BetRedKings

BetRedKings Bonus

BetRedkings biedt momenteel geen sportsbook meer aan. Wij raden je aan om een andere Bookmaker te kiezen uit onze lijst Goksites Voetbal.

De BetRedKings bonus is een cashback van 10 euro. Gebruik bij de eerste storting de BetRedKings Bonus code rfb10 en je kunt een risicovrije weddenschap spelen met een inzet vanaf € 10. Hieronder zullen we alle details bespreken over deze BetRedKings bonus.

BetRedKings Bonus Review
NL en BE Donker
 Free Bet Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 10
2. Bonus %:
 100%
3. Vrijspelen: 1 x bonus
4. Quotering: 1.01 ★★★
5. Tijdsduur: Onbeperkt ★★★
Beoordeling 6,5/10
BetRedKings Logo Klein 

 

Elke Nederlander of Belg, die geen klant is bij BetRedKings kan zich inschrijven via bovenstaande link. Storten kan je doen via Neteller, Visa, Mastercard, Paysafecard, Skrill of een bankoverschrijving. Bancontact of iDeal, zijn jammer genoeg geen keuze mogelijkheden. Storten vervolgens minstens 10 € aan de hand van de bonus rfb10. Plaats vervolgens een eerste weddenschap van € 10 of meer op een odd naar keuze. Als je wint is alle inzet en winst zonder voorwaarden voor jou, als je verliest krijg je je inzet tot € 10 terug in de vorm van een Free Bet. Dit door een email te sturen naar play@redkings.com. Wil je met je Free Bet een combo of single weddenschap plaatsen? Alles is mogelijk. Wel zal je enkel, de nettowinst in ontvangst mogen nemen. Dit houdt in dat de oorspronkelijke 10€ Free Bet in vermindering zal worden gebracht.

BetRedKings Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

BetRedKings Bonus Voorbeeld

Stort dus minstens 10 euro aan de hand van de bonuscode rfb10.  Plaats een eerste weddenschap € 10 of meer op een odd naar keuze. Bij verlies stuur je een email naar play@redkings.com en krijg je een € 10 Free Bet. Stel je plaatst de 10 euro free bet op een notering van 3.00 en je wint de weddenschap. Dan zal er 20 euro op je rekening gestort worden. Namelijk 30€ – 10€ Free Bet = 20€ netto over.

BetRedKings Bonus Conclusie

De BetRedKings bonus is van een goede kwaliteit, maar is niet hoog.  Het is fijn dat je risicovrij kan spelen maar bij winst profiteer je niet van een bonus. Fijn is wel dat er zowel aan je eerste weddenschap als free bet geen minimum quotering is verbonden. Daarom krijgt deze bonus een 6,5 op 10.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie