Staybet Bonus

De Staybet Bonus is een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 300! Dit is een ongekend hoog bonusbedrag. Ook de rondspeel voorwaarden zijn behoorlijk aantrekkelijk. Je hoeft namelijk enkel je bonusbedrag 11x rond te spelen. Rondspelen kan door combinatieweddenschappen te plaatsen van 2 of meer selecties met een totale quoteringen van 2.00 of hoger. In totaal heb je 30 dagen de tijd voor het vrijspelen.

Staybet Bonus Review
NL en BE Donker
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 300 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 11 x bonus ★★★
4. Quotering: 2.00 ★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 7,5/10
Staybet logo small 

Nu aanmelden en € 300 Bonus ontvangen

Na je aanmelding kun je een storting maken met o.a. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of een reguliere bankoverschrijving. Bij het maken van je storting kun je selecteren dat je gebruik wil maken van de 100% tot € 300 Sport Welcome Bonus. Hierna ontvang je direct je bonus en kun je beginnen met het vrijspelen van je bonus. Hou er rekening mee dat maximaal € 25 per weddenschap meetelt voor het vrijspelen van je bonus.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
Staybet Stortingsbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Staybet Bonus Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 300. Dit betekent dat je direct van het maximale bonusbedrag van € 300 profiteert. Je dient je bonusbedrag nu 11x rond te spelen. Dit maakt een totaalbedrag van € 3.300. Al je weddenschappen op combi´s met een totaal odd van 2.00 odd of hoger tellen mee. Aangezien je maximaal € 25 per weddenschap kunt spelen dien je 132 weddenschappen te plaatsen.

Staybet Bonus Conclusie

De Staybet Welkomstbonus blinkt met name uit in de hoogte van het bonusbedrag. Ook het feit dat je enkel je bonusbedrag 11x hoeft rond te spelen is positief. Wat het vrijspelen helaas wat lastiger maakt, is dat enkel combinatieweddenschappen mee tellen. Gelukkig volstaat een gecombineerde odd van 2.00 wel reeds. Ook is het niet helemaal ideaal dat je max. € 25 per weddenschap kunt spelen. Binnen 30 dagen dien je dus een behoorlijk bedrag in te zetten. Anderzijds is dat wel de moeite waard wetende dat er maar liefst € 300 bonus op je wacht. Een totaalscore van 7,5 is dan ook verdiend.

Nu aanmelden met € 300 Staybet Bonus

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie