Bwin Storten

Nu weet je dus al, hoe je een Bwin account kunt aanmaken. Dit betekent, dat het tijd is om alles te weten te komen over het plaatsen van je eerste storting. Daarom hebben we op deze pagina de meest belangrijke informatie over het storten bij de bookmaker. Bij elke betalingsmethode vind je een korte beschrijving met de meest belangrijke punten.  Neem dus even de tijd om Bwin deposit te leren kennen. Aan het einde van deze pagina gaan we het ook nog even hebben over de bonus van de bookmaker – want die wacht er op je na je eerste storting. Wil je nu meteen storten? Volg onderstaande link naar de pagina van één van de beste bookmakers of lees eerst onze Bwin Review.

Algemene informatie storten bij Bwin

Bij Bwin storten heb je op dit moment de keuze uit 16 verschillende methodes. Enkele daarvan zijn gelijkaardig, maar over het algemeen is de keuze breed genoeg om er eentje voor jou te vinden. De bookmaker hanteert hierbij geen extra transactiekosten. Dit is heel leuk. Je moet wel nog altijd rekening houden met de servicekosten, die je bij enkele aanbieders moet betalen. De bookmaker biedt in zijn algemene informatie ook een heel duidelijk overzicht van elke betaalmethode en de vaak gestelde vragen daarbij. Door het aantal beschikbare methodes en de duidelijke informatie vinden we dit een uitstekende service van de kant van Bwin.

De verschillende betaalopties bij bookmaker Bwin online

Bwin Maestro / Visa / Mastercard

Natuurlijk is het bij bookmaker Bwin mogelijk om te kiezen voor het storten via je creditcard. Hierbij heb je de keuze tussen Maestro, Visa en Mastercard. Deze stortingen worden direct verwerkt, zodat je het stortingsbedrag heel snel in je Bwin account kunt gebruiken. De bookmaker zelf hanteert geen transactiekosten voor creditcards – dat is niet vanzelfsprekend. Echter is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk, dat de aanbieder van je creditcard zelf kosten in rekening brengt. Let daar dus zeker op alvorens te storten bij Bwin online.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: –
 • Stortingsduur: Direct

Bwin Skrill / Neteller

Naast de creditcards kun je ook kiezen voor een elektronisch portemonnee, om een storting te plaatsen. Een minpunt is er, indien je de eerste storting via Bwin Skrill of Neteller wilt doorvoeren. In dat geval krijg je namelijk geen bonus, en die is met een maximum bedrag van € 120 net heel aantrekkelijk. De bookmaker zelf hanteert weer geen transactiekosten, maar de aanbieders kunnen wel kosten berekenen voor het plaatsen van een storting.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bwin Paypal

Bwin PayPal is een heel populaire methode, om te storten. De service is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar ook veilig. Zo worden er betalingen verstuurd zonder het delen van financiële informatie. Aan transacties via PayPal zijn er bij bookmaker Bwin geen kosten verbonden. Daarnaast werkt het heel snel, en is het geld vrijwel onmiddellijk op je account.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Overige Bwin Betaalopties

Wij hebben het nu vooral gehad over het gebruik van creditcards en elektronische portemonnees. Daarnaast vind je nog een hele resem andere methodes, waarmee het storten bij deze bookmaker mogelijk is. Zo is er de mogelijkheid, om via een snelle bankoverschrijving of instant banking een bedrag op je Bwin account te plaatsen. Indien je een normale bankoverschrijving gebruikt, dan kan het enkele dagen duren, alvorens het bedrag op je account is. Beschik je over een iPhone, iPad, Apple Watch of Mac? Dan is het mogelijk om via Apple Pay te storten. Ook hier zijn er geen transactiekosten, en het is een heel veilige manier van storten.

Conclusie Bwin Geld Storten

Bwin deposit biedt je op dit moment meer dan genoeg mogelijkheden, om te storten. De FAQ bij elke betaalmethode is heel uitgebreid, zodat je er een antwoord op elke vraag kunt vinden. De bookmaker zelf hanteert geen transactiekosten, zodat in het beste geval 100% van je storting ook effectief op je Bwin account belanden. Kijk voor het storten even bij je aanbieder, of er transactiekosten zijn, en hoe veilig een storting is. Zodra je de beste betaalmethode voor jezelf hebt gevonden, wacht er een fantastische bonus op je,

120 euro Bwin bonus wachtern er nu op je bij de bookmaker

Bwin Welkomstbonus tot € 120!

Nadat je nu alles weet over het storten bij de bookmaker, is het een goed tijdpunt om gewoon een eerste Bwin storting te plaatsen. Op dit moment wacht er een bonus van 100% van je eerste storting op je. Met een bedrag van € 120 is dit een fantastische wedden bonus. Plaats je meer dan € 120 met je eerste storting, dan blijft het bedrag € 120. Voordat je de bonus kunt gebruiken, moet je hem eerst vrijspelen. Daarbij moet je zowel het stortingsbedrag alsook het bonusbedrag 3 keer spelen. De minimale quotering ligt hier met 1.40 niet bijzonder hoog.

Stort nu een eerste keer bij Bwin en ontvang tot 120 euro bonus

> Ga naar Bwin Review