Wedden op Feyenoord – PSV – Super Sunday in de Eredivisie

Jeroen van den Berg
07.05.2022

Valt dit weekend de beslissing in de Eredivisie? De nummer drie Feyenoord ontvangt nummer twee PSV en als de Eindhovenaren nog kans willen maken op het kampioenschap moeten ze winnen. Lees hier de voorbeschouwing en pak de beste odds om te wedden op Feyenoord – PSV.

Feyenoord in extase na bereiken finale

Het is vrijwel zeker dat Feyenoord dit jaar zal eindigen op de derde plek. PSV staat tweede met zeven punten voorsprong en Twente volgt de Rotterdammers op vijf punten. Een prima resultaat voor de ploeg van Arne Slot. Wat een nog veel mooier resultaat is, is het behalen van de Conference League. Daar zal dit seizoen dan ook de focus naar uitgaan. Feyenoord staat voor het eerst in twintig jaar weer in een Europese finale en dat wordt gevierd. Gesteund door 5.000 fans sleepte Feyenoord een gelijkspel uit het vuur in Marseille en plaatste zich zo voor de finale. Door deze vertrouwensboost lijkt Feyenoord niet te stoppen. De Rotterdammers hebben vier wedstrijden op rij gewonnen. Bovendien scoorden de Rotterdammers de laatste zes wedstrijden telkens minimaal twee keer.

De laatste keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden, won Feyenoord met 0-4 van PSV. Ook vorig jaar won Feyenoord in de eigen Kuip van PSV. Toen werd het 3-1 voor de Rotterdammers. De laatste keer dat PSV in Rotterdam wist te winnen van Feyenoord was in 2018. Slot heeft ook na de halve finale in Marseille weinig blessures in zijn selectie. Alleen Justin Bijlow en Jens Toornstra missen nog altijd. Voor we ontdekken wie van de beste bookmakers de beste odds heeft bij deze wedstrijd, kijken we natuurlijk eerst naar PSV.

Alles of niets voor PSV

Als PSV zondag verliest en Ajax wint, zijn de Amsterdammers landskampioen. Daar wil Roger Schmidt met zijn mannen natuurlijk een stokje voor steken. PSV staat vier punten achter Ajax en kan zich geen puntverlies permitteren. PSV kaapte dit seizoen al twee prijzen weg voor de neus van Erik ten Hag en moet hopen op puntenverlies van Ajax om nog kampioen van Nederland te worden. Omdat Ajax tegen AZ speelt op zondag is er nog hoop bij de Eindhovenaren. De laatste weken zijn er nogal wat blessures bij PSV. Zo kunnen Noni Madueke, Vinicius Boscagli, Mwene, Obispo, Vertessen en Ryan Thomas allemaal niet meedoen.

Hoewel PSV het de laatste weken zeker niet altijd even gemakkelijk heeft, hebben de Eindhovenaren niet meer verloren sinds de nederlaag tegen AZ op 5 februari. PSV weet dat ze moeten winnen om nog een kans te maken op het kampioenschap. Gaat dat ze lukken? Van de bet sites Nederland hebben we Jack’s uitgekozen om je van de beste odds te voorzien.

Feyenoord - PSV odds 08-05-2022 Eredivisie

© Jack’s – 06-05-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

De beste odds om te wedden op Feyenoord – PSV

Bij Jack’s vind je behalve lekkere odds om te gokken op Feyenoord – PSV nu ook een mooie bonus. Daar heb je niet eens een Jack’s bonus code voor nodig. Je krijgt de bonus direct bij het aanmelden dat je via de link hieronder kunt doen. Dan de odds, Feyenoord is favoriet in deze wedstrijd. Je krijgt voor een overwinning van de Rotterdammers 2.43. Winst van PSV staat op 2.65 en dat verschil is dus niet zo heel groot. Een gelijkspel levert je vier keer je inzet op. Wint Feyenoord of PSV op zondag en wordt Ajax kampioen? Die vraag wordt beantwoord op zondag!

Aanmelden bij Jack’s Casino

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.