Jack’s aanmelden

Je kent Jack’s natuurlijk van de vele speelzalen in Nederland en wellicht ook van het sponsoren van verschillende sportevenementen. Online kun je nu ook op voetbal wedden bij Jack’s maar daar heb je wel een account voor nodig. Hieronder lees je precies hoe je een account bij Jack’s kunt aanmaken en bespreken we ook gelijk of je hier een mooie bonus kunt pakken.

Hoe maak je een account aan bij Jack’s?

 • Klik op registreren, de gele knop rechts bovenaan op de website van Jack’s om het registratieproces te starten.
 • Er opent een scherm waarin je jouw e-mailadres en wachtwoord in dient te vullen. Hier ga je ook gelijk akkoord met de voorwaarden en kun je ervoor kiezen om aanbiedingen te ontvangen per sms of e-mail.
 • In de volgende stap dien je je identiteit te verifiëren en moet je een foto van je paspoort, id-kaart of rijbewijs aanleveren. Je kunt een foto maken of een bestaande foto gebruiken.
 • Het systeem neem nu je gegevens over, aan jou de taak om deze informatie te controleren en aan te vullen indien nodig. Overige gegevens die je in moet vullen zijn je IBAN, adres, telefoonnummer en Burgerservicenummer en geslacht.
 • Nu kan er gevraagd worden iDin te doorlopen om de gegevens te controleren, dit wordt niet altijd gevraagd.
 • Na deze stap kun je inloggen met je e-mail en wachtwoord maar ben je nog niet klaar. Je moet namelijk je limieten instellen. Het betreft je stortingslimiet, sessielimiet en saldolimiet.
 • Je hebt inmiddels een e-mail ontvangen die je dient te bevestigen.
  Nu hoef je enkel nog een storting te maken, dit gebeurt de eerste keer altijd met iDeal. Let op dat je een particuliere rekening gebruikt die op je eigen naam staat.
 • Zodra je storting gemaakt is het registratieproces voltooid en kun je spelen bij Jack’s Nederland.

Aanmeldprocedure jacks casino

© Jack’s

Geld storten bij Jack’s

Door de vergunning van de Kansspelautoriteit kun je bij Jack’s iDeal gebruiken voor je storting. Sterker nog, dat is verplicht bij je eerste storting. Toch is iDeal niet de enige betaalmethode. Zo kun je, net als bij de meeste beste bookmakers, ook storten met een creditcard. Je kunt al geld storten bij Jack’s vanaf € 10,00 en er geldt een maximum storting van € 14.990. Dit hangt ook af van je limieten op je Jack’s account, maar ook de limiet op je creditcard. Een groot voordeel bij Jack’s is dat er geen transactiekosten worden aangerekend en dat alle stortingen 24/7 direct verwerkt worden. Zo kun je dus direct na het storten spelen bij deze bookmaker.

De twee stortingsmogelijkheden bij Jack’s zijn:

 • IDeal
 • Creditcard (Visa, Mastercard)

Jack's welkomstbonus

© Jack’s welkomstbonus

Heeft Jack’s een welkomstbonus voor nieuwe spelers

Bij Jack’s houden ze wel van bonussen en promoties en dat begint natuurlijk met een lekkere welkomstbonus. Na het registreren en storten krijg je namelijk een risicovrije weddenschap. Je krijgt minimaal € 20,00 en maximaal € 50,00 als welkomstbonus. Deze is gekoppeld aan je eerste storting. Stort je dus € 20,00 dan krijg je een gratis weddenschap van € 20,00 en voor stortingen van € 50,00 krijg je de maximale welkomstbonus van € 50,00. Deze weddenschap hoef je slechts één keer in te zetten, er zijn geen minimum quoteringen en wat je wint mag houden. Daarnaast zijn er nog veel meer andere promoties en is de Jack’s welkomstbonus een prima begin bij deze Nederlandse bookmaker.