Betsafe Review & Ervaringen

Hier kom je alles te weten over onze ervaringen met bookmaker Betsafe. Mits onze analyse aan de hand van tien belangrijke criteria beoordelen wij iedere bookie op onze site en geven we hen een score in vergelijking met de andere. Lees en ontdek of Betsafe de ideale sportsbook provider is voor jou!

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Betsafe heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Betsafe is een bookmaker met inmiddels zo’n 15 jaar ervaring. Sinds 2006 staan ze online, en ze hebben ook een Europese licentie verkregen via de Maltese Kansspelautoriteit, ofwel MGA. Dat wil zeggen dat ze momenteel niet over een licentie in onze Nederlands sprekende landen beschikken. Daarom kunnen we alleen maar oordelen over Betsafe, in de tijd dat ze nog wel operationeel waren in onze landen. We bekijken hoe de website van deze bookmaker in elkaar zit.

Voor- en nadelen van Betsafe

betsafe

Betsafe Ervaringen in 10 stappen

Al de Beste Bookmakers die we hier op de site aanbieden, onderwerpen wij aan onze kritische test. Betsafe heeft ook deze doorstaan, vandaar dat we hem hier op onze site plaatsen. Of de sportweddenschappen aanbieder ook geschikt is voor jou, kom je hieronder te weten. Let op dat deze momenteel niet bereikbaar is voor nieuwe Nederlandstalige klanten.

1. Betsafe Account aanmaken

Het Betsafe account aanmaken is net zo eenvoudig als bij alle andere bookmakers. Je geeft je gegevens op, wacht op een eventuele verificatie van je account. Dan kan het zijn dat je enkele documenten moet doorsturen ter bevestiging van je identiteit. Vervolgens kan je makkelijk wedden bij Betsafe.

2. Betsafe Website

De Betsafe-website is niet in het Nederlands beschikbaar. Wel kan je voor de Engelse, Spaanse, Noorse, Finse, Zweedse versie kiezen om te navigeren. Het gaat zelfs verder, ook de drie Baltische talen worden aangeboden. Daar heb je vast niks aan natuurlijk. De website is ordelijk, makkelijk te navigeren en laadt voldoende snel.

3. Betsafe Geld Storten

Wat de stortingsmogelijkheden bij Betsafe betreft, bieden ze nog best een voldoende ruim aanbod aan opties. De mogelijkheden om te storten bij Betsafe, zijn als volgt. Maestro, VISA en Paysafekaarten worden aanvaard. Je kan er ook met de ewallets Skrill, Neteller en Trustly wedden. Daarnaast is ook een bankoverschrijving aanvaard.

Storten bij Betsafe kan met:Betsafe storten

4. Betsafe Uitbetalen

De algemene regel, zoals we inmiddels wel weten, geldt als volgt. De laastst gebruikte methode van storten, zal ook worden gebruikt voor je eerst volgende uitbetaling. Dat is niet anders bij Betsafe, behalve voor Paysafe stortingen natuurlijk Aan uitbetalingen bij Betsafe worden geen andere (administratie)kosten verbonden.

5. Betsafe Klantenservice

Contact opnemen met  Betsafe klantenservice kan via deze kanalen:

De live chat en de call back functie, waar je je telefoonnummer achterlaat zodat zij je terugbellen, kan je vinden via support.betsafe.com.

6. Betsafe Bonus

Je bent inmiddels wel op de hoogte van de bonusregeling in de Benelux. Momenteel is het niet toegestaan voor de bookies om een bonus aan te bieden. Dat geldt dus ook voor de Betsafe bonus. Hoewel deze nog wel beschikbaar is vanuit andere landen. Voor meer info kan je ook onze bookmaker bonus pagina bekijken.

De bonus bij Betsafe:bonus offer betsafe

7. Betsafe Promoties

Ook wat promoties betreft, kon je bij Betsafe steeds rekenen op fijne extraatjes. Hieronder zie je enkele voorbeelden van promoties die nog steeds bij Betsafe lopen. Zij het dan wel voor klanten in andere landen, maar niettemin. Ze focussen zich ook op NHL-promoties bij Betsafe, maar bieden ook veilige multipliers en een vroege uitbetaling aan.

Enkele voorbeelden van promoties bij Betsafe:

betsafe promos

8. Betsafe Wedaanbod

Met in totaal een aanbod van 36 sporten zit Betsafe best hoog in hun aanbod. Daarom vinden we Betsafe wel interessant, voornamelijk voor sporten die je niet zo vaak ziet bij de bookies. Betsafe wil odds aanbieden die je zelden elders vindt. Zo kan je er wedden op verschillende wintersporten, maar ook op politieke events en Hollywood gebeurtenissen, die je elders niet zou terugvinden. Dat vinden we een mooi pluspunt bij Betsafe.

9. Betsafe Mobiel Aanbod

Jep, ook bij Betsafe kan je uiteraard wedden via je mobiel toestel. Android, iOS, tablet of smartphone, dat maakt allemaal niet uit. Nieuw of oud toestel, boeit niet. Zolang het je oude baksteen Nokia maar niet is. Mobiel wedden bij Betsafe via de Betsafe mobiele site lukt perfect via de browser op je toestel. Daarnaast hebben ze ook een app ontwikkeld, voor zowel Android als iOS, om je casino- of sportbets te plaatsen.

10. Betsafe Quoteringen

Als we de quoteringen bekijken, zien we dat Betsafe een mooi gemiddelde volgt. Af en toe echter ontdekken we dit toch als een pijnpunt. Wie goed rondkijkt bij de bookmakers, vindt ongetwijfeld betere deals dan de quoteringen van Betsafe. Hun voetbal-odds vallen overigens best mee, maar andere populaire sporten steken dan weer lichtelijk tegen, als een bij die de verkeerde tegenkomt.

Betsafe Beoordeling & Conclusie: 6/10

Het is al even geleden dat we bij Betsafe hebben gespeeld, dat geven we graag eerlijk toe. Waar ze destijds best vernieuwend en sterk uit de hoek kwamen, moeten we toegeven dat Betsafe de laatste jaren wel wat steken heeft laten vallen. Zo hoorden we weleens over problemen met uitbetalingen en dergelijke. Dat is natuurlijk het laatste wat je wil horen van een goksite natuurlijk. We raden de bookmaker daarom ook niet als onze beste aan. Desondanks verdienen ze toch een 6 op tien omwille van hun effort die ze blijven steken in hun site. En omdat we er vroeger ook weleens enkele tientjes winst hebben gevangen, kom op dan. We verwachten overigens niet meteen dat Betsafe een van die bookies zal zijn, die weldra een vergunning zal ontvangen in NL of BE. Ze focussen zich voornamelijk op Nordic en Baltische landen, en dat vinden we prima zo. Dank je Betsafe, maar we zoeken onze heil wel elders. Bij een van de volgende pakweg.

>  Bookmakers Nederland  Bookmakers België