BetVictor App

BetVictor accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Apps lijst te kiezen.

Net zoals de meeste andere bookmakers biedt ook BetVictor twee verschillende apps aan: de BetVictor Android App en BetVictor iPhone App. Onderstaand zullen we meer info geven over zowel de mobiele website als de apps. Wil je geen tijd verspillen met lezen, dan kan je hieronder onmiddellijk de app downloaden.

BetVictor Mobile Website

Het voordeel van de BetVictor mobiele website is dat je niets hoeft te downloaden op je telefoon. De mobiele site werkt super en zodra je op deze site komt, zie je dat je de app kan downloaden en dit zowel voor Android als iOS. Wil je dit niet, dan klik je op “x” voor sluiten en dan kan je rustig verder wedden via de mobiele site.

BetVictor App Downloaden

We raden je eerst aan om een account te openen bij BetVictor. Via een desktop of laptop gaat dit toch nog ietwat sneller en beter. Klik hiervoor op de banner “BetVictor account aanmaken” of op de foto van BetVictor. Registreer vervolgens je account. Neem daarna je telefoon en surf naar de mobiele site van BetVictor. Je krijgt bovenaan je scherm de mogelijkheid om de App Android BetVictor of App iOS BetVictor te downloaden.

BetVictor App Android

Wil je de BetVictor App Android downloaden? Dan kan je dit doen via de mobiele site en op App installeren klikken. Het kan zijn, dat je eerst wat settings aan je telefoon, mobiel dient te wijzigen. Ga naar de settings, dan parameters en vervolgens security en klik hier op onveilige bron aanvaarden. Hiermee geef je toestemming aan je telefoon om de BetVictor App te installeren.

BetVictor App iPhone

Je kan zonder problemen de BetVictor iOS App installeren via de iTunes of via de mobiele site. Bij de BetVictor iPhone app heb je een functie die extreem goed werkt en dat is de quick cash out functie. Probeer dit zeker uit.

BetVictor App Ervaringen

BetVictor behoort niet voor niets tot de betere bookmakers. Ze hebben een schitterende mobiele website, en ook in beide Apps hebben ze veel tijd en energie gestoken. Het is een plezier om met deze apps je weddenschap te plaatsen. De iOS app is iets beter dan de Android versie omdat ze een bepaalde functie meer hebben, namelijk de Quick Cash out functie. Maar beide apps behoren ook tot de betere wedden apps. Het menu bovenaan laat je toe om makkelijk tussen sport, casino en promoties te navigeren.

Klik op onderstaande afbeelding en download de BetVictor App
Mobile BetVictor app

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie