Rizk Review & Ervaringen

Rizk Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Rizk heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Rizk, het was een goed verhaal voor onze klanten. Maar er zal ook een einde aan komen, en dat is al gebeurd. Rizk is een van de grootste bookmakers in Noord-Europa, en kwam kort ook naar Centraal- en West-Europa. De grootste kracht van Rizk is het scala aan weddenschappen dat je kunt afsluiten. Er zijn ook veel betalings- en opnamemogelijkheden. In onze beoordeling scoorde Rizk 6 op 10.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa, MasterCard, Neteller, Skrill of PaySafeCard.

Rizk wedden

>Bookmakers Nederland Bookmakers België

Rizk Ervaringen in 10 stappen

Hierboven krijg je een kort overzicht van onze ervaring met Rizk als een van de beste bookmakers. Als je geïnteresseerd bent in een meer gedetailleerd overzicht, kun je de resultaten hieronder in meer detail bekijken. Laten we de 10 bovenstaande punten doornemen. Deze omvatten het aanmaken van een Rizk account bij Rizk Voetbal & Sport. We zullen ook de Rizk Mobiele aanbieding en Rizk promoties behandelen. Bekijk onze Rizk recensie en kom alles te weten over deze bookmaker.

1. Rizk Account aanmaken

Rizk is niet langer beschikbaar voor spelers uit Nederland en België. Als u een account wilt aanmaken, is dat niet meer mogelijk. Rizk krijgt mogelijk binnenkort een vergunning voor de Nederlandse gokmarkt. Op de homepage van Rizk heeft u de mogelijkheid om in te loggen na registratie. Je kunt zich bij Rizk registreren door uw gegevens in te voeren. Wij raden je aan het vakje promoties aan te vinken om op de hoogte te blijven van eventuele tijdelijke promoties.

2. Rizk Website

Helaas is de website van Rizk niet in het Nederlands beschikbaar. U kunt kiezen tussen de Engelse of de Duitse versie, maar ook Fins en Noors als talen zijn beschikbaar. De website zelf is zeer gebruiksvriendelijk en zeer duidelijk. De website is ook vrij snel, waardoor hij zeer gemakkelijk te gebruiken is. De website is opgezet in rood, geel en zwart, de oorspronkelijke kleuren van Rizk.

3. Rizk Geld Storten

Rizk is een bookmaker met een mooi aantal betalingsmogelijkheden om geld te storten. U kunt niet storten met Bookmakers iDeal, maar bijvoorbeeld wel met Visa/Mastercard, Neteller, Trustly, Skrill, PayPal, PaySafeCard of een normale bankoverschrijving. Een ander voordeel is dat aan geen van deze betaalopties kosten zijn verbonden: storten met Rizk Trustly wedden en de andere betaalopties is helemaal gratis! Trouwens, profiteer ook van de Rizk bonus als dat weer mag op onze markten.

rizk storten

4. Rizk Uitbetalen

Net als voor stortingen, zijn er geen kosten voor opnames. Het maakt niet uit welk kanaal je kiest om je terug te trekken. Je kunt bij Rizk stortingen doen via Neteller, Skrill en PayPal. Wanneer u via deze kanalen een storting doet, staat het geld vaak onmiddellijk op uw rekening. Het is ook mogelijk om bij je bank een terugbetaling te doen. In dit geval staat het geld binnen een paar werkdagen op jouw rekening. Nogmaals, er zijn geen extra kosten.

uitbetalen bij rizk

5. Rizk Klantenservice

De Rizk Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

Er zijn een aantal verschillende opties om de klantendienst bij Rizk te contacteren. Een ervan is via de live chat op de site, en dat is nog het snelst van al. De tweede mogelijkheid is om een email te sturen naar de desbetreffende afdeling en de e-mailadressen kan je terugvinden op hun site, bij ‘contact.’ De laatste mogelijkheid is waarschijnlijk de beste en dat is een call back aanvragen. Dit kan even duren, maar je krijgt wel een persoon aan de lijn om je situatie uit te leggen.

6. Rizk Bonus

Mja, over een bonus bij Rizk hebben we momenteel niet veel te vertellen. Niet alleen door onze markten en hun strenge regels, maar ook omdat Rizk geen sportbonus lijkt aan te bieden. Als casino speler kan je er wel recht hebben op een bonus, als je in het buitenland woont tenminste. Dan maar verder naar de promoties.

7. Rizk Promoties

Bookmaker Rizk heeft enkele vaste promoties lopen, zoals het meer dan bekende ‘Wheel of Rizk’. Daar krijg je tal van cadeautjes, die kunnen gaan van free spins tot cash back. Het is een sterkte tactiek die hen onderscheidt van andere bookmakers. Bovendien biedt Rizk ook geregeld sterke odds boosts aan, naast de af en toe andere promotionele acties. Ook is er de Rizk race, waar je met andere spelers strijdt om leuke promo’s zoals freespins.

8. Rizk Wedden Aanbod

Het wedden aanbod van Rizk is dan weer niet zo heel fantastisch. Als je graag wedt op de normalere sporten zoals voetbal en tennis, kan je er zeker terecht. Maar ben je op zoek naar eerder verschillende sporten, pakweg e-sports of politiek, dan ben je hier niet meteen aan het juiste adres. Er zijn slechts 18 verschillende markten waarop je kan wedden, een habbekrats in vergelijking met andere sportwedden aanbieders. We vinden het maar mager kiezen bij Rizk, wat betreft hun aanbod sportbets.

9. Rizk Mobiel Aanbod

Er is nog geen RIzk app voor iOS of Android ontwikkeld. Dat lijkt niet de prioritieit van Rizk, en we begrijpen best waarom. Toch kan je via je mobiel of tablet via de mobiele website je bet plaatsen. De Rizk mobiele website laadt snel en we hebben verder geen klachten over Rizk mobiel.

10. Rizk Quoteringen

Alweer een minpuntje van het Rizk wedden aanbod zijn de quoteringen. Op voetbal nemen ze een gemiddelde marge van 7%, wat best veel is in vergelijking met de 5% als gemiddelde in deze industrie. Hun live odds doen het nog slechter aan 10%, en dat is beduidend hoger dan andere bookmakers.

Rizk Beoordeling & Conclusie: 6/10

Bookmaker 22Bet heeft zeker een paar sterke punten waarom je je dient aan te melden, maar er zijn enkel minpunten. Het grootste minpunt voor ons zijn de quoteringen, die lager liggen dan bij de andere bookmakers. Een ander puntje is ook het ontbreken van een uitgebreid wedaanbod. Dat valt gelukkig nog te overzien, want de meest voorname sporten komen er wel aan bod. De Rizk mobiele site werkt naar behoren, dus een Rizk app missen we niet zozeer. Sterk punt bij deze bookmaker zijn dan weer de promoties. Er zijn verschillende promoties, en die zijn bij de beste op de markt. Ook de Rizk klantendienst behoort tot een van de sterke punten. We geven Rizk als sports bookmaker alsnog graag de 6 op tien mee, als voordeel van de twijfel. Tot we er zelf weer terecht kunnen, zullen we hen dan wel opnieuw beoordelen.