedrag voldoende laag, en een uitbetalingsbedrag van € 50.000 is veel hoger dan bij enkele van de andere bookmaker.

  • Minimum uitbetaling: € 10
  • Maximum uitbetaling: € 50.000
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: tot 24 uurContacter Bwin hier indien je problement bij het uitbetalen hebt

Bwin Uitbetalen Conclusie

Bij enkele andere methodes worden er andere limieten gehanteerd. Kies je bijvoorbeeld voor een bankoverschrijving, dan is het maximale uitbetalingsbedrag met € 70.000 nog eens hoger dan bij de andere opties. Indien je een prepaid kaart zoals PaySafeCard gebruikt, dan is het ook mogelijk, op deze kaart te laten uitbetalen. Hierbij moet je er wel op letten dat dit enkel mogelijk is, als je dezelfde methode ook voor je storting hebt gebruikt. De bookmaker behoudt zich namelijk het recht voor, om via de stortingsmethode uit te betalen, totdat het bedrag van je storting is uitbetaald. Hierna is het mogelijk om van stortingsmethode en dus ook van uitbetalingsmethode te veranderen. Ook belangrijk om te weten: Voordat je uitbetaling door het interne controleteam is goedgekeurd, kun je ze nog altijd annuleren.

Nadat je alles te weten bent gekomen over de bookmaker, is het nu een fantastisch tijdpunt om een Bwin account aan te maken. Een percentage van 100% van je eerste storting wacht er op je als bookmaker bonus. Met een maximaal bedrag van € 120 is dit wat hoger dan bij de meeste andere bookmakers. Zo kun je dus met een storting van € 120 verder spelen met een bedrag van € 240 bij de bookmaker. Profiteer dus nu van de fantastische Bwin welkomstbonus!

120 euro wachten op je bij Bwin - plaats nu je weddenschap online

Ga naar Bwin Review

FAQ - Alles over Bwin uitbetalen

Hoe kan ik me bij Bwin laten uitbetalen?

Bwin uitbetalen kan eenvoudig via de site. Er zijn echter een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo wordt elke aanvraag tot uitbetaling intern bekeken. Dit duurt meestal een dag of twee tot goedkeuring. Vervolgens kan het nog enkele dagen duren vooraleer de overschrijving voltooid is. Je wordt doorgaans uitbetaald via de laatst gebruikte stortmethode, tenzij anders gewenst. Neem daarvoor even contact op met de Bwin klantenservice.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Bwin ?

Het minimum bedrag dat je je bij Bwin kan laten uitbetalen, hangt af van je gebruikte methode. Lees hierover de correcte bedragen na op onze pagina. De maximale uitbetaling is meestal het bedrag, dat je het laatst hebt gestort. Houd hiermee rekening mee wanneer je Bwin wil laten uitbetalen. Je kan wel op aanvraag je methode van voorkeur opgeven. Dit hoeft dus niet per se de laatst gebruikte stortmethode te zijn.

Welke methodes zijn er voor Bwin uitbetalen?

Bwin biedt een hele resem aan methodes. Je kan je geprefereerde methode ook wijzigen, als je dat wenst. Belgen kunnen genieten van Maestro, Mister Cash en overschrijving om uit te betalen. Daarnaast kan je ook kiezen voor PayPal, Apple Pay, Skrill en Skrill 1-tap en SoFort banking als uitbetalingsmethoden bij Bwin.