SBOBet Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. SBObet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

SBOBet Ervaringen

Nog niet zo lang geleden kon je van bij ons in Nederland bij SBOBet terecht. Nu is dit veranderd en kunnen we SBOBet sportsbook niet langer ervaren. Hoewel zij zeer populair waren op onze markt, begrijpen wij niet goed waarom zij er niet meer actief op zijn. Het zou iets te maken kunnen hebben met de gokwetten in onze landen. In Nederland is er nog minder duidelijkheid, maar vooralsnog zijn online weddenschappen toegestaan. Het wachten was op meer duidelijkheid van de Kansspelcommissie om SBOBet en andere bookmakers weer op de Nederlandse markt toe te laten.

SBOBet Nederland

SBOBet Account

Inwoners van Nederland en Vlaanderen kunnen niet langer SBOBet-accounts aanmaken. In het verleden was het nog mogelijk om vanuit ons land een gokprofiel te openen, maar die tijd is helaas voorbij. Dat is natuurlijk jammer, want in die tijd hadden de meeste bookmakers een rekening bij deze online bookmaker. SBOBet wordt beschouwd als een van de vroege operators, die nog steeds werkt als aanbieders van sportweddenschappen. Deze keer is het echter niet meer mogelijk om daar een account aan te maken, of zelfs meer. Zelfs op je mobiele telefoon kon je de SBOBet app vinden, maar zelfs het activeren van een account op je telefoon is niet mogelijk.

SBOBet Website

Mocht je mits VPN of andere truukjes van de foor, er toch in slagen om de website van SBOBet te bezoeken, zal je wel snel merken dat die niet in het Nederlands beschikbaar is. Hij is uiteraard we; in het Engels beschikbaar. Zoals gewoonlijk kan je bovenaan de site in de menukeuzes jouw methode van plezier kiezen, of het nu om casino, live tafels of sportweddenschappen gaat.

Natuurlijk gingen we voor het sportsbook. Of tenminste vroeger, want vanuit Nederland konden we bij onze laatste poging niet naar SBO-Bet. De odds waren er altijd degelijk en er bestonden verschillende markten voor lokale weddenschappen op voetbal. Tijd om een alternatief te kiezen dus, maar snel nog even de customer support aldaar bespreken.

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

SBOBet Klantenservice

Als je misschien toch nog onafgemaakte zaken hebt af te handelen met SBOBet, bijvoorbeeld als je zich plotseling herinnert dat je nog een saldo hebt op een lang vergeten profiel, kan je nog steeds contact met hen opnemen. Je kunt contact opnemen met SBOBet via de volgende kanalen. Let erop dat je hen in het Engels aanspreekt, want Nederlands zal niet beantwoord worden.

  • E-mail: support@sbobet.com
  • Telefonisch: +441624721960
  • Skype: via skype-id: sbo-css
  • FAQ Sectie
  • Live Chat
  • Whatsapp: +63 995 748 1208

SBOBet Bonus

De tijden van de mooie SBOBet bonussen zijn helaas mooi vervlogen. Je kon er maar liefst tot 200 euro extra trekken bovenop je eerste storting. Maar goed, we houden je op de hoogte van alle bookmaker bonussen op de gelinkte pagina.

SBOBet Promoties

Wat wij persoonlijk het felst missen van SBOBet zijn de geweldige promoties. Er waren regelmatige odds-promoties, maar ook vele andere promoties. Bij SBOBet kon je steeds profiteren van meer dan tien promoties. Het is ongekend, ze bieden ook andere promoties voor verschillende sporten. Zodat iedereen kan vinden wat hij zoekt. Afgezien van ons in Nederland, zijn we hier allemaal bedroefd over.

SBOBet Beoordeling & Conclusie

Dan kunnen we punten geven aan onze bookmakers, maar dat heeft natuurlijk weinig zin. In het geval van een inactieve bookmaker op de Nederlandse markt, zoals SBOBet, zitten we al snel met een verlies. Hoe graag we het ook zouden willen, SBOBet is niet langer beschikbaar in Nederland of in België. We kunnen huilen, maar dat zal ze niet terugbrengen. Zelfs met een vpn-blocker konden we op de site komen, maar het is nog steeds niet mogelijk om geverifieerde spellen uit onze landen te spelen. Jammer voor SBOBet, zij waren vroeger echt een goede sport-bookmaker. Hopelijk komt daar spoedig verandering in wanneer de Nederlandse gokwet eindelijk in werking treedt. Maar daar hebben we lang genoeg op gewacht… Op 1 oktober 2021 komt er eindelijk licht aan het eind van de tunnel.

De beste SBOBet alternatieve bookie

We kunnen je anders een alternatief bieden voor SBOBet Nederland. Deze komt hier binnenkort aan, check voorlopig onze beste bookmakers pagina’s voor jouw land.