Jack’s Storten

Als je eenmaal een Jack’s account hebt aangemaakt, is het tijd om te storten en zo snel mogelijk te spelen. Wellicht dat je eerst wilt weten hoe je bij Jack’s kunt storten voor je daadwerkelijk een account gaat aanmaken. We kunnen je direct al vertellen dat Jack’s tot de iDeal bookmakers behoort en dat is natuurlijk gelijk al een groot voordeel. Of iDeal de enige betaalmethode is bij Jack’s of dat er nog andere alternatieven zijn ontdek je op deze pagina.

Hoe kun je storten bij Jack’s

 • Log eerst in, of als je nog geen account hebt, registreer je bij Jack’s.
 • Om je te registreren kun je de banner op deze pagina gebruiken.
 • Eenmaal ingelogd klik je op de gele plus naast het account icoon.
 • Kies nu je gewenste stortingsbedrag. Let op dat je niet meer kunt storten dan je ingestelde stortingslimiet.
 • Nu kun je kiezen tussen iDeal en Creditcard, dit zijn de enige twee betalingsopties bij Jack’s.
 • Volg de stappen van je gekozen betalingsmethode, dat betekent inloggen op je mobiele bankieren app, of het invullen van je credit card gegevens indien je met een creditcard stort.
 • Als de betaling is verwerkt zie je een groen vinkje met daarin de status van je storting.Hier wordt vermeld dat je storting succesvol is verwerkt
 • Klik op de rode “ga terug” knop om terug te keren naar je Jack’s account.
 • Hier zie je dat je storting gelijk verwerkt is en kun je vervolgens je weddenschappen plaatsen.

  Hoe kun je geld storten bij Jack’s

Als je goed hebt opgelet, weet je dat je bij Jack’s kunt storten met iDeal en een credit card. Dat leggen we ook uit in onze Jack’s ervaringen.Je kunt bij Jack’s storten met een minimum bedrag van € 10,00. Dit geldt voor beide betalingsmethoden. Deze bookmaker rekent geen transactiekosten aan en heeft als groot voordeel dat je betaling direct verwerkt wordt. Dat houdt dus in dat je niet hoeft te wachten en gelijk kunt wedden. Het maximale stortingsbedrag voor beide opties is € 14.990. Let er wel op dat alle betalingen van een particuliere rekening moeten komen die ook op je eigen naam staat. Als de rekening op een andere naam staat, een zakelijke rekening is, of een en/of rekening betreft kan je storting geweigerd worden.

Freebet tot 50 euro bij Jack's

© Jack’s

Is er ook een Jack’s welkomstbonus?

Wil je net als Rafael van der Vaart, Robert Doornbos en Jack van Gelder wedden bij Jack’s? Zorg er dan wel voor dat je de Jack’s bonus pakt bij het registreren. Dit is namelijk een free bet tot wel € 50,00. Na het registreren bij Jack’s kies je jouw bonus en voltooi je daarna je storting. Wanneer je tussen de €20,00 en € 49,99 stort, ontvang je een gratis weddenschap van € 20,00.

Met een storting van € 50,00 of meer pak je de bonus van maar liefst € 50,00. Je kunt de gratis weddenschap zetten op elke sport, zowel live als pre match. Wel kun je deze gratis weddenschap alleen op één bet gebruiken en is deze dus niet op te splitsen over meerdere weddenschappen. De winst is direct opneembaar en dat is wel zo fijn! Het enige waar je mee rekening dient te houden is dat je jouw storting minstens 1x dient in te zetten voor je een uitbetaling kunt aanvragen.

Aanmelden bij Jack’s Casino