Scandibet Review & Ervaringen

We tonen je graag alles wat we hebben ondervonden na onze ervaringen bij Scandibet. Deze bookmaker, zoals de naam al doet vermoeden, focust zich voornamelijk op de Scandinavische markten. Maar we verwachten dat ze weldra ook in Nederland voor hun licentie zullen gaan, wanneer de Kansspelwet in werking zal zijn eind dit jaar.

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Scandibet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Storten bij Scandibet kan met Trustly.Scandibet

Scandibet Ervaringen in 10 stappen

We hebben ook Scandibet, zoals alle beste bookmakers, onder de loep genomen. Dit zijn onze ervaringen op een rijtje, opgesomd volgens 10 criteria. Met een totaalscore van 9 op 10 doet Scandibet het veruit bovengemiddeld. Lees in dit review alles over onze Scandibet beoordeling.

1. Scandibet Account aanmaken

Voor wie wil wedden bij Scandibet, is een account creeren een makkie. Je moet namelijk niets van de gewoonlijke documenten invullen, zelfs niet je adres en andere gegevens. Dit alles gebeurt automatisch bij Scandibet via de Pay n Play-methode. Daarover vertellen we je graag meer in de alinea ‘storten’. Registreren bij de goksites is nooit zo simpel geweest dan via deze pay and play-bookmakers.

2. Scandibet.com Website

De Scandibet-website is enkel beschikbaar in het Engels, wat voor ons interessant is tenminste. Tenzij je ook Zweeds, Noors of Fins spreekt. Nederlands kan je momenteel niet gebruiken als taal omwille van de kansspel wetgeving. Surfen op Scandibet.com kan naar believen, de site is namelijk erg gebruiksvriendelijk. Dit is ongeveer het beste design dat we in lange tijd nog zijn tegengekomen. Je kan stellen dat alle goksites er gelijk uit zien, maar Scandibet doet hun extra duitje meer om toch origineel en verfrissend uit de hoek te komen. We vertellen je graag meer over de stortmethodes, het wedaanbod en dergelijke meer in de gepaste alinea.

3. Scandibet Geld Storten

Als Nederlander kan je geld storten bij Scandibet enkel via 1 bepaalde methode, en iDEAL wedden is dat niet. Tegenwoordig is de up and coming nieuwste methode, die ook in Nederland kan gebruikt worden, Trustly. Het is zoals een e-wallet, maar dan verbonden met je eigen bankrekening. Al je gegevens worden dus via je vertrouwde bank behandeld.

Wedden met Trustly heeft als bijkomend voordeel dat je je niet meer hoeft te registreren bij de website. Deze zogenaamde Pay n Play-bookmakers zijn via Trustly gelinkt aan je bankrekening, maar verder blijven je gegevens volledig vertrouwelijk bij je bank. Storten kan vanaf een bedrag van 20 euro.

Bij Scandibet storten met:storten bij Speedybet

4. Scandibet Uitbetalen

Uitbetalen bij Scandibet lukt je pas, wanneer je een storting van 30 euro hebt gemaakt en deze 1 maal hebt rondgespeeld. Dus je kan pas uitbetalen bij Scandibet eenmaal je 30 euro hebt ingezet. Wat wel handig is aan het uitbetalen via de Trustly-betaalmethode, is dat alles alweer lekker automatisch gebeurt. In no time staat je winst dus op je bankrekening dankzij dit slimme systeem, waar steeds meer Pay n Play bookmakers gebruik van beginnen maken. De voordelen zijn dan ook sterk voor zowel aanbieder als spelers.

5. Scandibet Klantenservice

De klantendienst bij Scandibet kan je bereiken per:

  • Live chat
  • e-mail

De Scandibet klantenservice is het eenvoudigst bereikbaar via de live chat. Deze is echter niet 24/24 beschikbaar, maar wel tussen de uren van 8u30 ’s ochtends en 00u15 ’s nachts. Daarbuiten kan je terecht op de site bij scandibet.com/support voor eventuele snel op te lossen vragen (FAQ). Ook hun mailadres is beschikbaar: support@scandibet.com.

6. Scandibet Bonus

De huidige welkomstbonus bij Scandibet is helaas niet bestaande. Ze voldoen daarmee aan de strenge regelgeving die in Scandinavië van toepassing is. Zoals we weten, is de Nederlandse Kansspelwetgeving in vol klaarstomen, dus we rekenen er wel op dat hier weldra verandering in komt, zodat we ook hier van een mooie Scandibet bonus kunnen profiteren.   In retrospect missen we het niet zo zeer, een welkomstbonus, We hoeven bij deze geen rekening te houden met rondspeelvoorwaarden, en kunnen dus rustig focussen op onze weddenschappen.

7. Scandibet Promoties

Zelfde verhaal helaas, ook op vlak van acties en promo’s. Geen promoties beschikbaar bij Scandibet op dit moment, lees je in hun FAQ. Voorheen had je wel 10% cashback, naar verluidt. Ook kan je zien in hun support-pagina, dat je hen eventueel mag contacteren om te zien of ze je geen mooie deal kunnen bieden. Dat belletje zal echter enkel rinkelen als je je bewezen hebt als trouwe speler, weten wij uit ervaring.

8. Scandibet.com Wedaanbod

Het wedaanbod bij Scandibet is met 25 sporten perfect gemiddeld. Met focus op de meest gespeelde en bekeken sporten, maar af en toe buitenbeentjes zoals politieke weddenschappen en esports betting, is het evenwicht perfect. Zelfs tafeltennis, golf en snooker kan je er wedden. We zijn ook helemaal tevree met het aanbod aan Nederlandse competities in hun aanbod. Ook de live betting tabel is goed aangegeven en ziet er prima uit, voor wie graag live op sport wedt.

 9. Scandibet Mobiel aanbod

Scandibet.com is eenvoudig te bereiken via je mobiele browser, of dat nu iOSS of Android is. Een Scandibet voor mobiel wedden is nog niet beschikbaar, en dat hoeft niet. De site is namelijk beschikbaar op mobiel via precies dezelfde wijze als op desktop, weliswaar geoptimaliseerd op de nieuwste modellen.

10. Scandibet Quoteringen

Bij Scandibet vonden we soms noteringen terug die onze verwachtingen overstegen, in de zin dat je makkelijk geld kan vangen in vergelijking met de competitie. Dit dan vooral op kleinere wedstrijden in lokale competities, hebben we gemerkt. Bookmakers zoals Scandibet hangen namelijk af van de zogenaamde odds calculators. Deze liggen meestal ongeveer gelijk bij elke bookie, maar die bij Scandibet komen toch bovengemiddeld goed uit. Grotere competities zal je dan weer rond het gemiddelde of net iets lager vinden.

Scandibet Beoordeling & Conclusie: 9.7/10

Je ziet meteen wanneer je de site aanklikt, dat Scandibet prima weet wat ze doen. De site zit functioneel in elkaar. Bovengemiddelde odds voor wie goed zoekt en weet wat ze doen, maken van Scandibet een site met prima potentieel voor ons om te wedden en ook te winnen. Sport kan je weliswaar niet inschatten, maar een goede bookmaker springt meteen in het oog wanneer je ze ziet. En dat is bij Scandibet niet anders. Een verdiende 9 op 10 daarom voor deze fascinerende scandi-bookmaker, die dus ook voor Nederlanders beschikbaar is. Wat we nog missen zijn de Scandibet promoties, hopelijk kunnen we daar snel van genieten.scandibet betting

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<