Sons of Bets Uitbetalen

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Sons of Bets behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Zodra Sons of Bets beschikbaar is in Nederland, is het natuurlijk wel dat je weet hoe je hier kunt uitbetalen. We hebben je eerder al verteld over het Sons of Bets storten maar nu kijken we naar de volgende stap en dat is het uitbetalen van eventuele winsen. Er zijn een aantal mogelijkheden om je saldo te laten uitkeren bij Sons of Bets.

Hieronder zie je op welke manieren dat kan en hoe deze verwerkt worden. Het is belangrijk om te onthouden dat je laatste stortingsmethode automatisch wordt gebruikt om je winst uit te betalen. Omdat je bij Paysafe niet kunt uitbetalen is dit de enige uitzondering op de regel.

Trustly

Je kunt heel gemakkelijk met Trustly wedden. Hier heb je als voordeel dat je privacy gewaarborgd is. Zo worden er geen bankgegevens gebruikt en gaat de transactie puur tussen de bookmaker en Trustly.

 • Minimum uitbetaling: € 20,00
 • Maximum uitbetaling: geen
 • Transactiekosten: geen
 • Tijdsduur: direct na interne verwerkingstijd

Bankoverschrijving

Het uitbetalen bij deze bookmaker is kosteloos maar gebeurt dus wel op dezelfde manier als hoe je gestort hebt. Als dit via een bankoverschrijving was, dan wordt je ook met een traditionele bankoverschrijving uitbetaald. Dit  Bij Sons of Bets kun je kosteloos je winsten uitbetalen. Je moet wel rekening houden met maximaal 72 uur verwerkingstijd, wat best lang is. Buiten deze verwerkingstijd moet je bij een bankoverschrijving ook rekening houden met 3-5 werkdagen 

 • Minimum uitbetaling: € 20,00
 • Maximum uitbetaling: geen
 • Transactiekosten: geen
 • Tijdsduur: 3 tot 7 werkdagen

Visa en Mastercard

Als je je geld op je Visa of Mastercard wilt laten storten. Kun je ervan uitgaan dat de uitbetaling direct na de interne verwerkingstijd wordt uitgevoerd. Dezelfde minimum uitbetaling is hier van toepassing. 

 • Minimum uitbetaling: € 20,00
 • Maximum uitbetaling: geen
 • Transactiekosten: geen
 • Tijdsduur: direct na interne verwerkingstijd

Skrill & Neteller

Bij Neteller en Skrill heb je net als bij de andere betalingsverwerkers het voordeel dat je transactie direct verwerkt wordt. Dezelfde verwerkingstijd van 72 uur is dan wel van toepassing, je hoeft in ieder geval geen 5 werkdagen te wachten zoals je bij een bankoverschrijving doet.

 • Minimum uitbetaling: € 20
 • Maximum uitbetaling: €5.000
 • Transactiekosten:geen
 • Tijdsduur: direct na interne verwerkingstijd

uitbetalingsopties bij Sons of Bets

© Sons of Bets

Sons of Bets Uitbetalen Conclusie

Er staat een vracht aan betalingsmogelijkheden voor je klaar en er worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren. Toch zijn er wel wat minpuntjes. Een daarvan is dat je wordt uitbetaald zoals je gestort hebt. Je hebt hierdoor geen vrije keuze in hoe je je eigen winsten laat uitbetalen.

Ook de interne verwerkingstijd voor uitbetalingen is wat aan de lange kant. Waar veel bookmakers tot 48 uur rekenen, durft Sons of Bets voor 72 uur te kiezen. Dat is best wel lang. Als je hier nog bij optelt dat een bankoverschrijving ook tot 5 werkdagen kan duren, ben je bijna twee weken aan het wachten op je uitbetalingen.

De vele betalingsmogelijkheden verzachten het leed nog iets, maar het zou toch fijn zijn als er bij Sons of Bets een extra persoon wordt aangenomen om de verificaties wat sneller te doen.

>> Lees ons Sons of Bets Review

FAQ - Alles over Sons of Bets uitbetalen

Hoe kan ik me bij Sons of Bets laten uitbetalen?

Dat kan op veel manieren. Er is de mogelijkheid tot Trustly, Visa, Mastercard en ook een bankoverschrijving. Houd er alleen wel rekening mee dat je op dezelfde manier uitbetaald wordt als dat je gestort hebt.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Sons of Bets?

Je kunt bij Sons of Bets al uitbetalen bij bedragen van € 20,00. Er worden geen transactiekosten aangerekend en er wordt ook geen maximumbedrag weergegeven bij Sons of Bets. Wel heeft Neteller en Skrill hier een limiet van€ 5.000. B

Kan ik Ideal gebruiken voor Sons of Bets uitbetalen?

Op dit moment kun je niet met Ideal storten of uitbetalen. Dat komt omdat de bookmaker nog niet legaal in Nederland opereert. Zodra de Nederlandse vergunning er is, verwachten we dat er toch ook wel iDEAL zal worden aangeboden. Tot die tijd zul je het met de (vele) alternatieven moeten doen.