Mr Green Bonus

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst te kiezen.

Mr Green heeft een Gratis Weddenschap voor nieuwe Nederlandse klanten. Bij Mr Green kan je tweemaal gratis wedden na je eerste weddenschap. Na het aanmaken van een account en een storting, hoef je enkel een eerste enkelvoudige of combinatie weddenschap van € 20 op een evenement met een 1.80(+) odd. Ongeacht het resultaat van je weddenschap krijg je 2 x Free Bets van € 25. Deze 2 gratis bets kan je binnen de 7 dagen benutten voor enkelvoudige weddenschappen met quoteringen van 1.80 of hoger. De winst die je uit deze weddenschappen haalt, is volledig voor jou! Je kan storten via iDeal en er is geen Mr Green code nodig om deze bonus te ontvangen.

Mr Green Bonus Review
NL Vlag Licht
 Free Bet Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
€ 50  ★★  
2. Bonus %:
250% ★★★
3. Vrijspelen: 1 x spelen ★★★
4. Quotering: 1.80 ★★★
5. Tijdsduur: 7 dagen ★★★
Beoordeling 9/10
Mr Green klein 

 

Na je aanmelding kan je een storting maken en nadat je € 20 hebt gespeeld op een weddenschap naar keuze, ontvang je 2 x € 25 aan Free bets.

Mr Green promotion

Bookmaker Bonus Overzicht 

Mr Green Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Stel dat je een storting maakt via iDeal van € 20 en je plaatst een weddenschap van 20 euro op een wedstrijd met 2.00 odd. Als je deze weddenschap wint, dan heb je € 40 op je account + 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen. Ook bij verlies van deze eerste weddenschap, ontvang je 2 x € 25 aan Gratis Weddenschappen. Stel dat je met deze 2 gratis weddenschappen een bet plaats met 3.50 odd en een van 2.50 odd plaatst, dan kan je respectievelijk € 67,50 en € 37,50 winnen of € 105 als je ze beide wint. De € 25 inzet van de Free bet wordt niet uitbetaald en wordt daarom afgetrokken van je respectievelijke winst.

Mr Green Bonus Conclusie

De Mr Green Free Bet zorgt voor een ideale kennismaking met de site en de goeie noteringen. Je hebt meerdere kansen om winst te maken en dit tegen gemakkelijk te realiseren bonus voorwaarden. Je hoeft enkel maar de Free bet te plaatsen, tegen een notering van 1.80 en daarna kan je je winst laten uitbetalen. Mr Green telt al veel spelers uit Nederland en met deze bonus zullen ze er ongetwijfeld nog meer aanspreken. Grijp je kans en geniet van deze bonus!

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie