Svenbet App

Let op, de Svenbet site kan je op dit ogenblik enkel nog mobiel bereiken via een IP-adres dat niet in Nederland is gesitueerd. Ontdek de overeenkomsten met een bookmaker die wel in Nederland online is in ons Svenplay review

Svenbet heeft een heel sterke desktop website die ze ook hebben omgezet tot een Svenbet mobile versie. In dit artikel bespreken we even de Svenbet Mobile website. Een Svenbet Android App of Svenbet iPhone App zijn heden helaas nog niet beschikbaar. Hieronder kan je verder lezen over alle info omtrent Svenbet mobiel wedden.

Svenbet Mobile Website

De Svenbet mobiele website is bijna niet te onderscheiden van de desktop versie. Na het openen van de pagina, zie je de welkomstbonus van Svenbet bovenaan verschijnen zowel als een navigatie menu hieronder. Klik op de knop rechts bovenaan om je te registreren of je in je account te loggen. In het overzicht kan je navigeren tussen de verschillende paginas, zoals bijvoorbeeld sport of promoties. Onderaan kan je ook de Live chat contacteren. Het is dus heel simpel om mobiel te gokken bij Svenbet via je Android of Iphone.

svenbet mobile app

Svenbet App Downloaden

Ontzettend spijtig is dat Svenbet momenteel nog geen app voor zowel Android als Iphone heeft ontwikkeld. Zodra deze apps beschikbaar zijn, dan leggen we hier meteen uit hoe je deze kan downloaden en installeren.

Svenbet app Android

De Svenbet Android app is helaas nog in ontwikkeling. Vanaf het moment dat deze Svenbet app klaar is, posten we hier onze ervaringen. Hou dus zeker het nieuws overzicht in de gaten voor de meest recente updates.

Svenbet app iPhone

Hier kan je achtereen informatie teruglezen over hoe je de Svenbet App iPhone installeren zou kunnen. Zodra er een update is, dan passen we deze pagina meteen aan. Kom dus later terug voor meer nieuws over de toekomstige Svenbet iOS versie.

Svenbet app ervaringen

De Svenbet App ervaringen kunnen we nog niet meedelen, omdat de app nog niet ontwikkeld is. Op dit moment kunnen we enkel de Svenbet mobile site bespreken. Deze mobiele site is heel eenvoudig te navigeren en ziet er goed uit. De registratie is simpel, en de omschakeling tussen de sportsbook en live bets gaat ook heel eenvoudig. Je kan zelf je favoriete sporten invoeren, zodat je het veel persoonlijker kan maken, wat heel handig is natuurlijk. Svenbet heeft dus zeker en vast een sterke mobile website, die redelijk goed in elkaar zit. We wachten wel nog op de ontwikkeling van de toekomstige apps, waardoor ze nog meer klanten kunnen bereiken.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Svenbet:
svenbet bonus> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie