BetRedKings

BetRedKings Bonus

De BetRedKings bonus is een stortingsbonus in de vorm van een gratis weddenschap van 10 euro. Gebruik bij de eerste storting de BetRedKings Bonus code rfb10 en je ontvangt deze Free Bet. Hieronder zullen we alle details bespreken over deze BetRedKings bonus.

BetRedKings Bonus Review
NL en BE Donker
 Free Bet Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 10
2. Bonus %:
 100%
3. Vrijspelen: 1 x bonus
4. Quotering: 1.01 ★★★
5. Tijdsduur: Onbeperkt ★★★
Beoordeling 6,5/10
BetRedKings Logo Klein 

 

Elke Nederlander of Belg, die geen klant is bij BetRedKings kan zich inschrijven via bovenstaande link. Storten kan je doen via Neteller, Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill of een bankoverschrijving. Bancontact of iDeal, zijn jammer genoeg geen keuze mogelijkheden. Storten vervolgens minstens 10 € aan de hand van de bonus rfb10 en je zal een Free Bet ontvangen van 10€. Deze Free Bet kan je vervolgens inzetten op een event of sportweddenschap naar keuze. Ook de minimale noteringen zijn niet van toepassing. Wil je een combo of single weddenschap plaatsen? Alles is mogelijk. Wel zal je enkel, de nettowinst in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat de oorspronkelijke 10€ Free Bet in vermindering zal worden gebracht.

BetRedKings Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

BetRedKings Bonus Voorbeeld

Stort dus minstens 10 euro aan de hand van de bonuscode rfb10. Deze Free Bet van 10 euro kan je vervolgens inzetten op gelijk welke weddenschap. Single of combo, dat speelt geen rol. Makkelijker kan niet. Stel je plaats 10 euro in op een weddenschap met notering van 3.00 en je wint de weddenschap. Dan zal er 20 euro op je rekening gestort worden. Namelijk 30€ – 10€ Free Bet = 20€ netto over.

BetRedKings Bonus Conclusie

De BetRedKings bonus is van een goede kwaliteit, maar is niet hoog. Het voordeel is dat iedereen dezelfde bonus krijgt en je kan deze bonus makkelijk verdubbelen. Maar je kan deze bonus moeilijk omzetten in een hoog bedrag. Je krijgt dus maximum 10€ die je vervolgens in 1 keer kan inzetten op een weddenschap. Het is geen speciale bonus, maar wel doenbaar om deze te laten uitbetalen. Daarom krijgt deze bonus een 6,5 op 10.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie