Mobius.bet bonus

Hier vind je alles terug wat je hoeft te weten over de Mobiusbet sportsbook welkomstbonus en de rondspeelvoorwaarden.  Lees gauw meer en ontdek de beste Mobius.bet bonus! Zoek je nog meer info over deze bookie? Lees dan eveneens ons Mobiusbet review!

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Mobius.Bet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Mobius.bet bonus details: 6/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 20
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 100
Bonus code? SCORE100
Voorwaarden kort: 11 x bonus + 10 x storting op 1.70(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld Binnen de 30 dagen moet je in totaal 11 keer je storting en 10 keer je bonusbedrag inzetten op 1.70(+) odds.

(100 x 11) + (100 x 10) = € 2100

Opgelet: Momenteel is er een max cash out clausule die heel slecht is gezien de hoge rondspeelvoorwaarden!

 

Wil je een account aanmaken bij MobiusBet, raden we je aan dit te doen via de knop hier op de pagina. De welkomstbonus zou dan worden geactiveerd nadat je geregistreerd bent. Deze bedraagt tot 100 euro en dient best veel rond te worden gespeeld, namelijk 21 x in totaal.

mobiusbet bonus sportsbook

Er zijn nog andere welkomstbonussen die je kan claimen bij Mobiusbet. Zo kan je kiezen voor de casinobonus, met echter absurd hoge rondspeelvoorwaarden. Wat wel interessant kan zijn, is de bonus voor wie houdt van wedden op esports. Dat is zowat dezelfde bonus als de vorige, behalve dat je er een € 10 free bet bij kan claimen. De bonuscode verschilt echter, met de focus op esports.

Mobiusbet bonus esports

Maar gelukkig kan je ook een € 10 free bet en een € 20 risicovrije weddenschap claimen, als je gebruik maakt van Mobiusbet op mobiel. Ook een promotie voor al je combi-bets bestaat bij Mobiusbet. Hieronder zie je een voorbeeld van de € 10 mobiele gratis weddenschap-bonus. Voor alle info over deze en andere promoties en om de bonus codes te ontdekken, klik je op de afbeelding.

Mobiusbet gratis weddenschap mobiel

Dan geven we je ook graag nog de € 20 risk free bet mee, die je bij Mobius kan claimen. Het gaat hier om een risicovrije weddenschap, waarmee je dus je eventuele verlies kan terugvangen. Ontdek de voorwaarden van deze € 20 risicovrij wedden via mobiel en de bonuscode.

risk-free bet mobius.bet

Bookmaker Bonus Overzicht 

Mobiusbet Bonus Voorbeeld

Het beste voorbeeld ter illustratie doen wij natuurlijk aan de hand van de maximale bonus. Deze bedraagt 100% bovenop je eerste storting tot € 100. De minimum odds waarop je dient in te zetten, zijn 1.70. Omdat je deze bonus 10x en je inzetbedrag 11 x dient in te zetten, komt dit dus op een totaalbedrag van € 2100 dat je moet rondspelen. Als je dat hebt kunnen klaarspelen, kan je de bonus van € 100 claimen. Je krijgt bij Mobiusbet 30 dagen tijd om aan de voorwaarden te voldoen.

MobiusBet Bonus Conclusie

De rondspeelvoorwaarden voor deze Mobius.bet bonus zijn niet om over op te scheppen, we vinden 10x bonus- en 11x stortingsbedrag best veel. Gelukkig vallen de minimale odds van 1.70 en de periode van 30 dagen nog mee. Het zorgt er tenminste voor dat het haalbaar is om de bonus rond te draaien. Waar we wel heel erg van kunnen genieten bij Mobiusbet, zijn de andere promotie-bonussen die ze als bookmaker aanbieden. De gratis mobiele weddenschap en de risk-free bet vinden we bijvoorbeeld erg interessant, en het is een dankbaar geschenk voor alle spelers.

Online bookmakers NL > Sportweddenschappen België