Betsson App

Betsson accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Apps lijst te kiezen.

Net zoals de meeste andere bookmakers biedt ook Betsson twee verschillende apps aan: de Betsson Android App en Betsson iPhone App. Onderstaand zullen we meer info geven over zowel de mobiele website als de apps. Wil je geen tijd verspillen met lezen, dan kan je hieronder onmiddellijk de app downloaden.

Betsson Mobile Website

Wil je liever de app niet downloaden, dan kan je steeds gebruik maken van de Betsson Mobile website. Deze website is gemakkelijk te navigeren en is ongeveer hetzelfde als de desktop versie. Je account informatie vindt je aan de rechtse kant en het menu links. Gelijk vanaf welke telefoon, mobiel of tablet je surft, je zal altijd de beste kwaliteit zien. Een mobiele website is ook altijd up to date, zodat je de laatste versie krijgt. Maar om het je gemakkelijker te maken, heeft Betsson Apps ontwikkeld, zodat je met een klik op je mobiel, de app kan openen.

Betsson App Downloaden

Hoe kan je nu deze Betsson App downloaden? De gemakkelijkste manier is om hier op de button boven te klikken of op de foto onderaan de pagina. Daarna kom je op de Betsson pagina terecht, waar je de app onmiddellijk kan downloaden. Natuurlijk raden we eerst aan om een account aan te maken bij hun, zodat je toch van onze bonus kan genieten. Aan de rechtse zijde, kan je een icoon “telefoon” zien, klik hierop om de app te downloaden.

Betsson App Android

Als je de Betsson mobiele pagina bezoekt en je wilt de Android Betsson App downloaden, dan zal je eerst wat settings aan je telefoon, mobiel moeten wijzigen. Ga naar de settings, parameters, security en klik op onveilige bron. Hiermee geef je toestemming dat je de app Betsson kan en wil installeren. Onlangs heeft Google dit gewijzigd en dit proces hoef je niet meer bij elke telefoon of tablet te doen. Dit hangt af van je besturingssysteem en versie. Zodra je dit gedaan hebt, kan je de app installeren.

Betsson App iPhone

Via een iPhone kan je natuurlijk ook eerst een account aanmaken bij Betsson om nadien de app te installeren. Klik hier op de Betsson foto of banner, en ga via de site van Betsson rechtstreeks naar de te downloaden app. Dit zal je veel tijd besparen.

Betsson App Ervaringen

Beide apps zijn heel makkelijk te gebruiken. Betsson heeft veel tijd en energie in de ontwikkeling gestoken en dit werkt ook zijn vruchten af. Vooral de live functie is op en top in orde. Je kan de match live volgen, met onmiddellijke wijzigingen in odds gebaseerd op de gebeurtenissen tijdens de match. Betsson doet er ook alles voor om de app te promoten, waardoor er heel veel promoties zijn voor de App gebruikers. We zijn een grote fan van deze Betsson App versie. Geef Betsson een kans en probeer de app uit.

 

Klik op onderstaande afbeelding en download de Betsson App
Pari Betsson app

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie