Betfair app

Let op: op dit moment kun je bij Betfairals Nederlander of Belg niet wedden. Hier kan binnenkort verandering in komen.  Kies voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst om direct te spelen. 

Heb je onze Betfair review gelezen en wil je weten hoe je bij deze bookmaker kunt mobiel wedden? Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Hier zullen we kijken naar de Betfair app en de Betfair mobiele website. We bespreken hoe goed het wedden op een mobiel apparaat is en kijken hoe je de app kunt downloaden. Alles over het Betfair mobiel lees je dus hier!

Met een mobiele website en een app voor zowel de iPhone als een Android toestel zal vrijwel iedereen wel met zijn of haar mobiel terecht kunnen. Alle versies hebben zo hun overeenkomsten. Met name in het wedaanbod zien we geen enkel verschil. Ook qua design is er weinig verschil alhoewel we de iOS app toch wel het mooist vinden. Bovendien lijken de graphics ook net iets soepeler getoond te worden.

betfair app beginscherm

©Betfair

Betfair Mobile Website

Een mobiele website geeft je het gemak dat je niet eerst een app hoeft te downloaden. Je gaat naar Betfair op je browser en na het inloggen zou je dan direct kunnen spelen. Tenminste, als de website beschikbaar is in Nederland en Belgie natuurlijk. De mobiele website maakt wat het wat ons betreft overbodig om een app te downloaden, zo goed werkt het op allerlei toestellen. Het design is prachtig, het geel en zwart steken mooi af en houden de app overzichtelijk maar toch ook modern. Ook aan het menu is goed gedacht en er is zelfs een zoek knop die je direct laat zoeken naar je gewenste evenement of wedstrijd.

 

Betfair heeft een mooi mobiele website neergezet die niet veel onderdoet voor zijn grotere desktop broer. De mobiele site pas zich moeiteloos aan elk beeldschermformaat aan. Ook op je tablet werkt deze site eigenlijk prima. We hebben werkelijk niets aan te merken op deze mobiele website van Betfair. De navigatie is top, de grootte van de letters en afbeeldingen precies goed en of je je telefoon nu rechtop of gekanteld houdt, de site draait direct met je mee.

Betfair app menu

© Tipico

Betfair App Downloaden

Met zo’n goede mobiele website keken we veelbelovend uit naar de mobiele apps van Betfair. Wat blijkt, hetzelfde detail en werk is gestoken in de Android en iOS apps. Mooie graphics, veel mogelijke weddenschappen en een snelle app, wat wil je nog meer? Hieronder bespreken we hoe je de Betfair app kunt downloaden. We hopen dan ook dat we snel vanuit onze landen kunnen wedden bij Betfair. De app zal namelijk zeker niet teleurstellen.

Betfair App Android

In de Google Play Store kun je nu al de Betfair app vinden. Na het zoeken op Betfair zul je direct de app tegenkomen. Alleen de “install” knop houdt je nu nog tegen om de app op je telefoon te installeren. Bovendien kun je de Betfair Android app ook downloaden door je met je mobiele apparaat in de browser te gaan naar Betfair.com. Er zal vrijwel direct een banner naar boven komen met “download our app” een ook in de footer zal het woord app aan te klikken zijn. Op de website zelf kan je dus op verschillende manieren de snelkoppeling vinden om de app te downloaden voor Android.

Betfair iPhone App

Ook het downloaden van de Betfair app op de iPhone gaat heel gemakkelijk. In de app store typ je Betfair in en download je direct de applicatie die binnen mum van tijd op je telefoon staat. De Betfair iPhone app ziet er ook prachtig uit, We schrokken even van het kleine formaat van de app maar zowel het goede design als het volledige wedaanbod lijkt er prima in te passen. Bovendien heb je niet eens de laatste iOS nodig, de app doet het ook prima op de wat oudere versies.

Betfair wedden op voetbal app

©Betfair

Betfair App Ervaringen

Betfair heeft een prachtige app neergezet voor de iPhone en ook de Android app is beeldschoon. Beide apps werken snel en zonder enige problemen zelfs op de oudere operating systems. Het design is prima en ook het navigeren op de app werkt perfect. We hebben eigenlijk helemaal geen klachten over de Betfair apps en hetzelfde geldt voor de Betfair mobiele website. Hier is ook het design wonderschoon en verbazen we over hoe makkelijk het navigeren is. Betfair loopt duidelijk voor andere bookmakers als het gaat om mobiel wedden. Het wedaanbod is enorm maar alles past perfect op je scherm, zowel horizontaal als verticaal. Misschien dat Betfair wel één van de beste mobiele wedervaringen heeft uitgebracht.

Bookmakers Nederland   > Bookmakers Belgie