Betfinal Review & Ervaringen

Peter Groen
20.03.2017

Betfinal Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Betfinal heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Soms lijkt het zonde dat we deze overbodige reviews nog online laten staan, maar dat is het niet. Betfinal review blijft hier staan, omdat we toch graag een overzicht willen aanbieden van historische bookmakers. Zelfs al zijn ze niet meer beschikbaar. Zo dragen we bij aan internet content. Wat denk jij daarvan? Betfinal ervaringen zijn hier om te blijven, zeg maar dat wij het gezegd hebben.

Betfinal is een jong bedrijf op de markt en maakte altijd een sterke eerste indruk op de wedders. Ze hebben ongeveer een 60.000 tal evenementen per maand. Betfinal is een klein team met veel ervaring en bieden naast een exclusieve bonus, goede odds en verschillende vaste promoties ook een ruim assortiment aan weddenschappen aan. Enkel het ontbreken van een app en de minimale stortingsmogelijkheden halen het totaal wat naar beneden. Maar met 8,5 op 10 scoren ze toch heel goed in onze review.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
Visa, Mastercard, Skrill, PaySafeCard of Bankoverschrijving.

Betfinal website

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

Betfinal Ervaringen in 10 stappen

Hierboven heb je een eerste indruk gekregen van Betfinal en de Beste Bookmakers score van 8,5 op 10. Wil je meer informatie over Betfinal en de verschillende aspecten zoals een account aanmaken, storten, de klantenservice of dergelijke, dan raden we je aan om verder te lezen naar de 10 punten die aan bod komen.

1. Betfinal Account aanmaken

Betfinal is beschikbaar voor wedders uit Nederland. Voor spelers uit België, raden we aan om een kijkje te nemen op Beste Bookmakers België om daar een geschikte online site te vinden. Voor de Nederlanders, kan je het beste op een van de banners klikken, zodat je kan genieten van de exclusieve bonus. Daarna kom je op de pagina van Betfinal terecht en daar kan je op “Not a member? Join now” klikken. Vul op deze pagina je persoonlijke gegevens in en maak een Betfinal account aan. Niet vergeten om deze code in te vullen als je een eerste storting maakt: WB1. Hiermee krijg je een 100% betfinal bonus tot maximaal 100 euro ipv de reguliere bonus van 25 euro.

2. Betfinal Website

De Betfinal website is jammer genoeg niet beschikbaar in het Nederlands, maar je kan wel kiezen voor de Engelstalige versie. De website is overzichtelijk en makkelijk te hanteren. Bovenaan kan je snel navigeren naar live betting of sports en aan de linkerzijde heb je een overzicht naar de belangrijkste sporten. Helemaal onderaan de pagina heb je The best of Betfinal en meer informatie over Betfinal.

3. Betfinal Geld Storten

Betfinal is een jong bedrijf en biedt nog niet alle opties aan. Maar er is voldoende keuze om te storten met mogelijkheden zoals Visa / Mastercard, Skrill, PaySafeCard of een normale bankoverschrijving. Al deze stortingsmethodes zijn gratis en kunnen vanaf een minimum van € 10. Betfinal behoort helaas niet tot de Bookmakers iDeal.

Nu aanmelden bij Betfinal en storten met bijvoorbeeld:

Betfinal payment

4. Betfinal Uitbetalen

Je zal ook bij Betfinal je account moeten verifiëren om een uitbetaling te kunnen verwezenlijken. Dit kan door de gebruikelijke identiteitsgegevens en een bewijs van adres door te geven. Terugstorten wordt gedaan naar dezelfde methode, die je gebruikt hebt om te storten. Als je via Paysafecard gestort hebt, dan kan je via een bankoverschrijving laten uitbetalen. Bij een bank overschrijving is er een kost van € 6 aan verbonden. Daarom raden we een andere methode aan omdat die gratis zijn.

5. Betfinal Klantenservice

De Betfinal Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen:

  • E-mail: helpdesk@betfinal.com
  • Live Chat: Beperkte uren
  • Telefonisch: Niet beschikbaar
  • FAQ Sectie: Beperkt aanbod

De FAQ is beperkt in aanbod, maar je kan er wel de voornaamste vragen en antwoorden terugvinden. De live chat heeft ook beperkte uren en is enkel beschikbaar tijdens de drukste uren van de dag. Het gemakkelijkste is om een email te sturen naar helpdesk@betfinal.com.

6. Betfinal Bonus

De Betfinal bonus is een exclusieve welkomstbonus voor Beste Bookmakers. Als je je account aanmaakt via een van onze banners en bij de storting de volgende code invoert WB1, dan kan je genieten van een aantrekkelijke welkomstbonus. Je ontvangt een stortingsbonus van 100% tot € 100 aan fantastische bonusvoorwaarden. Je hoeft je storting en bonus, slechts vijfmaal rond te spelen en je hebt hiervoor 45 dagen de tijd. De quoteringen van je weddenschap moet hoger zijn dan 1.80. Profiteer ook snel van deze bonus! De reguliere bonus bedraagt slechts maximaal € 25. Wat een groot verschil is, met onze exclusieve deal.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van onze Exclusieve deal: 100% tot €100!

Betfinal welcome bonus

7. Betfinal Promoties

Betfinal heeft naast deze exclusieve aanbieding ook nog andere promoties. Momenteel zijn er 3 vaste promoties beschikbaar. De eerste is een Accu Insurance en houdt in dat je een gratis bet krijgt van 50 euro Gratis Wedden. Daarnaast is er ook een promotie van de 0-0 bore draw, hier krijg je je geld terug als het resultaat op 0-0 eindigt. De laatste vaste promotie is de 90+Money back special. Hier krijg je je geld terug als je de weddenschap verliest door een doelpunt na de 90 minuut.

8. Betfinal Wedden Aanbod

Het Betfinal wedden aanbod is ruim genoeg om al de wedders op hun wenken te kunnen bedienen. Er zijn 26 verschillende soorten weddenschappen en biedt naast de traditionele sporten zoals voetbal, tennis, basketball ook entertainment, politiek, en e-sports aan. Op een weddenschap uit de Champions League kan je rond de 100 verschillende sub weddenschappen plaatsen.

9. Betfinal Mobiel Aanbod

Betfinal beschikt nog niet over een app voor Android of iOS. Wel kan je via je mobiel of smartphone, gebruik maken van de mobiele website. Deze mobiele website is makkelijk te navigeren en heeft dezelfde kleuren als de normale website. In het midden van de pagina heb je ook de live events en de wedstrijden die spoedig zullen.

10. Betfinal Quoteringen

De noteringen bij Betfinal zijn goed en behoren bij de betere tussen de bookmakers. Voor voetbal is er een marge van 4,8% en scoort hiermee heel goed. Overall heeft Betfinal een score van 5,1 en zit hiermee boven het gemiddelde. We raden deze bookmaker aan omwille van de goede quoteringen.

Betfinal Beoordeling & Conclusie: 8,5/10

Hierboven heb je kunnen lezen waarom we Betfinal een score van 8,5 op 10 geven. Betfinal is een uitstekende starter en verovert snel de harten de wedders. Naast een uitstekende, exclusieve welkomstbonus voor onze Nederlandse wedders, biedt Betfinal ook een ruim wedden aanbod aan. Dit alles gekruid met goede quoteringen maakt van Betfinal een heel goede bookmaker. De mindere punten wegen niet op tegen zoveel goede aspecten en daarom krijgt Betfinal een score van 8,5/10.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Betfinal!

Betfinal welcome bonus