Betclic Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Betclic heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

betclic wedden

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Betclic Ervaringen in 10 stappen

Is Betclic als bookmaker de geschikte goksite voor jou? Betclic is een Franse bookmaker die reeds sinds 2005 actief is op de wedmarkt. We gaan hier na wat de voor- en nadelen zijn van deze bookmaker, en zoals steeds geven we hen een aantal punten op tien. Lees verder om alles te weten te komen over bookmaker Betclic.

1. Betclic Account aanmaken

Betclic is op dit ogenblik niet meer beschikbaar voor wedders uit Nederland. Een Betclic account aanmaken is misschien weer mogelijk in de loop van dit jaar, wanneer ze een gooi kunnen doen naar een Nederlandse licentie. Aanmelden bij Betclic kan je dan doen door een van de Betclic Aanmelden-banners op deze website te klikken. Zo ga je naar de Betclic website en kun je klikken op ´Register´. Je vult het registratieformulier in, en zo maak je je account aan, een eitje dus. Ware het niet dat dit niet mogelijk is vanuit onze landen, tot nadere bevestiging van een licentie.

2. Betclic Website

De website van Betclic is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Als alternatief kan je vanuit andere landen wel gewoon voor de Engelse variant kiezen. Om te sportwedden klik je op de sportsbook sectie waarna je je gewenste weddenschap kunt selecteren. De Betclic website is snel en ook overzichtelijk., geheel in de Betclic stijl ingericht en met voornamelijk de dominante rode kleur. Een streling voor het oog, maar kan je er ook makkelijk wedden?

3. Betclic Geld Storten

Storten bij Betclic kan je via een uitgebreid aantal aan betaalopties. Betclic storten is niet mogelijk met Bookmakers iDeal, omdat ze dus niet in NL beschikbaar zijn. Wel kan je er storten met Neteller, Skrill, Visa/Mastercard en PayPal. Minimale storting is meestal 10 euro. Er zijn over het algemeen geen kosten verbonden aan het maken van een storting. Na je betaling staat het geld ook vrijwel direct in je Betclic account.

4. Betclic Uitbetalen

Waar de uitbetaalopties bij vele bookmakers beperkt zijn, is dit voor Betclic Nederland niet het geval. Je kan er kiezen tussen uitbetalen via Neteller, Skrill, PayPal en een reguliere bankoverschrijving. Opnieuw hangt dit af van de laatst gebruikte methode waarmee je je storting hebt gemaakt, en er zijn geen kosten aan verbonden. De overschrijving naar je bankrekening neemt gemiddeld zo´n 3 dagen in beslag, hoewel dat vaak sneller kan.

5. Betclic Klantenservice

De Betclic klantenservice is al jaren professioneel bezig met wat ze doen, en dat siert hen. Inmiddels kan je hen bereiken via de volgende opties om Betclic te contacteren.

6. Betclic Bonus

De Betclic Bonus is er eentje die je niet aan je voorbij mag laten gaan, als hij ooit weer beschikbaar zal zijn voor ons. Het gaat om een free bet tot maar liefst € 100 die je bij Betclic kan claimen. Voorlopig heeft het geen zin voor ons om de rondspeelvoorwaarden en dergelijke voor jullie uit de doeken te doen, aangezien deze op het moment van pennen niet valt op te halen voor ons Belgen en Nederlanders. Hier zie je hoe de bonus eruit ziet, als je in het buitenland woont.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 100 Betclic Bonus

betclic bonus

7. Betclic Promoties

Waar Betclic uitblinkt met de geweldige welkomstbonus, zou dat net zo zijn met hun promoties. Tenminste, als we nu eindelijk in aanmerking zouden komen voor een Betclic account. Was dat het geval, dan hadden we meerdere keuzes om bij Betclic van promoties te genieten. Zo is er naast het € 100 Gratis Wedden tegoed ook enkele promoties beschikbaar, zowel voor casino als sportweddenschappen. Bekijk enkele voorbeelden van lopende promoties bij Betclic in deze afbeelding.

betclic promoacties

8. Betclic Wedden Aanbod

Betclic heeft met 28 sporten een ietwat gemiddeld weddenschappen aanbod in petto voor haar spelers. Deze varieren van bekende sporten zoals voetbal natuurlijk en tennis, tot MMA, F1 wedden en Pool. Ze bieden ook enkele specials aan, zoals politieke weddenschappen en dergelijke meer.

9. Betclic Mobiel Aanbod

Mobiel of niet, wedden bij Betclic is momenteel dus niet voor ons weggelegd. Aangezien we simpelweg in de verkeerde omgeving wonen, waar Betclic op dit ogenblik geen toegang heeft. Daarvoor dienen ze eerst een licentie aan te vragen. Pas dan kunnen we over de Betclic app beginnen. Inmiddels kan je vanuit andere geo-locaties wel prima mobiel wedden bij Betclic, via de mobiele browser.

10. Betclic Quoteringen

De quoteringen van Betclic Voetbal & Sport zijn van lichtelijk onder gemiddeld tot gemiddeld niveau. Je speelt er weddenschappen met een gemiddelde quoteringen marge van 6,6%, wat niet bepaald fameus is. Gelukkig over enkel voetbal en niet alle sporten gekeken is dit zo´n 5%, dat valt al beter mee bij de Betclic odds.

Betclic Beoordeling & Conclusie: 6/10

Onze eigen ervaring bij Betclic is redelijk beperkt, daar zijn we maar meteen eerlijk over. We hebben er nooit zelf gespeeld, dus kunnen enkel maar objectief beoordelen van wat we zien aan de website. Zoals hierboven heb je reeds kennis kunnen maken met al onze Betclic Voetbal & Sport bevindingen. Als we naar de promoties en bonus kijken in vergelijking met andere sport wedden sites, zit dat wel goed. De quoteringen kunnen echter een pak beter naar ons inziens, kijk maar de onze bookmakers quoteringen pagina. Je zal meteen zien dat het veel beter kan. Niettemin zijn we enthousiast over Betclic als ze terug naar de Nederlandse markt zouden komen. We wachten af op nieuws over de gelicentieerde bookmakers in Nederland, om een beter oordeel over Betclic te kunnen vellen. Tot die tijd krijgen ze een neutrale zes op tien van ons.