Bet777 Wedden

Zoals elk van de Beste Bookmakers met een licentie voor sportweddenschappen, vind je bij Bet 777 de meest belangrijke sportieve evenementen. Echter zijn er enkele bijzonderheden, die we je vandaag willen voorstellen. We gaan het dus even hebben over het aantal opties per weddenschap. Daarna presenteren we je enkele van de meest interessante bijzonderheden bij Bet 777 wedden. Hierbij horen bijvoorbeeld de Cash Out en Bet-X. Wil je nu zelf een weddenschap plaatsen bij de bookmaker? Klik dan nu op de button.

WEDDEN BIJ Bet 777

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij Bet 777?

Een groot aantal sporten wacht er op je bij Bet 777 betting, in totaal meer dan 25 sporten. Hierbij vind je natuurlijk een groot aanbod voor voetbal, tennis, volleybal en basketbal. Maar daarnaast is de bookmaker ook sterk in het aanbieden van Amerikaanse sporten. Football, ijshockey, honkbal of golf – je vindt steeds een ruime keuze aan selecties met interessante quoteringen. Daarnaast zijn er ook weddenschappen op bijvoorbeeld surfen, darten, eSports of schaken mogelijk. Wat je ook zoekt – je vindt het zeker bij Bet 777 gokken. Klik gewoon op de sport van je keuze aan de linkerkant van de pagina.

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Het aantal selecties per evenement is heel verschillend. De ene sport biedt je meer selecties dan de andere, en daarnaast hangt het ook nog eens af van het evenement dat je kiest. Nemen we bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd in de Champions League of Europa League. Maar ook in de andere competities, zoals het Bet 777 betting op de Eredivisie en de Jupiler Pro League. Hierbij vind je meestal tussen de 85 en de 100 mogelijke selecties. Een gelijkaardig nummer wacht er op je bij de meeste wedstrijden in het ijshockey. Bij de in Europa minder populaire sporten gaat het om een veel kleiner aantal. Zo vindt je bijvoorbeeld 3 selecties op de winnaar van het WK surfen. Zoek dus steeds naar wedstrijden met een brede keuze. Wat we je wel alvast kunnen zeggen – je vindt zowat alle belangrijke sportieve evenementen bij Bet 777 wedden, en dan ook nog een keer met attractieve quoteringen.

Bet777 Pulse Betting

Bet 777 Live Wedden

Met Pulse Betting biedt de bookmaker je een attractieve methode, om live via je mobieltje te wedden. Zo is het mogelijk, om tijdens een wedstrijd op een doelpunt te wedden, dat binnen de volgende 30 seconden, 1 minuut, 5 minuten of 10 minuten wordt gescoord. Zie je dat je favoriete ploeg heel sterk bezig is tijdens een wedstrijd? Maak dan gebruik van Pulse Betting bij het Bet 777 wedden om je ploeg te steunen en nog meer te winnen. Naarmate de klok verder tikt verdien je er nog meer aan. Als je ploeg bijvoorbeeld na 27 van de 30 seconden scoort, is dit heel goed nieuws voor je, omdat je dan van een heel hoog bedrag profiteert! Daarnaast kun je ook profiteren van de Cash Out bij de bookmaker.

NU AANMELDEN

Bet 777 Cash Out

Via de Cash Out kun je een bedrag laten uitbetalen, nog voordat een wedstrijd beëindigd is. Dit is zowel mogelijk via je computer alsook via je smartphone. Wacht dus niet op het einde van een wedstrijd en vraag een uitbetaling aan. Hierbij wordt er rekening gehouden met het resultaat van de wedstrijd op dit tijdstip. Dit betekent voor een winnend weddenschap, dat je je winst kunt beveiligen. Maar ook voor een verliezend weddenschap is dit attractief, omdat je zo je verlies kunt limiteren.  Maak de volgende wedstrijd nu nog spannender door de Cash Out functie bij Bet 777.

Bet-X versterkt je weddenschap

Dit is nog niet alles. Een lopend weddenschap bij Bet 777 kun je nog een keer versterken door het gebruik van Bet-X. Via deze functie kun je namelijk een selectie toevoegen aan je weddenschap. Let er wel op, indien je dit tijdens een wedstrijd doet, wordt je oorspronkelijke weddenschap uitbetaalt via de Cash Out functie van de bookmaker. Het inzetbedrag wordt hierbij automatisch gekozen – een wijziging van het inzetbedrag is daardoor later niet meer mogelijk. Versterk dus nu je weddenschap door de functie Bet-X te gebruiken.
Bet777 Bet X

Bet 777 Wedden Aanbod Conclusie

Met meer dan 25 verschillende sporten vind je zeker de meest belangrijke sportieve evenementen terug bij Bet 777 gokken. De quoteringen zijn attractief, en voor de meest populaire sporten heb je een ruime keuze aan selecties. Daarnaast scoort de bookmaker vooral punten met de speciale functies. Of het nu gaat om de Cash Out, waarmee je je winst kunt beveiligen. Of om Bet-X, waarmee je een weddenschap kunt versterken. Je gaat dus zeker veel plezier beleven aan het ondersteunen van je favoriete ploeg bij Bet 777!

 

> Ga naar Bet777 Review