NightRush Bonus

Nightrush accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Kies daarom voor een alternatieve Bookmaker Bonus.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie

De NightRush Bonus was geldig tot 31 augustus 2018 en was van gemiddeld niveau. Je krijgt een storting bonus van 50% tot € 50 bij je eerste storting. Daarna hoef je enkel het bonusbedrag 10x rond te spelen op quoteringen van 2.00. In totaal krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.

NightRush Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 50 ★★
2. Bonus %:
 50% ★★
3. Vrijspelen: 10 x bonus ★★★
4. Quotering: 2.00 ★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 6/10
Logo small nightrush 

 

Bovenstaande NightRush Bonus is exclusief beschikbaar bij ons en dat enkel via stortingen via Visa, Mastercard en overschrijving. Als je een storting maakt via Neteller of Skrill, dan ontvang je de bonus niet.

Nightrush combo booster

Bookmaker Bonus Overzicht 

NightRush Bonus Voorbeeld

De NightRush bonus van 50% tot € 50 werkt dus enkel als je stort via MasterCard, Visa of bank overschrijving. Om de maximale bonus te verkrijgen die je dus €100 over te maken. Stel dat je 100 euro stort, dan heb je 150 euro in totaal. De €50 bonus die je ontvangt, dien je 10 x rond te spelen. In totaal zal je dus voor 500 euro moeten spelen en dit op weddenschappen van minimum 2.00. Het voordeel is wel dat je 30 dagen de tijd hebt, om je geschikte bets uit te kiezen.

NightRush Bonus Conclusie

De NightRush welkomstbonus is niet de beste op de markt, maar is zeker niet de slechtste. Normaal gezien is er geen bonus voorzien, dus wij zijn al blij dat ze een exclusieve bonus met ons hebben afgesloten. De hoogte van 50% is wat aan de lage kant in vergelijking met andere bookmakers. Ook de maximum hoogte is gemiddeld, net zoals bij andere bookmakers. Tien maal je bonus rond spelen valt goed mee, omdat je 30 dagen de tijd hebt en de odds op 2.00 liggen. Je kan dus combo weddenschappen uitkiezen zodat je meer zekerheid hebt op slaagkansen. Wij waarderen de NightRush Bonus dan ook met 6 punten, en dit ondanks een degelijke NightRush app.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie