Mr Green Klantenservice

Mr Green accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Beste Bookmakers Nederland lijst te kiezen.

Heb je hulp nodig bij deze bookmaker? De Mr Green Helpdesk is dik in order. Er zijn verschillende mogelijkheden, hoe je de klantenservice kunt contacteren. Zo kun je bijvoorbeeld een e-mail sturen. Heb je liever direct contact met een medewerker? Dan kun je kiezen tussen bellen en het gebruik van de live chat. Daar heb je het voordeel, dat je direct contact met een medewerker van de bookmaker hebt. Spijtig genoeg kan niet altijd worden gegarandeerd, dat de Nederlandstalige klantenservice beschikbaar is. Als dat gebeurt, heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld Duits of Engels te gebruiken. Aan het einde van deze pagina vind je ook nog wat informatie over de bonus van Mr Green. Daar wacht er namelijk een bonus op je in vorm van een gratis weddenschap. Wil je nu al naar de site van Mr Green gaan? Dan volg gewoon onze onderstaande link!

Heb je een vraag? De Mr Green klantenservice helpt je graag verder

Mr Green Klantenservice Algemeen

De pagina van de bookmaker is niet beschikbaar in het Nederlands, daarom gaan we met de Engelse versie werken. Anders dan bij andere bookmakers vind je hier geen help center bovenaan in het menu. Klik je echter op ‘about us’ of nog beter ‘FAQ’, dan zie je niet alleen informatie over de bookmaker, maar vind je ook de contactmogelijkheden terug. Een heel sterk punt bij Mr Green – de klantenservice is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar. Je krijgt dus heel snel een antwoord op je vragen. Dit gaat het best via e-mail, telefoon of live chat. Echter is de bookmaker ook heel actief op sociale media, zoals Facebook, Twitter en Instagram.

In de meeste gevallen vind je dan ook nog een persoon, die Nederlandstalig is. Is dat in jouw geval niet mogelijk, dan wordt je in het Engels of Duits geholpen. Je ziet dus dat er verschillende mogelijkheden zijn, om de bookmaker te contacteren. Heb je vragen over storten of uitbetalen, dan vind je informatie op de pagina’s ‘deposit’ en ‘withdrawal’. Over het algemeen vinden we de klantenservice van Mr Green uitstekend!

Mr Green Mail

Heb je een specifieke vraag waarop je een uitgebreid antwoord van de bookmaker verwacht? Dan is het altijd mogelijk om gewoon een e-mail te sturen. Bij Mr Green vind je daarvoor geen webformulier of een e-mail adres dat ergens verstopt is. Ze geven het gewoon op de pagina aan. Schrijf dus naar customerservice-international@mrgreen.com. Let er op dat je de vraag zo specifiek mogelijk beschrijft, want dan krijg je ook een sneller antwoord. Over het algemeen is de klantenservice altijd beschikbaar, dus kun je in de meeste gevallen een antwoord binnen 24 uur verwachten.

Mr Green Telefoon en live chat

Praat je liever direct met een medewerker van de bookmaker? Dan is bellen met Mr Green altijd een optie. Daarvoor gebruik je het nummer +441765522017. Spijtig genoeg is er niet altijd een medewerker in het Nederlands beschikbaar. Wel heb je altijd de mogelijkheid om in het Engels naar een oplossing te zoeken. Naast telefonisch contact is er ook de live chat. Deze is bijzonder populair, want altijd bereikbaar. 24 uur op 24, 7 dagen per week. Ook hier is het belangrijk om zo duidelijk mogelijk in je communicatie te zijn, zodat de bookmaker een oplossing voor je probleem kan vinden. Nadat je een chat begint, wordt je zo snel mogelijk verbonden met een medewerker van de bookmaker. Naast deze mogelijkheden is er ook altijd nog de FAQ.

Enkele van de meest gestelde vragen bij bookmaker Mr Green online

Mr Green FAQ

Denk je dat je zelf wel de meest belangrijke informatie vindt? Dan maak je best gebruik van de FAQ van Mr Green. Wat wij hier bijzonder leuk vinden – de FAQ is al onderverdeeld. Zo heb je bijvoorbeeld algemene vragen, vragen over je account, storten, uitbetalen, sportweddenschappen en nog meer. Daardoor duurt het niet zo lang tot je de juiste vraag en antwoord vindt. De FAQ is – net als de rest van de homepage van de bookmaker – ook weer beschikbaar in het Engels of Duits. Tegenover andere aanbieders vind je hier een heel uitgebreid aantal vragen in de FAQ.

Mr Green Klantenservice Conclusie

E-mail, bellen, live-chat, FAQ – je hebt echt wel een grote keuze bij deze bookmaker. De informatie op de website is duidelijk en uitgebreid. Hetzelfde is ook waar voor de FAQ, indien je zelf op zoek gaat naar een antwoord. Kies je liever voor e-mail, dan wordt je ook snel geholpen. En natuurlijk zijn er nog altijd de telefonische klantenservice en de live-chat. Over het algemeen is de klantenservice van Mr Green altijd beschikbaar. Met een beetje geluk krijg je zelf hulp in het Nederlands. Heb je een probleem bij de bookmaker? Dan komt er zeker snel een oplossing van de klantenservice van Mr Green!

Mr Green Algemene Informatie

Heb je nog geen account bij deze bookmaker? Dan wacht er een leuke aanbieding op je – een gratis weddenschap. Het maximale bedrag van deze bonus is € 50, en dit in twee gratis weddenschappen van € 25. Zo kun je zonder veel risico een weddenschap plaatsen, en dan nog een keer profiteren van het geld, dat je met deze twee weddenschappen wint. De bookmaker geeft je 7 dagen, om de bonus te gebruiken en er bestaat een minimale quotering van 1.80. Daarna zijn er geen extra condities voordat de bonus kan worden uitbetaald. Profiteer dus van je eerste storting bij Mr Green online !

Win nu € 50 gratis weddenschappen bij bookmaker Mr Green

> Ga naar Mr Green Review