Betway App

Betway is een bekende bookmaker in België en is ook sponsor van Anderlecht en West Ham United. Naast een fantastische mobiele Betway website hebben ze ook een Betway iOS app en Betway Android app ontwikkeld. Wil je meer te weten komen hoe je de app kan installeren, dan kan je hieronder verder lezen. Anders kan je onmiddellijk hier op de knop klikken.

Let op: Betway is een van onze Beste Bookmakers Belgie en dus niet beschikbaar voor Nederlanders. Wij adverteren enkel apps met nationale licenties. Nederlanders kunnen betting apps terugvinden op onze mobiel wedden apps-pagina. 

Betway Mobile Website

Als je liever geen Betway App downloadt, dan kan je zonder problemen op de mobiele website van Betway spelen. De mobiele website past zich aan de vorm van je tablet of mobiel en reageert snel op je commando’s. Er is een eerste groot menu met daarin een onderscheid tussen sport of casino. Eenmaal in sport, krijg je een submenu van sporten aan de linkerzijde en kan je snel een bet plaatsen in het live gedeelte.

Betway App Downloaden

Wil je de Betway App downloaden? Dat kan. We raden je enkel aan om eerst een account aan te maken voordat je de app downloadt. Zodra je dit hebt gedaan, kan je zonder zorgen de app downloaden en installeren.

Betway App Android

Google Play Store aanvaardt niet alle apps waar je kan wedden of gokken. Daarom is het mogelijk dat je de Betway App Android niet onmiddellijk kan installeren. Wil je de app op je Android toestel installeren? Hiervoor dien je enkel je settings te wijzigen. Eenmaal in je settings, ga dan naar security en vink unknown source aan. Hiermee geef je je telefoon toestemming om Apps te installeren, die niet terug te vinden zijn op de Google Play Store. Dit hele proces is veilig. Klik daarna op downloaden en je hebt de Betway app op je telefoon.

Betway App iPhone

De Betway iOS app is heel makkelijk om op je iPhone te installeren. Ga hiervoor enkel naar de iTunes store en klik op Betway downloaden.

Betway App Ervaringen

De Betway App is makkelijk te installeren en te gebruiken. Een groot pluspunt is dat de app in het Nederlands beschikbaar is. Daarnaast volgt een simpel te gebruiken menu en een eenvoudige manier om je bet coupon te checken. Ook het live wedden werd aangepast, zodat het iets gebruiksvriendelijker werd voor je mobiel of tablet.

Klik op onderstaande afbeelding en download de Betway App
Betway mobile promo

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie