Tipwin Bonus

Tipwin accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. We raden je aan om een alternatief uit de Bookmaker Bonus lijst te kiezen.

De Tipwin Bonus is een goede bonus. Je krijgt een stortingsbonus van 100% tot € 100 op je eerste storting. Je hoeft hierna je gestort bedrag en bonus bedrag elk maar 5 vijfmaal in te zetten. De weddenschappen dienen een minimum odd te hebben van 1.80. Veel bookmakers leggen een tijdslimiet op, maar dit is bij Tipwin niet het geval.

Tipwin Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 5 x bonus
5 x storting
★★★
4. Quotering: 1.80 ★★
5. Tijdsduur: geen limiet ★★
Beoordeling 9/10
klein logo tipwin 

Bovenstaande Tipwin Bonus is beschikbaar voor Nederlanders en kan je verkrijgen van een minimum storting vanaf 10 euro. Het is belangrijk dat je eerst je account valideert voordat je een storting maakt. Als je dit niet doet, ontvang je geen bonus. Je ontvangt pas een bonus op je storting nadat je je account is gevalideerd. Storten kan via Mastercard, Visa, Paysafecard, Neteller, Skrill of een overschrijving. Al deze transactie gebeuren kosteloos.

Bonus tipwin

Bookmaker Bonus Overzicht 

Tipwin Bonus Voorbeeld

Als je de maximale bonus wenst, zal je minimaal 100 euro dienen te storten. Stel dat je 100 euro stort, dan ontvang je ook 100 euro bonus. In totaal heb je 200 euro om mee te wedden. Om dit bedrag te kunnen laten uitbetalen, dien je 5 maal je bonus en 5 maal je gestort bedrag rond te spelen. In dit voorbeeld dit je voor een totaal van 1000 euro aan weddenschappen spelen en dit aan minimum odds van 1.80.  Je hebt voldoende tijd, dus kies je weddenschappen zorgvuldig uit.

Tipwin Bonus Conclusie

We vinden de Tipwin bonus een goede bonus. Eerst is er een goede hoogte van de 100% verhoging. Daarnaast is het maximum bedrag ook op 100 euro vastgelegd. Bij heel veel bookmakers is dit de norm, maar waar verschilt Tipwin dan van? Het grote verschil is de tijdsduur, bij Tipwin wordt je niet beperkt in tijd. Bij de meesten heb je hier een limiet van 30 dagen. Ook de minimum odd van 1.80 is gemiddeld tot goed. Het vijfmaal rondspelen van de bonus en gestort bedrag lijkt veel, maar omdat er geen tijdslimiet aangekoppeld is, is dit wel een goede voorwaarde. Bovendien beschikt Tipwin hopelijk weldra over een Tipwin app. We waarderen deze Tipwin bonus dan ook met een 9 op 10.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie