Napoleon Games aanmelden

Op deze pagina zie je exact hoe gemakkelijk het aanmelden bij Napoleon Games is. Wij nemen hier de te nemen stappen door en bespreken hoe je het registratieproces doorloopt. Na het lezen van de informatie op deze pagina is het registreren een fluitje van een cent bij deze online bookmaker.

Als je je overigens niet eerst wilt inlezen maar liever gelijk aan de slag gaat, kan dat natuurlijk ook. Via de link hieronder kom je gelijk uit bij Napoleon Games en kun je direct beginnen te spelen.

Hoe registreer je je bij Napoleon Games?

  • Op de overzichtelijke site van Napoleon zie je een grote gele knop staat met de woorden: ” registreer nu” . Klik hierop om het registratieproces te starten
  • In stap 1 vul je je voornaam, achternaam, email adres en wachtwoord in. Ook kies je hier een userid oftewel een nickname. Je scrollt gaandeweg naar beneden om ook je geboortedatum in te vullen en je telefoon nummer.
  • Zodra dit gedaan is klik je op registreer nu om in stap 2 terecht te komen. Hier vul je jouw adresgegevens in maar ook je rijksnummer.
  • Nu je alle velden hebt ingevuld kun je nog een promocode invullen.
  • Je hebt de mogelijkheid om alle voorwaarden, het privacybeleid en de terms & conditions te lezen maar kunt ook gewoon de benodigde vakjes aanklikken.
  • Als je akkoord gaat met de voorwaarden en op registreren klikt ontvang je een welkomst email. In deze email staat een link waar je nog even op moet klikken om je account te bevestigen.
  • Klaar! Nu je account is bevestigd kun je gelijk beginnen te wedden bij Napoleon Games.

 

stortingsmogelijkheden Napoleon games

Geld storten bij Napoleon Games

Nu je je geregistreerd hebt wil je natuurlijk de website of de app verkennen en gelijk inzetten op de mooiste wedstrijden. Daarvoor zul je een storting moeten maken bij de bookmaker. Gelukkig zijn er keuzes genoeg om ervoor te zorgen dat er geld in je account komt. Bij Napoleon Games kun je storten met:

  • HiPay, Bancontact, Paypal, Paysafe en Prepaid Voucher

Ook met Paypal kun je dus gewoon terecht bij Napoleon Games. We hebben al onze ervaringen over het wedden bij deze bookmaker verzameld in onze Napoleon Games review beschreven. We raden je dan ook aan deze zeker eens te raadplegen voor je begint te spelen bij Napoleon Games..