Betclic Bonus

Betclic accepteert momenteel geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst te kiezen.

De Betclic bonus is van gemiddeld tot zelfs goed niveau, wat bedrag en rondspelen betreft. Je krijgt bij Betclic een stortingsbonus van 100% tot € 100 bovenop je eerste storting, in de vorm van een gratis weddenschap. Je hoeft vervolgens enkel je eerste weddenschap in te zetten, om je free bet tot 100 euro te activeren. In totaal krijg je daar bij Betclic 30 dagen tijd voor. Het ultieme voordeel is dat je eerste weddenschap op quoteringen vanaf 1.50 bij Betclic al meteen de free bet activeert. Het maakt daarbij overigens niet uit of je je eerste bet wint of verliest – die free bet heb je sowieso recht op!

Betclic Bonus Review
NL Vlag Licht
 Gratis weddenschap Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 1 x ★★★★★
4. Quotering: 1.50 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 9/10 

 

  • De = free bet tot een bedrag van € 100 krijg je automatisch op je free bet account gecrediteerd, wanneer je de eerste weddenschap op sport hebt ingezet en deze afloopt. Deze gratis weddenschap dient dan weer binnen de 30 dagen ingezet, zoniet komt deze te vervallen.
  • Als je een weddenschap ziet waarin je geïnteresseerd bent voor je Betclic gratis weddenschap, doe dan het volgende. Op het inzet-formulier zie je een vakje dat je kunt aanvinken met de woorden “gratis weddenschap”. Om gebruik te kunnen maken van de gratis weddenschap bij Betclic, moet u dit vakje aanvinken. Kan je dat vakje niet zien? Herlaad gewoon de pagina en voeg de weddenschap opnieuw toe.

betsafe bonus aanbod

Bookmaker Bonus Overzicht 

Betclic Bonus Voorbeeld

Stel dat je een eerste storting maakt bij Betclic van € 100 met Visa, Mastercard of een andere krediet- of debitkaart. Vervolgens zet je je eerste weddenschap in van 100 euro, nadat je gestort hebt. Als deze weddenschap settlet, ontvang je direct een bonus van € 100 in je account. Je dient deze slechts 1x in te zetten en niet vrij te spelen, daarom is het ook een gratis weddenschap. In totaal kom je dus op een gratis speelbaar bedrag van € 100. Al jouw inzetten op weddenschappen met odds van 1.50 of hoger zijn geldig voor deze rondspeelvoorwaarden. Je krijgt van Betclic de tijd van 30 dagen om je hele gratis weddenschap bonus vrij te spelen.

Betclic Bonus Conclusie

De Betclic Welkomstbonus is dankzij de faire rondspeelvoorwaarden erg geliefd onder bonus hunters. Dit omdat het bedrag niet zozeer hoog is, maar vooral de rondspeelvoorwaarden spreken menig speler in hun voordeel. Ook de weddenschappen op odds van 1.50 en hoger die reeds meetellen voor je wagering, is erg voordelig. De duur van 30 dagen is dan weer wat minder ruim, maar de overige gunstige rondspeel condities maken dit echter wel goed. Ook het feit dat je een gratis weddenschap tot 10 euro krijgt spreekt tot de verbeelding van vele gokkers. Wij waarderen de Betclic Bonus dan ook met 9 punten, mocht hij nog te claimen zijn. We wachten af tot er weer legaal wedden met bonus mogelijk is in onze landen.

betclic bonus

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie