Mr Green App

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Apps lijst te kiezen.

Mr Green mobiele website of de Mr Green Android App of de Mr Green iPhone App? Die keuze is gemakkelijk, want de App Mr Green is een van de beste op de markt. In 2016 werd de App verkozen tot beste Casino App van het jaar. Daarom raden we jullie ook aan om de app zo snel mogelijk te bemachtigen. We leggen hieronder uit, hoe je dit het beste kan doen, zodat je ten volle van de bonus kan genieten.

Mr Green Mobile Website

Natuurlijk heeft Mr Green ook een mobiele website ontwikkeld die zich aanpast aan elke telefoon, tablet of mobiel. Wil je dus de app niet downloaden, dan kan je toch zonder problemen een gokje wagen via je telefoon. Maar als je genoeg geheugen vrij hebt op je mobiel, dan raden we je aan om de app te downloaden.

Mr Green App Downloaden

Om overal de beste service te hebben en alles dicht bij de hand te hebben, is er maar 1 oplossing. Klik op download de app en schrijf je in. Belangrijk hierbij is dat je niet van de Google Play Store of de iPhone shop. Waarom? Zodat je die bonus niet verliest. Als je op download de app klikt, kan je erna selecteren Android Mr Green app of iPhone app Mr Green. Hieronder leggen we je kort de stappen uit voor het respectievelijke besturingssysteem.

Mr Green App Android

Om de Mr Green App Android te installeren, zal je eerst wijzigingen aan de settings van je telefoon moeten doen. Je gaat hiervoor naar settings (parameters), security (veiligheid) en klik op unknown source aanklikken. Hiermee geef je toestemming om apps te installeren die niet in de Google Play Store te vinden zijn. Google heeft onlangs zijn app-policy over online wedden gewijzigd en aanvaard sinds kort ook de sportsapps. Zodra je dit hebt gewijzigd, kan je zonder problemen verder gaan met de installatie van de app.

Mr Green App iPhone

iPhone gebruikers moeten niets wijzigen aan de settings van hun telefoon om de Mr Green iOS App te downloaden. Klik op het icoontje op de website van Mr Green en de installatie zal starten.

Mr Green App Ervaringen

Je kan bij Mr Green terecht voor sportweddenschappen via mobiel, telefoon of tablet en dat aan de beste kwaliteit. Naast de 24/7 klantenservice bieden ze een nog veel belangrijker iets aan: namelijk promoties exclusief voor de app. Ook het live wedden is een sterk punt, net zoals het stortingen of uitbetalingen. Je hebt alles dicht bij de hand en zo hoort ook. Plaats die ene bet, die je leven zal veranderen en je zal Mr Green eeuwig dankbaar zijn.

 

Klik op onderstaande afbeelding en download de Mr Green App
Pari Mr Green App

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie